Траса М7 відгуки детальний маршрут, об'їзд пробок

  1. Траса М7, маршрут Москва - Нижній Новгород
  2. Траса М7, дорога Нижній Новгород - Казань
  3. Траса М7, маршрут Казань - Уфа
  4. Траса М7 на Яндекс картах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Подорожі на автомобілі мають ряд незаперечних переваг. Наприклад, не потрібно штовхатися в касі за квитками на літак або поїзд, не потрібно здавати ці квитки, якщо дата поїздки змінилася, та й розмір багажу обмежується тільки місткістю автомобіля.

Наприклад, не потрібно штовхатися в касі за квитками на літак або поїзд, не потрібно здавати ці квитки, якщо дата поїздки змінилася, та й розмір багажу обмежується тільки місткістю автомобіля

Крім того, автомобіліст сам планує свій маршрут, наприклад по трасі М7, сам вибирає найбільш зручні для себе варіанти і тут як не можна, до речі, була б допомога у вигляді достовірної інформації про маршрут, по якій пролягає шлях. Дуже корисно знати, де стоять пости ДПС, куди можна звернутися за медичною допомогою, де переночувати.

Та й про якість дорожнього покриття інформація була б не зайвою. Саме для тих, хто вирушає в дорогу по трасі М7 Волга, складений цей звіт. Ми постаралися зібрати інформацію про всі реалії дороги Москва-Уфа.

Однак неможливо описати всі можливі засідки на трасі Волга, що чекають автомобіліста. Сподіваюся, що Ваші коментарі доповнять звіт і допоможуть новачкам, котрі збираються в дорогу.

Для того щоб зручніше було шукати інформацію про певній ділянці дороги, ми розбили трасу М7 на кілька відрізків.

Траса М7, маршрут Москва - Нижній Новгород

Від Москви до Нижнього Новгорода потрібно проїхати 409 кілометрів. Це найзаможніша і доглянута частина траси М7. Тут дорогу часто ремонтують і упорядковують.

Зараз ремонт закінчують на 62 км і з 81 по 83 км траси М7. Майже на всьому відрізку шляху до Нижнього Новгорода дорога М7 йде в дві смуги руху в одному напрямку.

Значні пробки можуть підстерігати біля Москви. Тут куди поткнешся, скрізь може бути пробка. Найкраще планувати свій маршрут так, щоб під'їжджати до Москви і виїжджати з неї вночі.

У Володимирській і Нижегородської області на трасі М7 встановлена ​​металева розділова смуга. Об'їзна дорога міста Володимира на перших 17 кілометрах по напрямку від Москви звужується до двухполоску, далі знову переходить в чотирьох смугову дорогу.

Тут за рахунок звуження автотраси, теж часто бувають пробки. Кращим способом уникнути цей затор - це їхати через місто до центру (в сторону мосту через Клязьму). У центрі потрібно з'їхати на Судогодского шосе і за вказівниками вийти на об'їзну автотрасу Володимира, але вже в найширшому місці.

Об'їзна дорога навколо Нижнього Новгорода здана частково, закінчити її будівництво обіцяють тільки до 2018 року, а поки транспорт йде через місто і відповідно створює пробки.

Кращим варіантом буде проїзд повз Нижнього Новгорода як зазначено на схемі (збережете і нерви і час).

Особливо уважними потрібно бути водіям на ділянках траси М7 з крутими поворотами на 52 км, і у Володимирській області, де найчастіше радіус повороту дороги не відповідає сучасним нормам. Також увагу слід проявити на ділянках траси з обмеженою видимістю - це 101, 130,235 кілометр.

Круті спуски і підйоми чекають на 310 кілометрі дороги. Пости ДПС можна зустріти на 50, 54, 60, 68, 83, 88, 103, 120, 155, 164, 184, 200, 246, 293, 357, 386, кілометрах траси М7, а камер і радарів найбільше біля столиці.

Також багато патрульних машин, особливо біля Москви, на кордонах областей та у великих населених пунктах. Медичну допомогу можна отримати на 21, 23, 37, 43, 75, 88, 121, 137, 152, 155, 161, 184, 190, 196, 200, 234, 246, 287, 294, 309, 334, 378, 395 кілометрах дороги.

Інфраструктура на ділянці траси М7 від Москви до Нижнього Новгорода розвинена досить добре. Тут повно заправок, кафе, ресторанів, готелів, магазинів і автосервісів, так що можна знайти місце для поповнення своїх запасів або відновлення сил і енергії.

Правда, останнім часом потрібно бути акуратніше у виборі місця для відпочинку та ночівлі. Настійно не рекомендуємо зупинятися в кафе в районі селища Будівельників (в сторону Москви), на 400 кілометрі траси М7 і поблизу цього місця, оскільки там неодноразово помічені бандитські напади. Якщо вже потрібно зупинитися десь поблизу вибирайте готелі і кафе в Нижньому Новгороді чи їдьте до найближчого великого населеного пункту. До речі, адреси та телефони мотелів на трасі М7 можна дізнатися тут .

Траса М7, дорога Нижній Новгород - Казань

Від Нижнього Новгорода до Казані вийде 387 кілометрів по трасі М7. Тут дорога зустрічає водіїв і відрізками з хорошим дорожнім покриттям (не гірше ніж у Москви) і відрізками розбитого в мотлох дорожнього полотна.

На цьому проміжку, трасу М7 активно ремонтують, а окремі її ділянки і зовсім перебудовують через що тут майже весь час пробки. Деякі радять проїжджати цю частину шляху вночі, проте є шанс добре розбити машину в досить часто зустрічаються на шляху ямах.

Через Кстово краще їхати прямо, а не по об'їзній дорозі (так як на неї йдуть всі великовантажних). У зв'язку з будівництвом моста через Суру відрізок дороги між селищами Нікольське і Сучкова став безперервної ремонтної зоною і місцем постійного затору.

Цю частину шляху краще проїжджати вночі або в об'їзд через Ядрин. В об'їзд вийде швидше, та й дорога в цілому нормальна, за винятком частини від М7 до ЯДЕРНОЇ. Схему проїзду можна подивитися тут.

Міст через Суру планують відкрити в цьому грудні і тоді траса М7 в цьому районі буде володіти значно більшою пропускною спроможністю і відповідно зустрічати водіїв меншою кількістю заторів. За новим мостом планують запустити потік в односторонньому порядку, зустрічний транспорт піде по старому мосту.

До Чебоксар траса М7 в основному має всього три смуги руху, з середньою реверсивної, яка поперемінно відкривається для обгону то з одного боку, то з іншого. Особливо акуратними водіям потрібно бути на ділянках дороги з крутими підйомами та спусками (на 453, 553, 627 кілометрах) і крутими поворотами (на 514, 644, 758, 760 кілометрах).

Пости ДПС стоять на 502, 533, 573, 616, 679, 728 кілометрі траси М7. Патрульні машини на шляху зустрічаються, мало не через кожні пару кілометрів. Взагалі в Чувашії ГИБДД багато і вони досить пильні.

У народі також відомий пункт ДПС відрізняється особливою упередженістю до водіїв. Він розташований в селі Нікольське на в'їзді в республіку Чувашія. Тут можуть дійти до огляду автомобіля та особистого огляду. Медпункти є на 438, 500, 553, 558 кілометрі дороги.

Готелів, кафе, магазинів поблизу траси М7 на цій ділянці дороги предостатньо, а ось заправок зустрічається не дуже багато, так що не забувайте поглядати на показання датчика рівня палива і заправляйтеся заздалегідь.

Траса М7, маршрут Казань - Уфа

Від Казані до Уфи по трасі М7 потрібно проїхати 514 кілометрів. Якість дорожнього покриття тут набагато краще, ніж на попередньому відрізку шляху. До міста Набережні Челни траса М7 йде в дві смуги в одному напрямку, за винятком відрізку від селища Шалі до 900 км (там по одній смузі на кожен напрямок).

Решта шлях до Уфи дорога в основному в одну смугу в кожному напрямку, але зустрічаються невеликі ділянки з розширенням до двох смуг руху в одному напрямку.

Минути Набережні Челни не вийде, в'їзд відбувається через греблю Нижнєкамської ГЕС і далі траса М7 прокладена прямо через місто. У цьому місці може підстерігати пробка, оскільки відбувається звуження дороги. Проскочити цей відрізок траси М7 без особливих втрат можна рано вранці або пізно вночі, здійснювати об'їзд не раціонально.

Проскочити цей відрізок траси М7 без особливих втрат можна рано вранці або пізно вночі, здійснювати об'їзд не раціонально

Дорога М7 від Казані до Уфи активно реконструюється і ремонтується до Універсіаді 2013 року. В даний час будується об'їзна дорога навколо Уфи. Медичні послуги на цій частині траси М7 можна отримати тільки в великих містах.

Стаціонарних постів ДАІ, практично немає, зате камер повно. У кого варто антирадар - пищати буде майже всю дорогу. До речі камери заховані, вельми, грамотно, в траві, в отбойниках, на розділових смугах.

Інфраструктура цій частині траси М7 розвинена непогано. Є готелі, кафе, магазини, правда АЗС замало.

Є готелі, кафе, магазини, правда АЗС замало

В цілому траса М7 Волга перебуває в набагато кращому стані, ніж траса М5 Урал і багато хто воліє рухатися по ній. На жаль і цю дорогу планують зробити платною. У 2014 році почнуть будівництво платного швидкісного дублера траси М7. Перший платний ділянка пролягатиме в Московській області і складе 44 кілометри. Траса-дублер буде, будується від МКАД трохи південніше М7 і піде через Ногінськ. До 2017 року дорогу добудують до ЦКАД, а далі автобан піде в Орєхово-Зуєво.

Траса М7 на Яндекс картах

І наостанок скажу - не порушуйте правила дорожнього руху, а обідати намагайтеся в місцях скупчення далекобійників (вони точно знають де можна їсти) і зупинятися на нічліг і відпочинок в добре охоронюваних місцях. Сподіваюся, звіт комусь буде корисний, і чекаю коментарів щодо стану справ на трасі М7.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online