Отримання кредиту з простроченням і поганою історією

  1. Прострочення, які псують кредитну історію
  2. Не відкладайте платіж на останній день

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як отримати кредит з простроченням і поганою історією? Які прострочення допустимі, а які ні.

За винятком рідкісних випадків прямого шахрайства позичальники беруть кредит в банку з твердим наміром оплачувати і повернути всю суму банку у встановлені договором терміни. Однак, бувають ситуації, коли з тих чи інших причин повернення суми викликає труднощі - порушується графік платежів і виникають прострочення щомісячних платежів, які є прямим порушенням договірних зобов'язань між позичальником і банком.

Прострочення, які псують кредитну історію

Хоча б раз кожен допускав пропуск дати платежу за період користування кредитом. Скільки днів і скільки разів ви можете безкарно порушувати договір, напевно цікаво всім. Пояснюємо популярно:

  1. Невеликі відхилення графіка до 5 календарних днів до трьох раз не відображаються на вашій кредитній історії. Але залежить від бюро кредитних історій . На такі дрібниці банки не звертають увагу, навіть якщо ви з першого дня отримуєте повідомлення на телефон "терміново сплатити заборгованість".
  2. Заборгованість по внесках на період від 5 до 30 днів не більше 1-2 разів за період користування кредитами знижують рейтинг вашої кредитної історії до середньої. Не дивуйтеся отримуючи відмову за заявкою на кредит без пояснення причини відмови. Деякі банки можуть продовжувати видавати вам кредити, але: - банк знизить розмір суми кредиту, що видається - збільшить процентну ставку по кредиту - зажадає додаткових довідок або забезпечення кредиту
  3. Затриманий платіж по кредиту на термін від 30 до 90 днів - це гарантія зіпсованої кредитної історії . Не рідкість, коли банки починають процедуру запитання кредитних коштів при простроченні в 60 днів, з усіма наслідками, що випливають. Шанс отримати кредит в будь-якому банку практично дорівнює нулю.

Не відкладайте платіж на останній день

Закон бутерброда працює завжди - в останній день може зламатися машина, банкомат може зламатися, цей день може бути святковим або вихідним і ваш платіж буде зарахований лише через 2 дні, може бути затримка списання грошових коштів з незалежних причин (особливо часто, коли оплату ви виробляєте через сторонній банкомат) і т. д.

  1. Суму на оплату кредиту відкладіть заздалегідь. Не сподівайтеся що в потрібний вам день ви отримаєте зарплату, вам повернуть борг або вам хтось займе. Дотримуйтесь правило - отримавши зарплату - відразу відкладіть суму на кредит або зробіть перерахування за кредит трохи раніше це збереже вам нерви.
  2. Беріть кредит по-силам Ті хто тільки зібрався брати кредит пам'ятайте, що ваш щомісячний платіж не повинен перевищувати 50% від вашої зарплати, Оцінюйте свої витрати тверезо, адже протягом місяця вам потрібно оплачувати інші обов'язкові платежі, витрачати на харчування, оплачувати господарські потреби і одягатися.
  3. Чи не розкидайтеся на велику кількість кредитних пропозицій. Багато кредитів, навіть дрібних здатні вибити з колії. Ви можете елементарно забути про оплату якого-небудь одного кредиту вчасно, до того ж їх складно контролювати.
  4. Не варто скупитися. Якщо вам випала нагода оплатити кредит на велику суму - оплатіть, запевняємо вас це буде справжнім подарунком для вас в наступний місяць, коли по кредиту ви заплатите менше на суму попередньої переплати. У деяких банках при оплаті суми щомісячного платежу в більшому обсязі, передбачено перегляд суми нарахованих відсотків. Таким чином оплачуючи понад норму, ви можете заощадити на відсотках. Але цю процедуру варто уточнити у вашому банку, так як часто банки зараховують різницю на спеціально відкритий поточний рахунок і в цьому випадку суми переплат не впливають на суму боргу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online