У Вірменії опозиція вимагає проведення позачергових парламентських виборів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лідер протестного руху Вірменії, депутат Національних зборів Нікол Пашинян заявив про намір домагатися формування тимчасового уряду та позачергових виборів

Лідер протестного руху Вірменії, депутат Національних зборів Нікол Пашинян заявив про намір домагатися формування тимчасового уряду та позачергових виборів.

Про це 24 квітня повідомив портал Newsam.

«Національні збори має призначити прем'єр-міністром обранця народу. Це станеться через тиждень. До того формується тимчасовий уряд, а потім позачергові парламентські вибори », - сказав Пашинян.

Нагадаємо, глава уряду Вірменії Серж Саргсян подав у відставку після багатоденних масових акцій в Єревані та інших містах країни. Коли на одній з акцій син Пашиняна був затриманий, лідер протестного руху оголосив про початок «оксамитової революції».

Саргсян 22 квітня спробував провести переговори з Пашіняном , Проте діалог не вийшов, так як опозиціонер заявив, що обговорюватися буде тільки відставка прем'єра. Після цього переговори були перервані.

Новини міжнародної політики: Уряд Вірменії пішов у відставку

Читайте останні новини про політику і все про ситуацію в світі та Україні на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online