Іпотека "Молода сім'я" Сбербанк: умови, калькулятор, відгуки про програму

  1. Іпотека «Молода сім'я» в Росії: умови для учасників
  2. Як отримати іпотеку молодій сім'ї в Ощадбанку?
  3. Загальні умови іпотеки «Молода сім'я» в Ощадбанку
  4. Корисні нюанси про іпотеку в Ощадбанку
  5. Калькулятор іпотечного кредиту в Ощадбанку
  6. Відгуки про іпотеку «Молода сім'я» і реальні цифри

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після весілля у молодих два шляхи, якщо немає власного житла: жити в будинку батьків або шукати окрему квартиру. Шість сімей з десяти роблять так: знаходять знімне житло, платять щомісяця за оренду не менше восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і отримують ілюзію власного кутка.

Виплачуючи вісім-десять тисяч рублів на місяць можна стати власником квартири, а не орендарем. Держава субсидує частина платежів по житловому кредиту. Отже, як отримати іпотеку молодій сім'ї?

Іпотека «Молода сім'я» в Росії: умови для учасників

Державний проект, спрямований на допомогу сім'ям в придбанні власного житла, працює з 2010 року, наказом уряду програма буде працювати до 2020 року.

Умови іпотеки «Молода сім'я» для учасників:

  • Подружжя є громадянами Росії;
  • На момент вступу в програму учасникам не виповнилося 35 років;
  • Одинокий батько з дитиною може стати учасником проекту;
  • Приміщення, в якому живе сім'я, не відповідає житловим нормам згідно із законом;
  • Загальна площа житлового приміщення менше, ніж потрібно за нормами житлового законодавства.

Для реєстрації в програмі «Молода сім'я» кандидати звертаються до місцевих органів самоврядування, подають заявку у довільній формі і документи:

  1. Паспорти громадян РФ;
  2. Свідоцтво про шлюб;
  3. Свідоцтво про народження дитини (дітей);
  4. Документи, що підтверджують зайнятість і доходи;
  5. Довідка з БТІ, що житлові умови не відповідають правовим нормам;
  6. Копія будинкової книги або виписка з неї;
  7. Довідка з банку про можливість отримання житлового кредиту для учасників програми;
  8. Реквізити банківського рахунку, на який надійдуть кошти субсидії.

Протягом місяця документи будуть розглянуті. У разі схвалення сім'я отримує свідоцтво, в якому вказано розмір субсидії для оплати частини іпотечного кредиту.

У разі схвалення сім'я отримує свідоцтво, в якому вказано розмір субсидії для оплати частини іпотечного кредиту

Умови іпотеки «Молода сім'я».

Як отримати іпотеку молодій сім'ї в Ощадбанку?

Сбербанк співпрацює з державною програмою підтримки молодих сімей з початку роботи проекту.

Родині, яка бажає отримати нове або вторинне житло за іпотечною програмою Ощадбанку, потрібно надати в банк паспорта, свідоцтво про шлюб, свідоцтво учасника програми «Молода сім'я», довідку про доходи. У кожному індивідуальному випадку повний пакет документів варіюється від суми кредиту і регіону.

Що являє собою іпотека під заставу наявної нерухомості і як отримати такий кредит, ви можете дізнатися в статті за посиланням.

У 2016 році молодим сім'ям Ощадбанк пропонує іпотеку з першим внеском від 20% загальної вартості житла, що купується. Конкретна відсоткова ставка розраховується в офісі банку.

Сім'ї, в яких є діти, оформлять іпотеку зі зниженою процентною ставкою. Якщо позичальник отримує зарплату на карткові продукти Ощадбанку, для нього діють пільгові умови по іпотечному кредиту.

Загальні умови іпотеки «Молода сім'я» в Ощадбанку

  • Ставка 12,5%;
  • Термін кредиту до тридцяти років;
  • Обов'язкове страхування купленої нерухомості;
  • Перший внесок від 20%.

Сбербанк дає можливість купити житло по іпотеці без підтвердження доходів. У цьому випадку участь поручителів буде необхідною умовою.

Як розрахувати пільговий період по кредитній карті Ощадбанку? Відповідь міститься за посиланням.

Поручителями можуть стати друзі або родичі позичальників. Схвалення іпотечного кредиту для учасників програми «Молода сім'я» досягає 95%. П'ять відсотків відмови - випадки, коли документи не були надані в потрібному обсязі.

Засобами державної субсидії вноситься перший платіж по житловому кредиту. Якщо житло було придбано по іпотеці Ощадбанку раніше, ніж сім'я отримала допомогу держави, можна оплатити коштами проекту частина заборгованості по кредиту.

Сім'ї, які мають двох дітей, можуть використовувати для оплати іпотечних внесків материнський капітал.

Сім'ї, які мають двох дітей, можуть використовувати для оплати іпотечних внесків материнський капітал

Що потрібно знати про іпотеку в Ощадбанку?

Корисні нюанси про іпотеку в Ощадбанку

Ощадбанк надає відстрочку платежу по кредиту строком до п'яти років на прохання позичальників. Для цього клієнт звертається до філії банку з письмовою вказівкою причин тимчасової неплатоспроможності.

Втрата роботи, вагітність дружини, важка хвороба стануть приводом для відстрочки по іпотечному кредиту.

Де краще взяти іпотеку на вторинне житло і новобудову, ви можете дізнатися в нашій новій публікації по посиланню.

Позичальник може повернути суму податкового вирахування на відсотки, виплачені по кредиту. Сума зворотних коштів сягає 250 тисяч рублів в окремих випадках. Гарна підмога в родині! Для повернення коштів позичальнику потрібно звернутися в місцеву податкову організацію.

Платежі по іпотечному кредиту виплачуються рівними частками. Це зручно тим, що оплату можна виробляти автоматично через Ощадбанк Онлайн.

Калькулятор іпотечного кредиту в Ощадбанку

Особливостей розрахунків по іпотеці Ощадбанку для молодої сім'ї немає. Можна скористатися будь-яким банківським калькулятором.

Виняток становлять сім'ї, які використовують для оплати не тільки кошти субсидії, а й материнський капітал. Розрахунок в цих випадках проводять на офіційному сайті Ощадбанку або в офісі банку.

Що являє собою автокредит з державним субсидуванням в 2016 році і які умови програми - читайте в цій статті.

Відгуки про іпотеку «Молода сім'я» і реальні цифри

300 тисяч сімей в період з 2010 по 2015 рік вже поліпшили свої житлові умови завдяки державному проекту «Молода сім'я». Більше половини учасників придбали житло за іпотекою. Сто тисяч сімей за цей період скористалися субсидією для першого внеску по іпотеці.

Сім'я з Самари отримала схвалення іпотечного кредиту всього за два дні. Жінці зателефонували з Ощадбанку і запропонували прийти для укладення договору.

Олена залишила наступний відгук:

«Взяли іпотеку на 25 років. Довго, але тепер у нас є власна квартира. Коли народилася друга дитина, частина материнського капіталу ми використовували для оплати відсотків. Чоловік знайшов хорошу роботу. Виплатимо швидше, ніж думали ».

Як отримати іпотеку з державною підтримкою і які переваги та недоліки такої державної програми, ви можете прочитати тут.

Як отримати іпотеку з державною підтримкою і які переваги та недоліки такої державної програми, ви можете прочитати   тут

Відгуки про іпотечній програмі «Молода сім'я».

Сім'я з Іркутська оформила іпотечний кредит від Ощадбанку на початку 2016 року, їх відгук наступний:

«Зверталися двічі. Перший раз відмовили, але через тиждень нам передзвонили. Запропонували оформити іпотеку, як молода сім'я. Місяць пішов на збір всіх документів. Іпотеку схвалили. Квартиру купили вторинну, дешевше обійшлося.

Дітей у нас ще немає, але тепер, коли є своє житло, можна вже планувати. Платимо за все другий місяць. Мобільний банк нагадує про оплату, але як тут забудеш заплатити 11 тисяч! »

Існує невеликий відсоток тих, хто незадоволений умовами іпотеки. Це ті, хто хотів би отримати житло і нічого не платити. Власна квартира коштує зусиль і коштів, які в неї вкладають господарі. Іпотечний кредит Ощадбанку дозволить стати власником нерухомості протягом місяця.

Як законно не платити кредит банку і чим загрожує несвоєчасна виплата кредиту - дізнайтеся тут.

Лояльні умови, пільги і зручний графік платежів роблять іпотеку Ощадбанку якісним кредитним продуктом на ринку нерухомості. Субсидія держави на покупку нерухомості значно знизить суму кредиту. Підсумок: ще більше сімей отримають власне житло.

Що краще брати - іпотеку або споживчий кредит для придбання житла, ви можете дізнатися в наступному відео:

Отже, як отримати іпотеку молодій сім'ї?
Як отримати іпотеку молодій сім'ї в Ощадбанку?
Як розрахувати пільговий період по кредитній карті Ощадбанку?
Що потрібно знати про іпотеку в Ощадбанку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online