Справа Зайцевої: адвокатів спіймали на відсутність логіки, новини України, Оглядач

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лінія захисту винуватиці смертельного ДТП в Харкові на вул. Сумській Олени Зайцевої позбавлена ​​логіки. Адвокати виступають проти експертизи, яка могла б довести їх же слова.

Про це повідомила адвокат потерпілих Лариса Матвєєва на своїй сторінці в Facebook. Йдеться про призначення експертизи, яка має встановити, чи знаходилася Зайцева в стані, викликаному застосуванням наркотичних чи інших одурманюючих засобів.

"Адвокат Мельниченка (один із захисників Зайцевої. - Ред.) Почав посилатися на підручник з наркології, вважаючи, що його компетенції і кваліфікації, підкріпленої цитатами з підручника наркології, досить, щоб замінити висновки експертів ... І так, традиційне згадування" плівок Мельниченко ", в яких Мельниченко своїм" експертним оком "не помітив у Зайцевої стан наркотичного сп'яніння. Як там у приказці говориться:" Не гінеколог, але подивитися можу ... ", - написала вона.

, - написала вона

Обвинувачені в ДТП в Харкові Олена Зайцева і Геннадій Дронов

сьогодні

При цьому, пише Матвєєва, відео з бодікамер поліцейських доводять зворотне.

"Я б згадала відео, долучених захисниками Дронова, де чітко звучить фраза:" Тільки мамі не кажіть "... Не думаю, що це реакція адекватного людини на те, що трапилося, але розбиратися експертам", - пояснила вона.

Нагадаємо, що ДТП в центрі Харкова відбулося 18 жовтня 2017 року. Позашляховик Lexus, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, врізався в натовп людей після зіткнення з авто Дронова.

як повідомляв OBOZREVATEL , Раніше адвокат обвинуваченої Зайцевої Євген Мельниченко оскандалився в мережі постом з претензіями до постраждалих, де натякнув на те, що їх цікавить тільки грошова компенсація.

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online