Побудувати приватний будинок в кредит іпотеку

  1. Іпотека на будинок: особливості
  2. Де брати кредит на будинок?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будівництво свого власного будинку - це тривалий процес, що вимагає солідних фінансових вливань. За час будівництва можуть статися різні події, які позначаться на добробуті господаря, а кидати котедж «на півдорозі» не рекомендується, адже без консервації споруда може прийти в непридатність. Тому хорошим варіантом буде іпотека на будівництво будинку, яка дозволить звести споруду без простоїв і заморозок. Тим більше, що іпотека на приватний будинок - це більш вигідний кредит, ніж на квартиру в місті.

іпотека на будівництво будинку,

Іпотека на будинок: особливості

Так як будівництво приватного будинку зазвичай ведеться на землі, що перебуває у власності, що кредитується, вона може виступити заставою. Іпотека на приватний будинок також може бути отримана за рахунок будь-якої іншої нерухомості. У разі, якщо Ви не маєте землі та інших об'єктів для застави, на будівництво будинків під ключ ціна буде трохи вище - банк покриє свої ризики за рахунок високих відсотків.

Умови іпотеки на будівництво будинку розрізняються у всіх банках, однак загальні тенденції можна виділити. Іпотека на будівництво від Ощадбанку, ВТБ-24, Россельхозбанка, банку Цент-Інвест та інших основних «гравців» видається при наявності застави або поручительства. Так як приватний будинок не може бути закладений, будучи «об'єктом майбутнього», Вам потрібно буде надати в якості застави, наприклад, квартиру або інший будинок. Чому «майбутню» квартиру можна брати в заставу, а будинок - ні? Тому, що котедж може бути і не побудований зовсім, а багатоквартирний будинок так чи інакше буде зданий в експлуатацію. Втім, в ряді випадків будівництво приватних будинків можна профінансувати за рахунок них самих. Це можливо при високому ступені готовності будівлі, також при завершенні будівництва можна переоформити заставу, «прибравши» звідти квартиру і додавши побудований будинок.

Порука ж може бути видано заможним особою, яка добровільно візьме на себе ризики по невиплаті. Зрозуміло, що побудувати будинок в кредит з таким багатим знайомим можуть не всі, тому частіше використовується технологія спільного позики - знаходяться люди, охочі взяти участь в будівництві. Зверніть увагу, що після виплати по кредиту вони стануть співвласниками будівлі.

Іпотека на будівництво приватного будинку ВТБ-24 і іншими банками видається на підставі поручительства або застави - збирати і то, і то не обов'язково. В якості першого внеску можна використовувати материнський капітал.

Де брати кредит на будинок?

Багато хто віддає перевагу Сбербанк: іпотека на будівництво будинку у цього банку йде під розумний відсоток, та й надійність організації заслуговує на довіру. У зв'язку з важкою ситуацією в економіці, для позики на будівництво котеджів під ключ рекомендується вибирати ті банки, які мають ім'я і не ризикують втратити ліцензії найближчим часом. З цієї причини вибір не такий великий: можна взяти кредит на будівництво будинку в Россельхозбанке, Ощадбанку, Центр-Інвест, ВТБ-24 і деяких інших.

Якщо Вас цікавить будівництво будинку в іпотеку від банку Центр-Інвест або інших довірених кредиторів Росії, зателефонуйте в компанію «Новація». Ми співпрацюємо з банками, тому можемо побудувати будинок в розстрочку або кредит, запропонувавши Вам найвигідніші умови. Нашими фахівцями буде складена кошторис на будівництво будинку , Проведено проектування, будівельні роботи та внутрішнє оздоблення.

Чому «майбутню» квартиру можна брати в заставу, а будинок - ні?
Де брати кредит на будинок?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online