www.balashiha.ru Balashiha - Сайт адміністрації Балашихинского району

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Жителі Балашихи шукають:

balashiha , balashiha.ru , www.balashiha.ru

Інформація про місто balashiha , Сайт м balashiha

http://www.balashiha.ru і http://balashiha.ru-адреси належать до офіційного сайту Адміністрації Балашихинского району

На сайті i balashiha.ru ви дізнаєтеся всю необхідну інформацію про місто Балашиха.

Починаючи з статті balashiha місто, balashiha.ru сайт, www.balashiha.ru ми почнемо серію заміток про сайтах міста Балашиха, тобто про всіх сайтах, які мають в назві слово balashiha або сожержат матеріали про Балашисі.




Назад в розділ

Для того, щоб залишити коментар, необхідно зареєструватися або авторизуватися.
Дмитро,

24.11.2011 22:15:16 По вулиці Свердлова д 37, в 4 під'їзді, вже 4 день не працює ліфт - і це в 10 поверховому будинку, де всього один пасажирський ліфт. Причина несправності відома технікам, і легко усувається - виникає питання: У ЧОМУ СПРАВА, ЧОМУ ЛЮДИ НЕ ПРАЦЮЮТЬ? Прошу ВАС розібратися терміново тому на 10 поверх пішки в 63 роки це невиносімо.Прошу врахувати, що всі запчастини у механіків є в наявності, і на тлі цього, громадянам безсоромно брешуть, що немає технічної можливості! Я сам інженер за фахом і знаю ,, що ліфт - це навіть НЕ трамвай, а набагато простіший механізм, і чому люди, отримуючи гроші, просто не виконують свою роботу? 24 Випадковий Гість, 25.11.2011 22:07:37

Я думаю Вам потрібно звертатися в керуючу компанію і питати хто обслуговує ліфти, адміністрація тут ні до чого.

Дмитро,

25.11.2011 23:36:56 Ви це серйозно невже в керуючу? А за фруктами на ринок ?, за пивом в намет? Ви що мене - офіцера запасу за ідіота тримаєте? З першого дня, коли ліфт перестав працювати, я написав заяву в керуючу компанію - оскільки телефон ліфтового господарства, а саме диспетчера був зайнятий, а начальник техніків по ліфтах взагалі був недоступний. ЖЕК в особі ТОВ Квартал взагалі заявили, що ліфти обслуговує ТОВ підйом, який в свою чергу послався на відсутність запасного трансформатора для заміни! Після мого особистого звернення до чиновника працює в уряді московської області, колишньому офіцерові МО РФ ліфт полагодили рано вранці сьогоднішнього чісла.На пряме запитання про відсутній трансформаторі для заміни, ТОВ підйом заявив що це дезінформація, у них запчастин повно! Подивіться краще в словнику значення слова адміністрація, адміністратор- райвиконкоми ви видать забули. 25 Guest, 26.11.2011 9:45:11

Питання по заміні асфальтового покриття прибудинкових територій дер.Федурново (вул. Авіарембаза) .Чому при ремонті асфальтового покриття не передбачено збільшення майданчиків для паркування автомобілів? Місць для паркування не вистачає катастрофічно. Машини паркуються на газонах. При завданні цього питання директору КК "Жилсервіс" Черникову А. В. він відповів, що розширення майданчиків під парковку спочатку було передбачено, але адміністрація заборонила проводити ці роботи, в зв'язку з тим, що гроші виділені тільки на відновлення існуючого покриття, але навіть існуюче покриття відновлюється не скрізь, а вибірково. Виходить, що гроші виділені з бюджету витрачаються на передвиборну "показуху" .Асфальтовое покриття в селищі раніше зобов'язалася замінити організація "Каскадстройсервіс", яка будує нові будинки в нашому селищі. Асфальт ремонтується вперше за 30 років і робиться це "як зазвичай" в зимовий період. Невже адміністрація не може виконати хоча б те, що обіцяє?

Петро,

28.11.2011 22:27:58

Да уж ... ситуація не змінюється, і Ви не самотні. У Балашисі все дороги знаходяться в жалюгідному стані, і замість того, щоб ліпити "лежачі поліцейські", краще зробіть дороги!

Олена,

02.12.2011 12:20:26

у 2009 році згідно з тарифами за тепло я заплатила 11022,48 руб за 56,7 кв.м. (56,7 * 16,20 * 12), після того як вийшов новий закон№ 307 від 23.05.2006года, в якому говориться, що ми можемо оплачувати по будинковим лічильників мені зробили перерахунок моє ЖЕУ, [u] але при цьому з моєї суми хочуть утримати 40% за середньозважений тариф, 6% податок і 4,5 за ІРЦБ (орг-ція яка виставляє нам квитанції) -це законно чи ЖЕУ просто списує свої оплати на мене.
Вони пишуть з суми 11022,48-40% -6% -4,5% -суму яка фактично я повинна оплатити по приладу обліку = ?? так скільки я повинна
І чому ми повинні платити за балкони, потрібно з моєї площі 56,7 відняти площу 4,5кв.м, так ??
і чому ми два рази платимо за гарячу воду та опалення ???

Світлана,

16.02.2012 10:28:34

Привіт, звертаюся до Вас за допомогою, по вулиці Миру д. 1 у першому під'їзді вже тижні 2 немає світла, живуть в під'їзді пенсіонери ветерани і мами з маленькими дітками, неможливо вийти щоб не оступитися або не впасти. Звернення в жив контору результатів не дало.Не кажучи про те що під'їзд не прибирається і домофон з початок зими не працює! Скільки триватиме це. Допоможіть будь ласка, що б уникнути травм в темному під'їзді Вже якщо Ви не допоможете будемо все під'їздом писати Президенту та в прокуратуру.

елена,

05.03.2012 17:59:36 Олександр, 10.03.2012 18:18:23 Перейти до обговорення на форумі >>



Причина несправності відома технікам, і легко усувається - виникає питання: У ЧОМУ СПРАВА, ЧОМУ ЛЮДИ НЕ ПРАЦЮЮТЬ?
Я сам інженер за фахом і знаю ,, що ліфт - це навіть НЕ трамвай, а набагато простіший механізм, і чому люди, отримуючи гроші, просто не виконують свою роботу?
Ви це серйозно невже в керуючу?
А за фруктами на ринок ?
За пивом в намет?
Ви що мене - офіцера запасу за ідіота тримаєте?
Чому при ремонті асфальтового покриття не передбачено збільшення майданчиків для паркування автомобілів?
Невже адміністрація не може виконати хоча б те, що обіцяє?
Вони пишуть з суми 11022,48-40% -6% -4,5% -суму яка фактично я повинна оплатити по приладу обліку = ?
М, так ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online