Проект СТО Реал-Авто в Донецьку, фото

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Цікавий і оригінальний сучасний концептуальний проект СТО Реал-Авто в Донецьку:   Приємно, що автобізнес в Україні роблять різні люди зі своїми поглядами, світоглядом і смаком у яких виходить цікаво і нестандартно Цікавий і оригінальний сучасний концептуальний проект СТО Реал-Авто в Донецьку:
Приємно, що автобізнес в Україні роблять різні люди зі своїми поглядами, світоглядом і смаком у яких виходить цікаво і нестандартно.
Автоцентр Реал-Авто в Донецьку - саме той випадок.
Проект автоцентру і СТО оригінальний і цікавий - на відміну від останніх тенденцій створення схожих один на одного концептів.
Тут багато індивідуальності і свободи.
Величезна площа СТО в 2500 м2 на 25 постів ремзони.
Добре укомплектований автосервіс: використано найсучасніше обладнання і технологія авторемонту.

Реал-Авто сучасний, оригінальний і не схожий на інших, стандартних.

Поголовне захоплення зі зведення великих концептуальних автоцентрів не завжди добре для відображення власної індивідуальності - «боксові» підходи (принаймні зовні) себе ще не вичерпали - це можна використовувати для створення атмосфери затишку та особистого ставлення до клієнта - адже крім супермаркетів, є ще й «бутики» - невідомо, що в підсумку краще!

Автоцентр Реал-Авто побудований за сучасними правилами і має повний технологічний комплекс: автомийка, зона ТО, зона експрес-сервісу і сервісу шин, повноцінний кузовний цех з фарбувальною камерою і професійної рихтуванням на рихтувальних стапелі Celette.
Устаткування сучасне і краще для автосервісу: двостоякові підйомники від Rotary Lift, пост розвалу сходження укомплектований стендом Hofmann Німеччина , Якісне шиномонтажне обладнання.
Хороший вийшов проект СТО, ми із задоволенням в ньому брали участь.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online