Війна з РФ: Шокує, як же з біса багато у Путіна адвокатів в українському політикумі, - Порошенко (22.08.18 11:03) «Політика України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Про це заявив Порошенко на форумі ветеранів у Києві в середу, передає Цензор.НЕТ з посиланням на аккаунт Порошенко в Твіттері .

"Для мене як Верховного Головнокомандувача велика честь відкривати форум" Там, де ми - там Україна ". Завдяки 344 тисячам учасників бойових дій на Сході України вдалося зупинити агресора. Завдяки вам чобіт російських окупантів, не опоганює це бруківку Києва та інших українських міст. На жаль, ми зустрічаємося поки не в Донецьку чи Луганську. у 2014 році ви звільнили більшу частину території Донбасу. За цей час вистояли в боротьбі з жорстоким, сильним і віроломним агресором. у цій боротьбі зміцнили державу і остаточно з формувалися як нація ", - заявив Порошенко.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": У України вже є армія, здатна зупинити агресора, - Порошенко

"Закликаю вас долучитися до інформаційної війни. Коли з хворої голови на здорову валить Путін, це ще можна зрозуміти. Але шокує інше: як же з біса багато у нього адвокатів в українському політикумі! Вони намагаються зняти з нього відповідальність за війну і перекласти на Україну! всі ми знаємо, що нинішня російсько-українська війна - це війна за незалежність України. і почала її Росія. у цій війні ми відстоюємо свої цінності, свободу і європейський вибір. і ключ від світу знаходиться в Кремлі. Світ на російських кабальних умовах для нас Неприйняття лем ", - додав Порошенко.

Світ на російських кабальних умовах для нас Неприйняття  лем , - додав Порошенко

Джерело: https://censor.net.ua/n3082401

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online