«Пятерочка» допоможе нужденним сім'ям з дітьми

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Провідна російська продуктова мережа проведе велику благодійну акцію

Напередодні Дня захисту дітей федеральний ритейлер спільно з Фондом продовольства «Русь», першим в Росії «банком їжі», проведуть масштабну акцію «Кошик доброти - дітям». З 31 травня по 3 червня будь-небайдужий може придбати певний продуктовий набір вартістю від 150 до 2 тисяч рублів, які волонтери доставлять благоотримувачам.

З 31 травня по 3 червня будь-небайдужий може придбати певний продуктовий набір вартістю від 150 до 2 тисяч рублів, які волонтери доставлять благоотримувачам

Продовольчу допомогу нужденним категоріям населення матиме торговельна мережа «Пятерочка». В результаті великомасштабного проекту необхідні продукти харчування отримають малозабезпечені громадяни з 16 міст країни: Москви і Московської області, Санкт-Петербурга, Самари, Оренбурга, Нижнього Тагілу, Сочі, Краснодара, Липецька, Рязані, Тули, Калуги, Новосибірська, Нижнього Новгорода, Іжевська, Елісти і Кемерово.

Акція передбачає збір продуктових пожертвувань для багатодітних сімей, одиноких матерів, сімей з дітьми інвалідами - підопічних Фонду продовольства «Русь». «Мета даної акції - зібрати продовольчу допомогу для малозабезпечених сімей напередодні Дня захисту дітей. Свій внесок внесе і торговельна мережа «Пятерочка», додавши до зібраного ще 30% продуктів », - повідомили представники« Пятерочка », яка спільно з Фондом продовольства« Русь »успішно реалізувала подібний проект і в минулому році.

З 31 травня по 2 червня 2018 року в зазначених вище містах буде також проходити збір продуктів безпосередньо в універсамах «Пятерочка». «З 16:00 до 20:00 у четвер і п'ятницю, а також з 12:00 до 18:00 в суботу всі бажаючі зможуть купити будь-які нешвидкопсувні товари і передати їх волонтерам Фонду« Русь », які будуть допомагати в магазинах в дні проведення акції. До покупки рекомендуються нешвидкопсувні товари », - зазначив рітейлер.

У майбутньої акції візьмуть участь близько 800 волонтерів, в тому числі співробітники торгової мережі. В цілому будуть задіяні 122 магазина мережі.

Відзначимо, що список адрес магазинів, що беруть участь в акції, можна дізнатися на сайтах корзінадоброти.рф і фондпродовольствія.рф.

В рамках акції 2017 року, приуроченої до Дня матері, було зібрано близько 5 тонн продуктів харчування, а проднабори отримали 625 нужденних та багатодітних сімей з 8 регіонів Росії. Нагадаємо, що в проекті взяли участь 40 універсамів торгової мережі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online