ФІФА представила офіційну телевізійну заставку ЧС-2018

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На відео з'являються символи міст, в яких відбуватимуться матчі

Міжнародна федерація футболу представила офіційну телевізійну заставку чемпіонату світу з футболу 2018 року. Відео з'явилося на офіційному каналі ФІФА на YouTube.

«Це кліп, про який ви всі запитували, і ось він ... Офіційне телевізійне відкриття чемпіонату світу з футболу FIFA-2018 в Росії!» - йдеться в повідомленні під відео. Автором музики до заставки став всесвітньо відомий німецький композитор Ханс Циммер, який написав саундтреки до фільмів «Гладіатор», «Пірати Карибського моря», «Інтерстеллар».

На відео можна помітити нагадування про всі країни, які виграли чемпіонат світу - про Бразилію, Уругваї, Англії, Італії, Аргентині, Франції, Іспанії та Німеччини.

А в березні американський співак Джейсон Деруло на своєму YouTube-каналі представив офіційний гімн чемпіонату світу з футболу 2018 року. Пісня, яка називається Colors, Деруло виконає на відкритті мундіалю 14 червня на стадіоні «Лужники» перед матчем Росія - Саудівська Аравія.

В Єкатеринбурзі пройдуть чотири матчі чемпіонату: 15 червня зіграють Єгипет - Уругвай, 21 червня - Франція - Перу, 24 червня - Японія - Сенегал, а 27 червня зіграють збірні Мексики та Швеції.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online