послуги адвоката

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для найбільш ефективної та професійної роботи компанія "Рестейт" співпрацює з адвокатом Адвокатської Палати Новосибірської області Тумко Іриною Володимирівною, яка має багатий досвід, великі професійні знання і цілеспрямованість у досягненні позитивних результатів у справі.

Вона веде консультаційний прийом, дає висновки щодо вироблення концепції зі складних питань ведення справи, надає юридичну допомогу в області договірного, трудового, корпоративного, цивільного, кримінального права, претензійної роботи, роботи з приставами-виконавцями; здійснює позовну, особливе виробництво в судах, бере участь в арбітражному процесі, веде оформлення прав на нерухоме майно та угоди з ним.

Тумко Ірина Володимирівна, адвокат

Адвокат Тумко Ірина Володимирівна, Новосибірськ;

Телефон: 8-913-918-23-45

Електронна пошта: [email protected]

Записатися на прийом можна за телефоном 200-41-30.

Консультування можливо в офісі: вул. Фрунзе, 80, оф.218.

Додаткова інформація.

Освіта: Томський державний університет, юридичний факультет, закінчила з відзнакою в 1999 р

Стаж роботи: 11 років, з них 9 років і по теперішній час адвокат, Колегія адвокатів "патронує", Адвокатська палата Новосибірської області.

Консультування громадян і юридичних осіб за цивільно-правовими та кримінально-правових питань, складання позовів, заяв, договорів, претензій та інших документів правового характеру, ведення кримінальних справ на слідстві і в суді, представництво в судах у цивільних та арбітражних спорах. Взаємодія з державними, муніципальними органами в рамках надання допомоги у конкретних справах.

Робота у справі включає:

  • ознайомлення з первинними документами
  • вироблення концепції у справі
  • підбір нормативної бази та судової практики
  • складання необхідних документів
  • консультування довірителя, вироблення лінії поведінки довірителя
  • безпосередня робота в судових засіданнях
  • при необхідності: робота з приставами - виконавцями після отримання рішення, оскарження рішення до вищестоящого суду

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online