Злодії обікрали квартиру адвоката мільйонера

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Злодії-альпіністи викрали з квартири московського адвоката гроші і цінності на 240 мільйонів рублів, пишуть РИА Новости посилаючись на представника прес-служби столичного главку МВС РФ

Злодії-альпіністи викрали з квартири московського адвоката гроші і цінності на 240 мільйонів рублів, пишуть РИА Новости посилаючись на представника прес-служби столичного главку МВС РФ.
За його словами, в неділю в поліцію надійшло повідомлення про те, що невідомі виносять речі з сьомого поверху будинку, розташованого за адресою: вулиця Новолесная, 18, корпус 2. Проте прибулі поліцейські нікого не виявили.
Через деякий час в поліцію із заявою про крадіжку звернувся адвокат.
"З'ясувалося, що поки його не було вдома злодії, використовуючи канат з альпіністським спорядженням, закріпленим на даху будинку, віджали віконну раму на балконі, проникли в його чотирикімнатну квартиру, розташовану на восьмому поверсі. Вони підібрали код до сейфа і забрали ювелірні вироби, а також знаходилися в дорожній валізі 5,8 мільйона доларів, 750 тисяч євро, документи на нерухомість, особисті документи ", - повідомив співрозмовник агентства.
"Матеріальні збитки заявник оцінив близько 240 мільйонів рублів, поліція зараз з'ясовує обставин крадіжки і веде пошук злодіїв", - додали в главку.
У свою чергу, джерело в правоохоронних органах столиці повідомило РІА Новини про те, що, по всій видимості, ця крадіжка була здійснена за наводкою, і злочинці знали про те, що в квартирі зберігаються цінності.
"По всій видимості, діяла професійна група злодіїв, на злочин вони прийшли підготовленими, з альпіністським спорядженням. Не виключено, що за господарем квартири могла бути встановлене стеження, і при проведенні операції зловмисники були на 100% впевнені, що їм не завадять", - зазначив співрозмовник агентства.
За його словами, зараз проводяться необхідні оперативно-розшукові заходи. Не виключено, що до крадіжки може бути причетний людина з близького оточення адвоката, який володів всією необхідною інформацією.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online