Пансіонат Альфа Геленджик Бетта сайт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У надзвичайно привабливому колоритному курортному селищі Бетта всього за шістдесят кілометрів від Геленджика розташувався оповитий покровом листя багатовікових дерев пансіонат «Альфа», представлений шістдесятьма чарівними котеджами У надзвичайно привабливому колоритному курортному селищі Бетта всього за шістдесят кілометрів від Геленджика розташувався оповитий покровом листя багатовікових дерев пансіонат «Альфа», представлений шістдесятьма чарівними котеджами.

Місцевість, в якій розташовується даний будинок відпочинку, воістину чудова, бо її огинає дивовижно чистий струмок, а неподалік знаходиться озеро.

Номерний фонд пансіонату «Альфа» представлено тридцятьма котеджами, що підрозділяється на наступні категорії: одномісні, двомісні та тримісні однокімнатні номери «економ-класу», двомісні однокімнатні номери «Стандарт», двомісні однокімнатні та двокімнатні «Люкс». У пансіонаті цілодобово здійснюється подача холодної і гарячої води. Всі номери чисті і просторі.

Інфраструктура будинку відпочинку «Альфа» в Геленджику представлена ​​баром, їдальні, сауною, дитячим розважальним комплексом, представленим компактним басейном, дитячим майданчиком і ігротекою. З розваг пансіонатом запропонована більярдна, бар-караоке, концертний зал, пункт прокату таких ігор, як шашки, нарди, шахи та ін. Є спортивний майданчик, на якій можна пограти в волейбол, і столи для настільного тенісу. Тут функціонує стоянка для авто і пральня.

Гості харчуються в затишній їдальні пансіонату, де на сніданок, обід і вечерю до столу подається прекрасно збалансоване харчування, приготовлене відмінними досвідченими кухарями Гості харчуються в затишній їдальні пансіонату, де на сніданок, обід і вечерю до столу подається прекрасно збалансоване харчування, приготовлене відмінними досвідченими кухарями. Для проміжних трапез призначений невелике тихе бар, де також можна замовити безалкогольні та алкогольні напої.

Гості, які вирішують відвідати під час відпочинку пансіонат «Альфа», відзначають, що крім розташованого неподалік озера і річки, на відстані всього семисот метрів, знаходиться чудовий гальковий пляж, що відкриває перед відпочиваючими неосяжне Чорне море.

Особливою любов'ю будинок відпочинку «Альфа» користується у сімейних пар, які проводять відпустку разом з дітьми. Малюки в даний пансіонат приймаються після досягнення трирічного віку. Саме для маленьких гостей щодня групою аніматорів створюється ряд Особливою любов'ю будинок відпочинку «Альфа» користується у сімейних пар, які проводять відпустку разом з дітьми розважальних програм, постановок і конкурсів, тому тут ніхто не знає, що таке нудьга.

Одне з кращих місць відпочинку в Геленджику - пансіонат «Альфа» радо відкриває перед своїми гостями двері в будь-який час року, пропонуючи комфортабельні умови проживання і даруючи виключно позитивні емоції.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online