У Сєвєродонецьку закривають Льодовий палац. І продають Шахову? »Новини Луганська і Луганської області. Луганські новини сьогодні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

6 квітня депутати Сєвєродонецької міської ради прийняли рішення припинити діяльність Льодового палацу спорту 6 квітня депутати Сєвєродонецької міської ради прийняли рішення припинити діяльність Льодового палацу спорту. Про це повідомила депутат міської ради Ольга Лішік.

За це рішення проголосували 24 депутати, проти - 2.

Найближчим часом штат Льодового буде скорочений, всі заходи скасовані, секції або закриті, або переміщені в інші заклади.

У 2005 році депутати Сєвєродонецької міської ради передали будівлю Омега Банку в заставу забезпечення кредиту для комунального підприємства «Сєвєродонецьктеплокомуненерго» (СТКЕ). Сума отриманого СТКЕ кредиту, в заставу якого був переданий Льодовий, склала 7 млн. Грн. Протягом 10 років міська рада не змогла ні виплатити борг, ні погасити відсотки по ньому.

Після ліквідації Омега Банку на його основі був створений «RwS-банк», нині належить ТОВ «Українська бізнес група», яка, за деякими даними, контролюється Олександром Стецюком, фінансистом близьким до нардепів з Блоку Порошенко.

В кінці листопада 2017 року RwS bank отримав право власності на майновий комплекс «Льодовий палац спорту» в Сєвєродонецьку в рахунок боргу за судовим рішенням.

У RwS bank відзначають, що неодноразово зверталися як позичальнику, так і Сєверодонецькому міськраді про необхідність погашення заборгованості за кредитом і відсотками, але зобов'язання так і не були виконані. У зв'язку з невиконанням зобов'язань у RwS bank виникло право стягнути майновий комплекс.

Тоді ж, в кінці 2017 року. голова правління банку Владислав Кравець повідомив, що RwS bank не планує змінювати цільове призначення комплексу. "Розуміючи значимість цього об'єкта для міста і його жителів ми запропонували Северодонецькій міській раді взяти об'єкт в довгострокове користування. Мінімум на 10 років на максимально прийнятних умовах для міської ради. Отже, ми виступаємо за те, щоб громада і далі користувалася Льодовим палацом спорту", - заявив глава правління.

Судячи з рішення сесії міської ради, ця пропозиція не зацікавила місцевих депутатів і тепер будівля буде продано банком.

У Сєвєродонецьку впевнені, що головна зацікавлена ​​особа, що стоїть за рішенням сесії - народний депутат Сергій Шахов.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online