Як відкрити рахунок в банку Англії нерезиденту?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Протягом останніх декількох років відкриття іноземного рахунку в банку Англії нерезиденту переросло в нездійсненну місію, не дивлячись на те, що потік охочих не зменшується

Протягом останніх декількох років відкриття іноземного рахунку в банку Англії нерезиденту переросло в нездійсненну місію, не дивлячись на те, що потік охочих не зменшується. Причиною ускладнення відкриття банківського рахунку в Англії є не просто погіршення макроекономічної ситуації між Великобританією і країнами Східної Європи, а й реальне прагнення Об'єднаного королівства позбутися клієнтів ризикованого сегмента.

Ні для кого не секрет, що величезна кількість високозабезпечених осіб зі Східної Європи перебралися на тимчасове або постійне місце проживання до Великобританії, при цьому захопивши з собою всю свою сім'ю. Діти вчаться в англійських вузах, а батьки успішно ведуть бізнес в Росії, або іншій країні СНД, при цьому зберігати свої гроші ці люди бажають не в місці здійснення бізнесу, а в своєму новому будинку - в Великобританії.

Таке бажання тільки логічно, так як Лондон відмінне місце, де облаштуватися і захистити свої активи. Але англійські банки під натиском уряду в особі Девіда Кемерона вже як кілька років поспіль відмовляють у відкритті нових банківських рахунків для громадян третіх країн, при тому, що і старим клієнтам утримати свої англійські рахунку не так вже й просто.

Для того щоб нерезидент міг зберегти свій банківський рахунок у Великобританії, він повинен виконувати суворі правила банку, які націлені на тотальну перевірку і розуміння діяльності клієнта. Банки вимагають надавати максимальну кількість супутньої інформації по всім банківським транзакція нерезидентних клієнтів, щоб переконатися, що транзакції здійснюються в рамках легальної діяльності і не можуть скомпрометувати банк. Також всі існуючі активи клієнтів повинні пройти перевірку на походження.

На жаль англійська банкінг перетворився на нескінченну бюрократію, і реальна можливість відкрити рахунок в банку Англії нерезиденту практично випарувалася.

Способи відкриття рахунку в банку Англії нерезиденту

Одним з варіантів, як відкрити рахунок в банку Англії нерезиденту - це придбання паспорта держави, яке раніше входило до складу англійських колоній, наприклад, придбання європейського паспорта Кіпру, або ж одного з Карибських паспортів.

Дані паспорта є сучасними механізмами захисту активів і розширення світових кордонів для їх власників. Але також необхідно розуміти, що і другі паспорти - це не панацея від усіх проблем.

Як варіант ви можете розглянути можливість відкриття рахунку в банку іноземного походження, але з філією в Великобританії, наприклад люксембурзького походження. Цей варіант дуже привабливий, так як люксембурзька банківська система не менш приваблива англійської.

Ми пропонуємо можливість відкриття особистого і корпоративного рахунку в Лондонському філії Банку, який є членом Асоціації Банкірів Ліхтенштейну (Liechtenstein Bankers Association (LBA), а також членом Фонду гарантованого вкладу та захисту інвесторів LBA. Банк має міжнародну ліцензію, і пропонує свої послуги клієнтам з усього світу в Ліхтенштейні і в Великобританії

Банк будує не просто відносини банк-клієнт, а прагне до максимальної взаємодії у всіх потенційних сферах для співпраці. Так банк може допомогти своїм клієнтам в таких напрямках, як інвестиції, управління станом, оподаткування, пенсії, страхування, трасти, фонди, фінансування, позики, нерухомість, благодійність, планування спадщини, аналіз активів третьої особи, створення фондів, захист активів і юридичні консультації .

Фактично - це банк, який може стати для вас правою рукою в управлінні вашим добробутом. Мінімальний депозит для відкриття рахунку становить 100 тис. GBP.

Рахунок в банку Англії нерезиденту на платформі Royal Bank of Canada

Відкрити рахунок нерезиденту на території Великобританії можливо в банку канадського походження Royal Bank of Canada. Ця фінансова установа була створена в Канаді в кінці 19 століття, а в 1900 році відкрив свою банківську платформу в Англії.

Платформа Royal Bank of Canada в Великобританії схожа з платформами Credit Suisse, UBS, Barklays і іншими відомими платформами світу. Ми пропонуємо Вам відкрити корпоративний рахунок нерезиденту в Лондоні, Джерсі або Гернсі на платформі Royal Bank of Canada.

Ця платформа універсальна, великі компанії можуть робити корпоративні угоди, а власники бізнесу тримати свої активи. Також Royal Bank of Canada, як всі великі банки, пропонує платформи Investment Banking, Trusts (Gersey), Asset Management і Wealth Management.

Мінімальний розмір обороту компанії складають суму в розмірі 100 млн. І більше. Інший варіант для відкриття корпоративного рахунку в Royal Bank of Canada - це якщо кінцевий бенефіціар або ж власники бізнесу більш дрібний не торговельними або холдингових компаній будуть тримати активи на платформі банку. У зв'язку з тим, що платформа Royal Bank of Canada - це платформа некомерційного банку, то і діяльність корпоративних рахунків обмежена до декількох платежів на місяць.

У зв'язку з тим, що платформа Royal Bank of Canada - це платформа некомерційного банку, то і діяльність корпоративних рахунків обмежена до декількох платежів на місяць

Фінансова установа в Англії для торговельної діяльності

Крім банків у Великобританії є фінансові установи, які виконують банківські функції, але не називаються банками. Ми можемо запропонувати вам такий варіант як фінансова установа Великобританії, яке працює на ринку обробки комерційних платежів пропонуючи вигідні умови для здійснення всіх SEPA і SWIFT платежів в найкоротші терміни.

Дане фінансова установа є піонером в платіжних інноваціях і існує на ринку починаючи з 2003 року. За цей час фінансова установа напрацювало широку базу клієнтів, які отримують високоякісне обслуговування завдяки кембріджської команді фахівців, а також активно користуються послугами електронної комерції, яка сьогодні, заслуговує на особливу увагу.

У 2010 році ця фінансова установа створило свій унікальний бренд і стало першою фінансовою організацією Великобританії, яке є Повноправним Учасником таких провайдерів як Visa і MasterCard. Це дозволило фінансовій установі запустити можливість надання мерчант рахунків для клієнтів з усієї Європейської Економічної Зони (ЄЕЗ).

Але відразу варто зазначити, що фінансова установа хоч і не є банком, але проводити ідентичну процедуру ідентифікації своїх клієнтів, і співпрацює виключно з європейськими компаніями.

І нарешті в 2013 році ця фінансова установа Великобританії отримало агентську спонсорування для того щоб отримати доступ до клірингової системі платежів Великобританії через свого партнера HSBC. Такі досягнення дозволили запустити додатковий продукт - Корпоративні бізнес рахунки, які сьогодні допомагають клієнтам керувати своїми коштами за нижчими тарифами, ніж в традиційних банках. Дуже важливо відзначити, що ця фінансова установа має свій SWIFT код, і надає рахунки, як будь-який банк в форматі IBAN.

Фактично якщо вам потрібен бізнес рахунок для торговельної діяльності в Європі, ми зможемо припустити вам гідне рішення.

Як ви бачите, відкриття рахунку в банку Англії нерезиденту - це складний і трудомісткий процес, проте завжди можна підібрати альтернативне рішення, яке зможе задовольнити бізнес потреби навіть найвибагливішого підприємця.

Рахунок для активних комерційних платежів в Великобританії

Якщо вас зацікавила можливість відкриття рахунку в банку Англії нерезиденту, звертайтеся до нас по прямому контакту [email protected] , І наші фахівці допоможуть вам вибрати найбільш підходяще і привабливе фінансове установи в рамках безкоштовної консультації по підбору іноземного рахунку.

Детально з розробленим нашою компанією Кращим списком офшорних банків на 2015 рік ви можете ознайомитися на нашому порталі InternationalWealth.info. Детально з розробленим нашою компанією   Кращим списком офшорних банків на 2015 рік   ви можете ознайомитися на нашому порталі InternationalWealth


Мітки: # Банк Англії # Корпоративний Рахунок #Відкрити рахунок # Відкрити Рахунок Нерезиденту

Підпишіться на наш телеграм канал і розкажіть про нього знайомим в бізнесі.

Читайте інші цікаві статті порталу InternationalWealth.info:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online