Адвокат Чжан Ірина Володимирівна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Я Чжан Ірина Володимирівна, адвокат Краснодарській крайовій колегії адвокатів, зареєстрована Головним Управлінням Росреєстрації по Краснодарському краю в реєстрі адвокатів під реєстраційним номером 23/2536 Я Чжан Ірина Володимирівна, адвокат Краснодарській крайовій колегії адвокатів, зареєстрована Головним Управлінням Росреєстрації по Краснодарському краю в реєстрі адвокатів під реєстраційним номером 23/2536.

Більше 15 років я надаю кваліфіковану юридичну допомогу відповідно до Федерального Закону «Про адвокатську діяльність і адвокатуру в РФ» і «Кодексом професійної етики адвоката», За моїми плечима солідний досвід і багата судова практика.

Моя робота завжди орієнтована на успіх, а не на участь, що змушує пам'ятати про те, що за кожною справою стоять люди і їх долі, тому я не маю право на помилку!

Як свідчать відгуки моїх клієнтів, мій професіоналізм повністю відповідають високим стандартам.

Я здійснюю кваліфікований захист по складним кримінальних справах . Мій захист здійснюється на всіх стадіях кримінального судочинства: затримання або арешт, дізнанні, досудовому слідстві і в суді.

Представлення інтересів по складних цивільних справах в цивільному судочинстві, також входить в сферу моєї адвокатської діяльності. За гражданcкім справах я представляю інтереси в судах загальної юрисдикції та при виробництві у світових суддів. Для юридичних осіб, можуть бути корисні послуги з ведення арбітражних справ і юридичного обслуговування бізнесу - програма «Бізнес-адвокат» .

Крім того, я надаю доверителям послуги сімейного адвоката , Консультую і веду в судах справи з житлових питань, спорах по ДТП . Для громадян можливе надання послуги - програма «Особистий адвокат» .

Кожне цивільне або кримінальну справу, за якою я представляю інтереси в суді або здійснюю захист, має свої особливості і розглядається індивідуально. Ви можете зв'язатися зі мною по телефону в Краснодарі і викласти свою правову ситуацію, задати питання адвокату. Така первинна юридична консультація безкоштовна для довірителя. Вартість надання юридичної допомоги залежить від складності та можливої ​​тривалості справи, обсягу майбутньої роботи адвоката. Як правило, я завжди йду назустріч довірителю при встановленні розміру гонорару. Правова допомога надається мною як в місті Краснодарі, так і в межах Краснодарського краю і на території інших суб'єктів Російської Федерації.

Професіоналізм - організація і проведення адвокатом активної і гарантованого захисту прав, свобод і законних інтересів Довірителя в поєднанні з висококваліфікованим виконанням прийнятих на себе зобов'язань. Гарантія своїм клієнтам повної конфіденційності і дотримання адвокатської таємниці.

Ділова репутація - побудова діяльності на умовах суворого дотримання норм професійної етики, адвокатської таємниці та підтримки традицій інституту російської адвокатури.

Якість - поєднання накопиченого досвіду і професійних напрацювань при досягненні поставлених цілей в інтересах Довірителя.

Сумлінність - негайне реагування на будь-яке обмеження законних прав, формування і підтримка правових почав у громадянському суспільстві.

Відповідальність - професіоналізм адвоката при наданні правової допомоги Довірителю, розуміння його правової проблеми, повага до інтересів і дотримання принципу суворої звітності.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online