Оглядовий майданчик РАН (Російської Академії Наук)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головна перевага оглядового майданчика РАН у відсутності великого потоку відвідувачів. Вона знаходиться недалеко від найпопулярнішої оглядового майданчика на Воробйових горах , Але чи то в силу того, що йти сюди від метро далі, то чи просто менше людей знають про цю майданчику, але народу тут завжди значно менше.

Воробйових горах

Близькість до Воробйовим горах дозволяє поглянути на ті ж краси, тільки з іншого ракурсу, не менше живописного. Внизу помітний пам'ятник Гагаріну, невелика зона ненудного саду .

Неподалік зліва - потопає в зелені Андріївський монастир . Далі - хмарочоси «Москва-сіті», які неможливо не помітити з будь-якої точки панорамного огляду міста. Вдалині проглядається лижний трамплін і шпиль корпусу МДУ.

за стадіоном «Лужники» і спорткомплексом «Дружба» тягнуться елітні житлові райони. Видніється нашумілий у свій час вигляд «Будинку на Мосфільмовской», Поклінна гора з монументом Перемоги. За біло-червоними трубами ТЕЦ-12 вгадуються обриси високого в Європі «Тріумф-Паласу».

Видно жваві артерії залізничного, Андріївського та кримського мостів . Урбаністичну картину розбавляє химерна архітектура двоголового будинку на набережній Фрунзе. Серед будинків-книг Нового Арбата височить Останкінська телевежа. Лівіше - золото куполів храму Христа Спасителя , Трохи праворуч - вежі Кремля в ансамблі соборів. Ще правіше темніє силует пам'ятника царю Петру I .

Дійти до оглядового майданчика легко від станції «Ленінський проспект» (метро). Приблизно 700 м повз пам'ятник Гагаріну в сторону помітного видали будівлі РАН. Сюди варто потрапити, щоб помилуватися чудовою еклектикою стилю серця держави, запустити барвистий китайський ліхтарик, увічнити враження в яскравих фото.

Як дістатися:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online