Податковий адвокат - Юрист в податкових справах в Санкт-Петербурзі

  1. Навіщо потрібні послуги податкового юриста
  2. Послуги податкового юриста
  3. Позовна заява при податковому спорі
  1. Навіщо потрібні послуги податкового юриста
  2. Послуги податкового юриста
  3. Позовна заява при податковому спорі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адвокат в податкових справах - це фахівець в області бухгалтерії та фінансів, в чиї обов'язки входить захист прав клієнта в державних органах з питань оподаткування, а також допомога по веденню фінансової документації. Помилки трапляються у всіх - у отчетностях фізичних осіб, індивідуальних підприємців, організацій, а також у співробітників податкової служби. Наша компанія пропонує послуги висококваліфікованих адвокатів для вирішення будь-яких фінансових проблем і податкових спорів, а також консультації з податкових питань, надання інтересів в податковому органі, в арбітражному суді і багато іншого.

Навіщо потрібні послуги податкового юриста

Фінансові зобов'язання є як у звичайних громадян, так і у ІП, і організацій. Незалежно від роду діяльності, кожен тим чи іншим чином стикається з необхідністю подання фінансової звітності в ФНС. Організації та індивідуальні підприємці знайомі з процедурою дуже близько, тому процес найчастіше проходить в автоматичному режимі. Однак елементарні помилки в звітах можуть стати приводом для позапланової податкової перевірки - адвокат в такому випадку просто необхідний, він стане вашою гарантією успішної взаємодії з співробітниками податкової служби. Фахівець не тільки захистить ваші інтереси, а й знайде причину помилки, яка трапляється і у інспекторів ФНС.

Нерідкі випадки, коли конфлікт переростає в судовий процес, і тільки в суді виходить домогтися законного і справедливого рішення. Податковий адвокат допоможе грамотно скласти позовну заяву, відзив на позов, скаргу на дії податкового органу або оскаржити рішення у вищестоящому податковому органі. Крім цього, в його обов'язки входить представлення інтересів клієнта в суді, захист і докази правоти платника податків, якщо податківці пред'являють необгрунтовані претензії. Органи судової влади через велике навантаження можу залишити без уваги дуже важливі факти, на які зверне увагу адвокат з податкових спорів. При необхідності адвокат витребує додаткові докази, зробить правильні розрахунки.

Послуги податкового юриста

Наші фахівці в податкових справах надають широкий спектр послуг:

  • загальна консультація з питань оподаткування;
  • підготовка, листів, скарг, заяв;
  • оскарження актів податкових перевірок та захист прав в суді;
  • аналіз актів перевірок інспекторів ФНС, складання письмових рекомендацій;
  • підготовка заперечень за підсумками перевірки та надання інтересів в ФНС;
  • ведення податкового справи в арбітражному суді;
  • оцінка податкових ризиків при укладанні угод;
  • юридичний супровід угод;

При першому зверненні клієнта досить коротко описати суть проблеми, і направити на нашу електронну пошту матеріали по справі.

Позовна заява при податковому спорі

Податковий спір супроводжується судовим процесом, тому необхідно відповідально підійти до даного питання. Людина може бути грамотним у своїй справі, але відсутність практичного досвіду вирішення питань в арбітражному суді, не вміння правильно скласти позов, не знання арбітражного процесу зіграють не на його користь. Наші адвокати з податкового права повністю усунуть проблему, взявши основну масу турбот в свої професійні руки.

Важливий момент - оформлення позовної заяви, яке заповнюється позивачем і надається в арбітражний суд. У ньому вказується наступна інформація:

  • куди подається позов;
  • дані позивача (найменування, місцезнаходження, ІПН);
  • дані відповідача, включаючи місце розташування;
  • вимоги до відповідача, підкріплені статтями і пунктами закону;
  • деталі, в зв'язку з чим виникла суперечка;
  • ціна заявлених вимог і детальний розрахунок;
  • прийняті досудові заходи (якщо так, то який результат).

До позовної заяви додаються докази сплати держмита, документ, що підтверджує направлення копії позову відповідачу, акт перевірки, а також інші докази.

Далі суддя розглядає заяву і запуску ет його у виробництво. Наші юристи проконсультують, як правильно підготувати документи до суду, а також на що звернути увагу при розгляді справи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online