Юридичні послуги Адвокатська палата Ростовської області Філія № 2 в Кіровському районі м Ростова-на-Дону РОКА

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Філія № 2 в Кіровському районі м Ростова-на-Дону Ростовської обласної колегії адвокатів має давню історію.

Більше 75 років тому була утворена увійшла до складу Ростовської обласної колегії адвокатів Юридична консультація № 2 Кіровського району м Ростова-на-Дону, якій близько тридцяти років керував заслужений юрист Російської Федерації Станіслав Юрійович Юрковецький Більше 75 років тому була утворена увійшла до складу Ростовської обласної колегії адвокатів Юридична консультація № 2 Кіровського району м Ростова-на-Дону, якій близько тридцяти років керував заслужений юрист Російської Федерації Станіслав Юрійович Юрковецький.
За час існування консультації в ній здійснювали діяльність такі відомі високопрофесійні адвокати, як Богма Тетяна Олександрівна, Шумська Галина Леонідівна, Федоров Сергій Віталійович, Степанов Володимир Сергійович, Бурд Марія Серафимівна, які зуміли передати свій досвід молодим колегам.

Традиція грунтовної підготовки молодих адвокатів підтримується і в даний час, в філії трудяться і з великим інтересом навчаються випускники та студенти останніх курсів юридичних факультетів вищих навчальних закладів - помічники адвокатів і стажери.

Спеціалізація адвокатів філії широка.

Адвокати - фахівці високої кваліфікації з ведення складних цивільних справ: Гончаров Олександр Валентинович, Сисоєва Наталія Юріївна, Семенова Світлана Ігорівна, Архіпкін Лариса Сергіївна, Борисова Галина Олександрівна, Мужельская Тетяна Василівна, Кочергіна Катерина Олександрівна, Колотова Ніна Віталіївна, Біленко Наталія Олександрівна, Мартиненко Юлія Євгенівна .

Послугами адвокатів філії користуються не тільки громадяни, але і різні підприємства і організації м Ростові-на-Дону та Ростовської області, Краснодарського краю, Московської області.

Адвокати філії, блискуче здійснюють захист у кримінальних справах, в тому числі і в процесах за участю колегій присяжних засідателів - Чернишова Світлана Валерьяновна, Пастушенко Олександр Миколайович, Орлов Юрій Миколайович, Скакун Олексій Валеріанович. В результаті відповідального підходу, ретельної підготовки до роботи в кримінальних процесах адвокати домагаються винесення справедливих рішень щодо своїх підзахисних - постанов про припинення кримінального переслідування, виправдувальних вироків.

У філії працюють і такі молоді талановиті адвокати, як Дірацуян Георгій Володимирович, Гак Ірина Володимирівна, Звягінцева Анжеліка Володимирівна, володіють усіма навичками користування сучасними інформаційними системами, які беруть участь в освітленні адвокатської діяльності в засобах масової інформації.

Постійне підвищення кваліфікації адвокатів є запорукою високого рівня теоретичної та практичної підготовки адвокатів філії. Після закінчення юридичних факультетів вищих навчальних закладів в нашій філії проходять стажування молоді юристи Андонян Карина Сергіївна, Андронаки Олена В'ячеславівна, Хазаров Володимир Ованесович і Казарян Арпіне виліковності.

Крім навчання на курсах підвищення кваліфікації, організованих Адвокатської палатою Ростовської області, адвокати філії беруть участь в різних юридичних з емінарах.

У травні 2012 року керівник філії С У травні 2012 року керівник філії С.В. Чернишова брала участь в семінарах за програмою «Захист прав людини в Європейському Суді з Прав Людини» в м Страсбурзі.

У філії регулярно проводяться «дні відкритих дверей», коли адвокатами недостатньо соціально захищеним громадянам надається безкоштовна юридична допомога.

Адвокати Гончаров А.В., Семенова С.І., брали участь в роботі Комісії з прав Людини при Мерові міста Ростова-на-Дону, адвокат Мужельская Т.В. брала активну участь в роботі Київської міської Ради Ветеранів війни і праці збройних сил і правоохоронних органів.

Робота багатьох адвокатів філії відзначені нагородами Федеральної палатою адвокатів Російської Федерації і Адвокатської палати Ростовської області - орденом «За вірність адвокатському боргу, медалями« За заслуги в захисті прав і свобод громадян »1 і 2 ступеня, почесними грамотами, подяками.

У колективі адвокатів філії створена сприятлива атмосфера, в якій адвокатів філії відрізняють доброзичливе, уважне ставлення до звертаються за юридичною допомогою громадянам, прекрасні взаємини між колегами, високий професійний рівень, що забезпечує успішне ведення цивільних, адміністративних, кримінальних справ, ефективне надання правової допомоги.

Ми надаємо широкий спектр юридичних послуг і завжди раді нашим клієнтам! Наша компанія завжди йде в ногу з часом і дотримується таких принципів роботи:

- Професіоналізм і висока кваліфікація співробітників, відомості про яких Ви знайдете в розділі сайту "Про компанію".

- Індивідуальний підхід до кожного замовника в поєднанні з комплексним підходом до розв'язуваної задачі. Кожен, хто звернувся до нас за допомогою може розраховувати на довірче та конфіденційне спілкування, а також на вирішення всіх питань, в тому числі нестандартних, з урахуванням будь-яких побажань.

- Відповідальність і оперативність. Ми цінуємо Ваш час і виконуємо поставлені перед нами завдання в мінімальні терміни.

При першому зверненні до нас Ви відразу дізнаєтеся повну вартість юридичного супроводу по Вашому питанню. У нас немає прихованих платежів. Ціна і якість наших робіт абсолютно адекватні.

Як нас знайти:

  • Адреса: РФ, 344022, г. Ростов-на-Дону, вул. Пушкінська, 174, офіси 21-23
  • Телефони: + 7 863 2664332, +7 863 2506068 (факс), +7 863 2506069,
  • E-mail: [email protected]

За роки роботи ми співпрацювали з дуже великою кількістю фірм, багато наших клієнтів стали постійними, а деякі - навіть друзями.

266-43-32

Зверніться до нас і Ви отримаєте професійну допомогу з широкого кола юридичних питань і величезне задоволення від спілкування!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online