Адвокат / юрист про адміністративні правопорушення. Правова допомога / послуги в адміністративних справах (процесі)

  1. Правова допомога у справах про адміністративні правопорушення - користь для фізичних та юридичних осіб
  2. Що входить в послуги адвоката в адміністративних справах
  3. 1. Лайкніте нас в соціальних мережах:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кожна людина, що займається практично будь-якою діяльністю, не завжди може обійтися без спілкування з владними адміністративними органами. Більшу частину юридичних відносин в суспільстві регулює адміністративне право. Джерелом є чіткі правила, яких необхідно дотримуватися. В іншому випадку може бути відкрито адміністративне провадження, і накладені санкції на підставі правових норм, закріплених в адміністративному законодавстві.

Правова допомога у справах про адміністративні правопорушення - користь для фізичних та юридичних осіб

Часом, буває складно довести власну правоту адміністративним органам. Адміністративне право регулює відповідальність за порушення, а саме:

  • громадського порядку;
  • правил дорожнього руху;
  • земельного права;
  • екологічного права;
  • у фінансовій і податковій сферах;
  • при проведенні підприємницької діяльності;
  • митних правил.

Але, в разі неправомірного накладення адміністративних санкцій, звичайна людина не завжди може відстояти права і інтереси власними силами. Можливо, не вистачає інформації в даній сфері або від незнання законів на достатньому рівні, особа може виявитися в скрутному становищі. У таких випадках на допомогу прийде адвокат по адміністративних справах, який зможе поспілкуватися з державними органами, роз'яснити неправомірність їхніх дій. Таким чином, людина отримає правовий захист. Користь же для юридичних осіб складається в захисті при проведенні підприємницької діяльності. Сюди входять консультації, вирішення питань, трактування законодавства, інформаційні послуги, які надає юрист в адміністративних справах, і які зможуть полегшити подальше спілкування з органами, наділеними адміністративної владою.

Що входить в послуги адвоката в адміністративних справах

Перелік видів діяльності, які проводить адвокат в адміністративному процесі, виконуючи свою роботу, досить різноманітний. Це обумовлено специфікою адміністративного законодавства, яке регулює відповідальність у багатьох галузях права.


При захисті прав, надання юридичної допомоги та консультаційних заходах, адвокат з адміністративних правопорушень надає допомогу:

  • Внаслідок порушення ПДР, а також при вилученні прав на керування транспортом;
  • представляючи інтереси особи в суді;
  • захищаючи клієнта в правоохоронних органах;
  • визнаючи постанови і протоколи незаконними;
  • оскаржуючи нормативність і правомірність рішень, дій, актів державних органів, посадових осіб, органів місцевого самоврядування.

1. Лайкніте нас в соціальних мережах:



2. Якщо хочете не втратити нас і мати можливість задати питання в будь-який момент,
натисніть "Подобається" в Facebook




3. Задайте своє питання юристу через соціальні мережі:

Задати питання через Facebook


Адвокат в Києві на Google Plus

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online