11-річні дівчатка грали на даху п'ятиповерхівки в Астані

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

АСТАНА. КАЗИНФОРМ - Три четвертокласниці грали на даху п'ятиповерхового будинку в столиці, передає МІА «Казінформ».

«2 травня виявлено факт знаходження неповнолітніх дітей на даху 5-поверхового будинку по проспекту Абилай хана. В ході розглядів співробітниками поліції МПС УВС району Алмати міста Астани встановлені неповнолітні, учениці 4-го класу школи-гімназії №32. Дільничними інспекторами ювенальної поліції проведено профілактичну бесіду з неповнолітніми та їх батьками щодо недопущення надалі таких фактів і роз'яснені наслідки подібних небезпечних прогулянок по дахах будинків », - повідомили в прес-службі ДВД Астани.
За даним фактом також було опитано голова КСК «Алтай», яка пояснила, що люк на даху був відкритий для ремонтних робіт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що педагоги Кокшетау забили на сполох: вони закликають батьків бути уважними до своїх дітей через почастішання випадків залучення підлітків в небезпечні ігри в соціальних мережах. Передбачається, що приводом став конкурс на кращий відеоролик за участю підлітків, в якому вони повинні бігати по дахах багатоповерхових будинків.
ілюстративне фото

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online