Люк в підвал

  1. Люк Дива в підвал
  2. Ціна і розміри >>> тут
  3. Ціни на люки Портал >>> тут
  4. переваги люка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви вирішили купити люк у підвал, то ви на вірному шляху, особливо це стосується тих випадків, коли в будинку необоходимо поставити надійний люк в підлогу . Такі вироби маскуються урівень, кришка заповнюється спеціальним розчином, а зверху покривається облицюванням, як увесь інший підлогу. Такий люк - це монолітна плита, і важити така плита може дуже багато. Тому такі вироби комплектують газовими амортизаторами. Хороший приклад такого люка - це модель «Дива».

Люк Дива в підвал

Матеріал люків «Дива» - сталь і куточок. Люк в підвал і підлогові люки з амортизаторами виготовляються таким чином, щоб служити багато років. Такий надійності неможливо домогтися, якщо спробувати самостійно виготовити люк. До того ж, це вийде навіть дорожче, враховуючи, що доведеться окремо шукати і купувати амортизатори в Мінську. Якщо ж ви раніше ніколи не займалися виготовленням люків в підвал, то з першого разу це навряд чи вийде, так що ціна зросте навіть у порівнянні з найдорожчими варіантами «Діви». Пропонуємо купити люк у підвал, у нас є всі розміри. Ми так само можемо виготовити модель під замовлення нестандартного розміру.
Матеріал люків «Дива» - сталь і куточок

Ціна і розміри >>> тут


Люки "ПОРТАЛ" в підвал

Підлоговий люк з амортизаторами від компанії ПРАКТИКА (Москва), оригінальна конструкція петлі, унікальний замок. Надійність в кожній деталі, нічого зайвого. Навантаження до 1000 кг!
Підлоговий люк з амортизаторами від компанії ПРАКТИКА (Москва), оригінальна конструкція петлі, унікальний замок

Ціни на люки Портал >>> тут


Люк в підвал в приватному будинку

Підвал в приватному будинку - це така ж природна зона, як і горище. І те, і інше - це корисний простір, яке можна пристосувати під різні цілі. Те ж стосується підвалів в виробничих або офісних будівлях. В останніх підвал найчастіше виконує роль допоміжного приміщення, де зазвичай можна знайти інженерні комунікації, корисні конструкції, на кшталт котлів обігріву, і тому подібні речі.
Підвал в приватному будинку - це така ж природна зона, як і горище
У приватному ж будинку можна проявити фантазію і зробити з підвалу практично що завгодно. При хорошому опаленні це може бути навіть додаткова кімната. Однак зазвичай підвалами користуються не так часто, так що є інші варіанти:

    • ігрова кімната, де можна встановити автомати;
    • більярдна;
    • домашній бар;
    • зона відпочинку з м'якими меблями і спокійною музикою;
    • простір для вечірок і дискотек - навряд чи сусіди почують музику, яка гримить під землею;
    • винний льох, як в кращих будинках Парижа.

При виборі будь-якого з варіантів буде потрібно якимось чином спускатися в підвал. В по-справжньому великих котеджах можна встановлювати двері та сходи, але це завжди трата простору даремно, і, на відміну від будинків Білорусі, в Мінську простір завжди цінується.

Набагато більш практично купити люк у підвал. Найкраще він підійде тим, хто спускається в підвал дуже часто. Але навіть якщо ви маєте звичку зберігати там щось, що не часто потрібно діставати, люк у підвал залишається дуже практичним і функціональним варіантом.

переваги люка

  • Малі габарити. По-перше, навіть великий люк у підвал займе менше місця, ніж могла б зайняти окремі сходи з дверима. А по-друге, двері не буде служити функціональної поверхнею, на відміну від люка. У закритому положенні люк - це просто частина підлоги, він ніяк не виділяється. Тільки самі уважні і прискіпливі спостерігачі зможуть побачити маленькі щілини по периметру люка. Так що він не тільки не займає місце - на люк дозволяється встановити меблі, зрушувати її доведеться тільки в рідкісні моменти, коли потрібно спуститися вниз.

  • Підвалу необов'язково бути великим, щоб він був корисним. Невеликі дачні будиночки і просто приватні будинки в Мінську теж часто будуються з підвалами - хоча їх, скоріше, можна назвати маленькими погребами. І в такі льохи теж потрібні люки.

  • Люк можна і часто просто необхідно встановити не тільки в приватному будинку. Автозаправні станції, як і комерційні, можуть потребувати таких люках. Вони відкриють фахівцям оглядові колодязі, дадуть доступ до інженерних комунікацій, які заховали в підвалі від співробітників.

Люк в підвал "Ліфт Ревізор"

Розміри і ціни >>> тут
Розміри і ціни >>>   тут

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online