У Дніпрі дворічна дівчинка після падіння з 10 поверху вижила і навіть не отримала серйозних травм (відео)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дитину врятувало те, що він впав на дроти для сушіння білизни. Дитину врятувало те, що він впав на дроти для сушіння білизни

Жахливий крик дитини зверху почули люди, коли йшли на роботу / скріншот відео ТСН

У Дніпрі дворічна дівчинка, яка залишилася вдома сама, зірвалася з десятого поверху. Рятувати її кинулися і сусіди, і перехожі. Дитина дивом вижив, і навіть не отримала серйозних травм.

Як говориться в сюжеті ТСН , Мати з'явилася тільки тоді, коли малятко вже була в безпеці.

"Ручки висіли внизу вже, де бетон. Це страшний крик був! Висить дитинко маленька на балконі, голенькі повністю - ручки, ніжки", - згадує свідок.

жахливий крик дитини зверху почули люди, коли йшли на роботу. На найвищому поверсі дворічна Діана вже ледве трималася за поручні балкона. Туди на крики дитини - на десятий поверх - люди бігли звідусіль. Хтось ніс сокиру, щоб відкрити двері. І нарешті вдалося потрапити в будинок, де над прірвою висів дитина. Сусіди вибили двері в квартиру, де була дитина, один з чоловіків кинувся всередину і схопив дівчинку. Він тримав щосили, і вона вислизнула.

Читайте також У Харкові чотирирічний хлопчик випав з вікна багатоповерхівки і розбився на смерть

"Ручки обриваються. І вона падає на дев'ятий поверх. Схоплюється вона, знову кричить криком. Ніжки задирає. І хоче знову з балкона!", - каже свідок.

"Її десять ангелів-хранителів кинули до мене на балкон", - говорить сусідка Юлія Коваль.

Дитину врятувало те, що він впав на дроти для сушіння білизни.

"Я не знаю, за що вона трималася!", - каже Юлія, яка навіть не відразу зрозуміла, що дитина висить вже внизу - на її власному балконі.

"Все намагалися зробити все, щоб її врятувати! Вони забігли сюди і вже тримали її на руках. Я слідом за ними", - згадує Юлія Коваль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online