готель Імеретинський

  1. Краснодарський край, Імеретинський курорт
  2. Номерний фонд готелю Імеретинський
  3. Інфраструктура готелю Імеретинський
  4. СПА салон готелю Імеретинський
  5. Харчування Імеретинський
  6. Розрахунковий час готелю Імеретинський
  7. Ціни на путівки в готель Імеретинський НА 2019 рік
  8. Адреса готелю Імеретинський
  9. Проїзд в готель Імеретинський
Всі пансіонати Краснодарського Краю

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми є офіційною уповноваженою компанією
(При бронюванні знижка від офіційних цін)

Краснодарський край, Імеретинський курорт

Опис готелю Імеретинський

Готель Імеретинський (колишній Айвазовський) знаходиться на відстані пішої прогулянки до Олімпійського парку, ж / д станції «Олімпійське селище» і центру Адлера, звідки можна в найкоротший час дістатися до гірськолижних курортів Червоної галявини і центрального району м Сочі Готель Імеретинський (колишній Айвазовський) знаходиться на відстані пішої прогулянки до Олімпійського парку, ж / д станції «Олімпійське селище» і центру Адлера, звідки можна в найкоротший час дістатися до гірськолижних курортів Червоної галявини і центрального району м Сочі.

Сучасний розкішний готель Імеретинський (колишній готель Айвазовський), який поєднує в собі четирехзвёздочний готель і апарт-готель, розташований в Імеретинській низовині, на першій береговій лінії, близько сочинського Олімпійського парку. Готельний комплекс включає в себе міський готель, комфортабельні апартаменти кварталів «Прибережний» і «Морський», які мають все, що необхідно для повноцінного відпочинку і ведення ефективного бізнесу.

Житловий фонд комплексу має 196-ю просторими номерами, в тому числі і для людей з обмеженими фізичними можливостями. Чудовий панорамний вид на море і гори відкривається через широкі вікна в кожному номері.

Крім цього, адміністрація готельного комплексу пропонує гостям розміщення в корпусах: «Морський квартал», де знаходяться 62 шикарних апартаментів, і «Прибережний квартал», що містить 1089 апартаментів.

У вартість путівки входить сніданок в висококласному ресторані по системі «шведський стіл», в якому можна обідати і вечеряти за додаткову плату. Також їжу можна замовляти з доставкою в номер. За індивідуальним запитом може бути розроблено дієтичне меню.

Номерний фонд готелю Імеретинський

У готелі знаходиться 181 однокімнатний номер категорії «Стандарт», деякі з яких мають нестандартну планування. Просторі і світлі за рахунок панорамних вікон номера з кондиціонерами займають площу в 32 кв.м. Прекрасний вид з вікон та балкону, поєднання практичності і функціональності в деталях обов'язково будуть оцінені постояльцями.

Крім двох комфортних односпальні або одним широким ліжка, в номерах є все найнеобхідніше: туалетні приналежності, рушники, халати, тапочки, фен, підлогові ваги, праска і прасувальна дошка. Гостей порадує система клімат-контролю, наявність міні-бару, чаю, кави та мінеральної води. А електронний сейф обов'язково збереже всі цінні речі постояльців.

Деякі номери з цієї категорії об'єднуються кімнатами з сусіднім номером.

Житловий фонд готельного комплексу представлений номерами головного готелю «Імеретинський» і апартаментами, які знаходяться в корпусах «Морський квартал» і «Прибережний квартал».

Номерний фонд готелю містить 196 комфортабельних номерів для розміщення гостей. З них 181 відноситься до категорії «Стандарт», 14 мають клас «Люкс» і є один «Президентський Люкс». Деяка кількість номерів мають нестандартну планування і обставлені таким чином, щоб було зручно людям, у яких є відхилення від норми в фізичних можливостях. Серед стандартних номерів є такі, де кімнати об'єднані з сусідніми приміщеннями.

У 11-ти семиповерхових корпусах «прибережного кварталу» перебуває 1 089 шикарних апартаментів, в яких можна повноцінно відпочивати з сім'єю або з успіхом вести бізнес. За бажанням та фінансовим можливостям розміститися можна в одному з:

  • 776 однокімнатних номерів;
  • 207 двокімнатних номерів;
  • - 96 трикімнатних апартаментів.

У двох п'ятиповерхових корпусах «Морського кварталу» можна довго проживати в однокімнатних (24 шт.), Двокімнатних (32 шт.) Або трикімнатних апартаментах (6 штук). З вікон, з балконів і трас колишньої резиденції Олімпійських чемпіонів відкривається чудовий вид на Олімпійський парк, Чорне море і гори.

Номери та апартаменти готельного комплексу мають окремі кімнати для інтимних гігієнічних процедур з банними приладдям та косметичними наборами. Всі приміщення для проживання гостей укомплектовані стильними і зручними меблями, побутовою технікою, а також іншими необхідними для відпочинку або ведення бізнесу предметами. Гості мають можливість користуватися безкоштовним Wi-Fi.

Інфраструктура готелю Імеретинський

Бездротовий інтернет в номерах та громадських зонах готелю, візова підтримка, послуги посильного, кімната для зберігання багажу, room-service, послуги пральні та хімчистки, прасування одягу, СПА центр (хамам, джакузі, СПА кабінети по догляду за шкірою обличчя і тіла, зона відпочинку і тераса з видом на море, косметологія, масаж, манікюр і педикюр), автостоянка, банкомати Ощадбанку та Связьбанка, анімація для дітей і дорослих.
На другому поверсі головного корпусу готелю розташувався сучасний фітнес-центр. Яскравий і сонячний, стильний і елегантний, комфортний і доброзичливий, надихаючий і надихаючий світ для активних людей, що прагнуть до досконалості, які власне здоров'я вважають запорукою успішного бізнесу. Завдання Фітнес-центру - допомогти гостям зберегти здоров'я, підвищити імунітет, відновити душевні і фізичні сили. Фітнес-центр включає в себе: Критий басейн із зоною відпочинку, джакузі, місцем відпочинку з шезлонгами. Тут ви зможете розслабитися і зануритися в світ своїх бажань.
Відкритий басейн. Плавання благотворно позначається на стані м'язів спини і допомагає відновитися після навантажень і стресів.
Зал для групових та індивідуальних занять. Тут за допомогою професійних інструкторів ви зможете підтримати хорошу фізичну форму для зміцнення здоров'я і спортивного духу.
Тренажерний зал, обладнаний кардіологічної лінійкою, тренажерами відомої марки AeroFIT і зоною вільних ваг. Тренування на кардіо-тренажерах сприяють зміцненню здоров'я і вдосконалення фігури.
Сауна. Тут ви відволічетеся від щоденної суєти і влаштуєте собі відпочинок в незабутній атмосфері.
Фітнес-центр дозволить Вам завжди бути в формі і на піку краси, а співробітники готелю створять Вам гарний настрій і зроблять Ваш відпочинок максимально комфортним.

СПА салон готелю Імеретинський

СПА-салон готелю Імеретинський створений для умиротворення відпочинку і набуття внутрішньої гармонії. СПА-салон пропонує своїм відвідувачам здійснити подорож у світ краси u насолоди. Гостей порадує великий вибір косметологічних процедур і SPA-програм, а так само комплекс перукарських послуг, манікюр і педикюр.
Находтся СПА центр на 7-му поверсі головного корпусу готелю.
До Ваших послуг термальна зона: хаммам, сауна, джакузі; різноманітність SPA-кабінетів по догляду за шкірою обличчя і тіла, зона відпочинку і тераса з розкішними видом на море.
Крім турботи про здоров'я, SPA відкриває перед Вами великі можливості в області краси: косметологія, естетика тіла, масаж, манікюр і педикюр - кращі фахівці вміло підкреслять достоїнства і допоможуть в прагненні до досконалості.

Харчування Імеретинський

У готелі на першому поверсі розташувався респектабельний ресторан «Босфор», який приймає своїх відвідувачів щодня до опівночі, пропонуючи страви європейської кухні. У його світлому приміщенні, що вміщає одночасно до 120-ти осіб, відпочиваючі можуть спокійно поснідати з 7-ми до 11-ї ранку за системою «шведський стіл», а за додаткову плату, протягом дня, пообідати чи повечеряти.

Флористичне оформлення залу без надмірностей в інтер'єрі, елегантна меблі і велика кількість свіжого повітря створюють особливу, легку атмосферу свята, що відмінно підходить для проведення тут банкетів, торжеств і фуршетів. Крім основного залу, в ресторані є VIP-зал, розрахований на 12 осіб.

Для проживаючих в готельному комплексі «Імеретинський» передбачено, що входить у вартість путівки, харчування в ранкові години. Відпочиваючі снідають в ресторані «Босфор», який розташовується в готелі на першому поверсі, з 7-ми до 11-ї ранку за системою «шведський стіл». За додаткову плату протягом дня в респектабельному залі ресторану можна пообідати чи повечеряти, вибравши в меню страви європейської кухні. Спеціально для дітей від 3-х до 12-ти років розроблено меню з маленькими порціями і за низькою ціною. Меню-розмальовки подаються дітям разом з олівцями. Усі бажаючі скористатися послугою room-service, можуть зробити в ресторані замовлення і поїсти в номері, де проживають. Придбати піцу і взяти її з собою на пляж або в номер можна в кафе «Ялта».

В післяобідній час до півночі в залі ресторану можна провести романтичний вечір, дружню вечірку або відсвяткувати приватне торжество. Флористичне оформлення залу без надмірностей в інтер'єрі, елегантна меблі і велика кількість свіжого повітря створюють особливу, легку атмосферу, яка підійде для будь-якої події. Крім основного залу, в ресторані є VIP-зал, розрахований на 12 осіб.

Поїсти і відпочити після насиченого дня відпочиваючі також можуть в залі Lounge & Grill на 7-му поверсі готелю. Ресторан призначений для вечірнього відвідування і приймає відвідувачів з 18 годин до опівночі. Відпочиваючим приємно буде посидіти за невеликими столиками, насолоджуючись стравами, приготованими на відкритому вогні. Бажаючі можуть просто вести приємну бесіду, розташувавшись з ароматним напоєм в м'яких кріслах або на дивані.

У лобі-барі відпочиваючим і новоприбулим гостям готельного комплексу будуть запропоновані прохолодні або гарячі напої за бажанням. Алкоголь можна вибирати з розширеною карти вин. Також нікого не ставлять байдужими смакові якості випічки і приготовані десерти, які є твором мистецтва власної кондитерської.

Розрахунковий час готелю Імеретинський

Час заїзду в готель Імеретинський з 12:00, час виїзду до 10:00.

Ціни на путівки в готель Імеретинський НА 2019 рік

Ціни на путівки в готель Імеретинський НА 2019 рік

Наші ціни нижчі ціни готелю! Знижка 3% на проживання в готелі Імеретинський від зазначених нижче цін!

ЦІНИ НА ПУТІВКИ уточнювати У МЕНЕДЖЕРІВ ПО ТЕЛЕФОНУ +7 (495) 960-87-57 .

МИ ГАРАНТУЄМО КРАЩІ ЦІНИ!

Наявність місць і вартість пакетних турів уточнюйте у менеджерів по телефону.

для проживаючих в головному корпусі готелю: відвідування фітнес-центру (критий і відкритий басейни, тренажерний зал, сауна), Wi-Fi, обладнаний пляж, трансфер до пляжу, центру Адлера, «Сочі Парку», анімаційні програми для дітей і дорослих.

для проживаючих в ГК «Прибережний квартал»: відкриті басейни, Wi-Fi, обладнаний пляж, трансфер до пляжу, центру Адлера, «Сочі Парку», анімаційні програми для дітей і дорослих, дитячий клуб.

Адреса готелю Імеретинський

Росія, Краснодарський край, м Сочі, Адлерский район, Морський бульвар, д. 1, готель «Імеретинський 4 *».

Проїзд в готель Імеретинський

  • Потягом: до м Адлер, далі на таксі до готелю Імеретинський далі на таксі до готелю Імеретинський.
  • Літаком: до м Адлер, далі автобусом № 57К до зупинки «Імеретинський квартал», потім 8 хвилин пішки.

Примітка

Звертаємо увагу на те, що сайт, носить виключно інформаційний характер про відпочинок в Підмосков'ї і Центральної Росії і ні за яких умов не є публічною офертою, яка визначається положеннями Статті 437 (2) Цивільного кодексу Російської Федерації.

Ми працюємо за офіційними цінами готелю Імеретинський і надаємо знижки +7 (495) 960-87-57
Будь ласка, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів при бронюванні.

Наберать наш номер телефону +7 (495) 960-87-57 , Щоб замовити путівку на відпочинок вашої мрії?

Замовляючи у нас путівку Ви отримуєте кращу ціну

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online