50-річний фотограф з Сінгапуру розповів, чому він виглядає на 20 років

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знайомтеся, це Чуандо Тан (Chuando Тан) - сінгапурець, фотограф, екс-модель, і йому 50 років. Так-так, все вірно - п'ятдесят років! Жителів західній частині світу давно мучить питання, чому деякі жителі Азії виглядають так, ніби зовсім перестали старіти. Ми, в редакції «Снег.TV», погортали Instagram цього підозріло молодого азіата, щоб дізнатися його секрет вічної молодості. Знайомтеся, це   Чуандо Тан (Chuando Тан)   - сінгапурець, фотограф, екс-модель, і йому 50 років

Чуандо прославився на весь світ після того, як про нього написало одне з китайських новинних агентств. З тих пір кількість його передплатників в Instagram збільшилася до 230 тисяч осіб. Моложавий сінгапурець - співвласник фотостудії ChuanDo & Frey. У 80-х і 90-х він був дуже популярним чоловіком-моделлю. І навіть пробував свої сили в якості поп-співака на мандаринській, а потім виявив в собі пристрасть до фотографії. Друзі звуть його CD.

Друзі звуть його CD

Так в чому ж його секрет? Крім супергенетікі, звичайно. 50-річний Чуандо каже, що багато тренується, уникає приймати ванну пізно вночі і рано вранці, а ще кожен день їсть курку.

50-річний Чуандо каже, що багато тренується, уникає приймати ванну пізно вночі і рано вранці, а ще кожен день їсть курку

Інтуїція підказує нам, що, крім тренувань по вісім днів в тиждень і поїдання курки, цей хлопець щось приховує. Інакше як він може настільки неймовірно виглядати ?!

Інакше як він може настільки неймовірно виглядати

Може бути, секрет вічної молодості в азіатському повітрі або воді? Інакше чому Чуандо, який прожив вже півстоліття, з кожним днем ​​тільки молодшає? Як думаєте?

Як думаєте

До речі, нижче на фото вічно молодий Чуандо з відомою голлівудською актрисою Амандою Сейфрід.

  • 3
  • 3

    поділилися

  • 3

    поділилися

  • 3

Так в чому ж його секрет?
Інакше як він може настільки неймовірно виглядати ?
Може бути, секрет вічної молодості в азіатському повітрі або воді?
Інакше чому Чуандо, який прожив вже півстоліття, з кожним днем ​​тільки молодшає?
Як думаєте?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online