Де найдешевша іпотека в світі на 2019

  1. Японія
  2. Швейцарія
  3. Фінляндія
  4. Швеція
  5. Словаччина
  6. Німеччина
  7. Чехія
  8. США
  9. Питання та відповіді
  10. Де найдешевша іпотека в світі?
  11. Яка найменша іпотека в світі?
  12. Який найменший відсоток по іпотеці в світі?
  13. Які відсотки по іпотеці в різних країнах в 2017?
  14. Які ставки по іпотеці в інших країнах?
  15. Які ставки по іпотеці в Європі та Америці?
  16. Під скільки відсотків дається іпотека в інших країн?
  17. Яка процентна ставка по іпотеці в різних країнах світу?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іпотека для росіян за кордоном з кожним роком стає все доступнішою. Отримати фінансові кошти в більшості з них не складе труднощів, головне - довести свою платоспроможність. Нижче наведена таблиця з найнижчою відсотковою ставкою в світі по 7 країнам і США.

Країна% ставка Термін Японія 1,21 Від 1-5 до 35 років Швейцарія 1,42 Від 2 до 100 років Фінляндія 1,53 До 35 років Швеція 1,87 Від 15 до 40 років Словаччина 1,92 Від 1 року до 30 років Німеччина 1,99 Від 5 до 30 років Чехія 1,99 до 20 років США 5 до 30 років
Країна% ставка Термін Японія 1,21 Від 1-5 до 35 років Швейцарія 1,42 Від 2 до 100 років Фінляндія 1,53 До 35 років Швеція 1,87 Від 15 до 40 років Словаччина 1,92 Від 1 року до 30 років Німеччина 1,99 Від 5 до 30 років Чехія 1,99 до 20 років США 5 до 30 років

Японія

Країна Вранішнього сонця пропонує відсоткову ставку по кредитуванню - 1,21% річних. Держава відрізняється низькою інфляцією, але дорогим житлом. Тут вигідніше взяти фінансові кошти на нерухоме майно та отримати власне житло, ніж знімати апартаменти.

умови надання

В Японії трохи банків, які представляють кредит росіянам. Ті, які готові це зробити, висувають для клієнтів наступні вимоги:

  • Заробітна плата повинна бути ¥ (ієна) 2-5 млн на рік ($ 18,4-46 тис.);
  • Мін. сума кредиту - від ¥ 1-10 млн;
  • Розмір початкового внеску - 10% від вартості житла.

Щоб отримати фінансові кошти в японському банку необхідно мати громадянство або посвідку на проживання.

Особливості

Існує кілька особливостей кредитування росіян в Японії. Ось головні з них:

  • Наявність поручителя - їм неодмінно повинен бути громадянин країни Висхідного сонця, але він не несе фінансової відповідальності за погашення кредиту. Поручитель тільки підтверджує спроможність клієнта. Якщо позичальник не виплачує іпотеку за життя, то борг, що залишився переходить до його дітей;
  • «Плата за ключ» - це оплата поручителю за надану можливість взяти кредит. Їм може виступати і продавець майна, що найчастіше і буває. Сума виплати становить 3% від вартості нерухомості, що купується.

Важливо! Ріелторам заборонено приховувати від покупців яку значиму інформацію по майну. Якщо в квартирі було скоєно злочин або самогубство - це повинно бути озвучено перед оформленням документів. У деяких випадках ціни на такі квартири знижуються в кілька разів.

Швейцарія

В країні високогірних Альп кредит на нерухомість видають під 1,42% річних. Отримати право на володіння власністю як місцевим жителям, так і іноземцям, можна тільки в рамках чинного закону Лекс Коллер. ( Посилання на закон )

умови надання

У Швейцарії до позичальників відносяться лояльно і надають хороші можливості для кредитування. Основні умови для них такі:

  • Мінімальна сума пози - 50 тисяч франків (місцева валюта);
  • Фіксована ставка - коливається від 1% до 1,75% річних;
  • Іпотека під плаваючу ставку з можливістю продовження терміну виплати;
  • Щоквартальні відрахування з обов'язку.

Сприятливим фактором для отримання іпотеки є гарна кредитна історія. Щоб заробити позитивну характеристику від банків потрібно взяти кілька дрібних позик і виплатити борги без прострочення. Найкраще це зробити в швейцарських філіях.

Особливості

Одним з головних відмінностей швейцарського кредитування є визначення фіксованої ставки. % Виводиться з середніх показників 65 основних установ країни. У деяких випадках ставки по кредитах бувають навіть нижче 1%.

У країні є можливість взяти довічну іпотеку. Вона видається на термін до 100 років, виплата за службовим переходить у спадок. Якщо нащадки відмовляються платити борг, то банк забирає майно в свою власність за ринковою ціною. Якщо остання за минулий термін зросла, то філія поверне різницю позичальникові, а якщо знизилася - стягне отримані збитки.

Фінляндія

Взяти під низький відсоток іпотеку можна і в Суомі. Тут мінімальна% ставка становить 1,53% річних, в деяких банках в серпні 2017 року середній відсоток склав 1,07%. Росіянину з гарною кредитною історією отримати фінансові кошти не складе особливих зусиль.

умови надання

Іпотеку в Фінляндії надають багато банків: державні (Bank of Finland), комерційні (Aktia Savings Bank, Helsinki OP Bank), іноземні (Carnegie Investment Bank, Citibank) і так звані кооперативні банки (Lappo Andelsbank, Pulkkilan Osuuspankki та інші). Основні вимоги для видачі кредиту такі:

  • Валюта позики - євро;
  • Термін - в середньому до 20 років;
  • Вік позичальника - до 65 років.

Виплату можна виробляти як щомісяця, так і щокварталу.

Особливості

Складність отримання іпотеки полягає в тому, що нерезиденту країни потрібно надати об'ємний пакет документів, що підтверджують його платоспроможність. Банки легше видають кредит іноземцям, у яких оформлений вид на проживання (ВНЖ). Вони можуть отримати і більшу суму під менший відсоток.

Швеція

З першого травня 2009 року в Швеції прийнятий закон про нерухомість, що дозволяє особисту форму володіння квартирами. Тут мінімальна ставка по країні становить 1,87% річних.

умови надання

Щоб отримати кредит на нерухомість в тутешніх банках потрібно надати під заставу інше майно. Без цього отримати фінансові кошти набагато складніше. Від наявності застави залежить сума позики,% ставка та терміни виплати.

Умови для кредитора із заставою:

  • Середня ставка - 2% річних;
  • Максимальний термін - 50 років.

Позичальникам, які не мають іншої власності, іпотеку надають під річну ставку від 5 до 18% терміном не більше ніж на 12 років.

Особливості

Максимальний розмір кредитування становить 85% від вартості об'єкта. Ця цифра регламентована місцевим законодавством.

Важливо! У Швеції існують квартири, які знаходяться в комунальній власності. Така нерухомість не підлягає продажу. Позичальник може тільки придбати дозволу користування майном (тобто проживання), але не продати, не передати у спадок, ні здавати її в оренду він не має права.

Словаччина

У Словаччині кредит можуть отримати як резиденти, так і нерезиденти країни. Іпотеку видають на будинок, квартиру і земельну ділянку під будівництво.

умови надання

Мінімальна процентна ставка по країні становить 1, 92% річних. Розмір кредитування залежить від типу житла:

  • Новобудови - до 90% від вартості об'єкта;
  • Вторинне житло - до 70% від вартості об'єкта;
  • Будівництво - до 100% від вартості об'єкта.

Термін кредитування - від 1 року до 30 років. Вимоги до віку мінімальний - 21 рік, максимальний - 65 років.

Особливості

У Словаччині поширена так звана «американська іпотека». Такий кредит видається під заставу майна, але при цьому його сума може складати до 100% від оціночної вартості.

Важливо! Отримати кредит в місцевих банках простіше тим іноземцям, у яких є ВНЖ. При наявності дозволу на проживання позичальника доступний практично будь-який вид кредитування.

Одна з особливостей Словацька іпотеки - можливість отримати фінансові кошти без надання інформації про доходи. Від цих даних залежить сума кредиту і початковий внесок покупця:

  • При пред'явленні документа - 80% від вартості нерухомості при первинному внеску в 20%;
  • Без документів про доходи - 60% від вартості об'єкта при первинному внеску в 40%.

З 1 березня 2017 року процес отримання іпотеки був ускладнений. Основні зміни в словацькій кредитуванні читайте тут .

Німеччина

Німецькі банки видають кредити росіянам на придбання будинку або для комерційної нерухомості. Головним фактором для отримання фінансових ресурсів є сума капіталу, яка буде вкладена об'єкт.

умови надання

У Німеччині мінімальна процентна ставка по іпотеці становить 1,9% річних. Основні вимоги для отримання кредиту наступні:

  • Особиста присутність в країні;
  • Наявність початкового капіталу для першого внеску - 40% від вартості нерухомості;
  • Володіння закордонним паспортом і російським паспортом;
  • Відкритий рахунок в місцевому банку.

На процедуру оформлення кредиту йде від 4 до 6 тижнів. Середня процентна ставка залежить від об'єкта нерухомості і розміру початкового внеску. У Німеччині громадяни Росії можуть взяти іпотеку в філіях Ощадбанку та оплачувати борг по інтернету на офіційному сайті в будь-якій точці світу.

Особливості

Німецькі банки можуть зажадати позичальника відкрити депозіціонний рахунок і перевести на нього певну суму (йде в оплату кредиту). Таким чином банки отримують підтвердження того, що клієнт працює і в змозі оплатити іпотеку, а також страхують себе на запас коштів, якщо з якихось причин борг не зможе бути вчасно погашений.

Чехія

У Чехії іпотеку видають як на готове житло, так і на нерухомість, що будується за середньою ставкою 1,99% річних. Отримати кредит можуть юридичні та фізичні особи.

умови надання

Фінансові кошти на покупку нерухомості надають Hypoteční banka, GE Money, Fio Banka, UniCredit Bank, Raiffeisen Bank, LBBW банки, а також філії російського Ощадбанку. Вимоги до клієнтів висувають такі:

  • Мінімальний вік позичальника - 18 років, максимальний - 67 років;
  • Дохід сім'ї в місяць - 150 тисяч рублів (повинні надходити на російський рахунок, зараховується 50% доходів);
  • Максимальний розмір кредитування - 60% при кредиті до 5 млн крон або 50% при кредиті від 5 млн крон (фінансові кошти видаються в місцевій валюті - чеській кроні).

Термін розгляду заявки - 4-6 тижнів.

Особливості

У Чехії банки можуть прийняти в розрахунок доходи всіх членів сім'ї, отриманих в будь-якій країні світу. Головне - всі засоби повинні бути легальними і підтверджені документально. Відсоткова ставка залежить від наявності ВНЖ і ПМЖ:

  • 1,99-2,99% - для іноземців з ПМЖ і ВНЖ;
  • 2,99-5,99% - для іноземців без ПМЖ і ВНЖ.

Плюс чеського кредитування в тому, що тут не сплачується іпотечний податок, який передбачений в більшості інших країн

США

Отримати кредит в Америці непросто. Кошти на іпотеку видають нерезидентам країни, що належать до таких груп:

  • Постійні мешканці з грін-картою (форма I-551);
  • Непостійні резиденти з діючою робочою візою (E1, E2, H1B, H2A, H2B, H3, L1 і G1-G4);
  • Іноземні громадяни, основне місце проживання яких знаходиться за межами США.

Найпростіше отримати гроші особам, які підходять до перших двох категорій.

умови надання

У США існує дві головні вимоги, без яких позичальник не отримає кредит. Одержувачу іпотеки потрібно володіти:

  • Рекомендаційним листом від великого банку Росії - в документі повинні бути прописані послуги, якими користувався покупець (депозити, кредити і т.д);
  • відкритим рахунком в банку США на суму не менше ніж 12 щомісячних платежів по іпотеці.

Банки видають іпотеку іноземцям на наступних умовах:

  • Ставка - від 5 до 9% річних;
  • Початковий внесок - 20-30% від вартості нерухомості ;
  • Комісія за оформлення кредиту - 5% від загальної суми.

Терміни, відсоток і сума кредитування залежать від обраної ставки: плаваючою або фіксованою.

Особливості

Отримати іпотечний кредит в США можна декількома способами:

  • Через банк;
  • У Федеральної житлової адміністрації (Federal Housing Administration, FHA);
  • У некомерційних організаціях.

Всі організації вимагають надання кредитного звіту. Без нього взяти фінансові кошти можна тільки в FHA, але для цього необхідно бути членом їх кооперативу.

У США дорого обходяться додаткові витрати на іпотечне кредитування. Загальна одноразова сума всіх послуг - 6931 $. Сюди входять всі необхідні платежі, як базові, так і одноразові.

Питання та відповіді

Які відсоткові ставки по іпотеці в світі?

Кредит росіянам надають багато банків світу під різні відсотки. Найнижчі пропонують: Японія - 1,21%, Швейцарія - 1,42% і Фінляндія - 1,53%. Хороші умови кредитування і середню процентну ставку надають такі держави:

  • Австралія - ​​3,74-5,37%;
  • Данія - 3,50-3,83%;
  • Іспанія - 2,5-3,95%;
  • Норвегія - 3,41-4,02%;
  • Польща - 3,28-3,79.

Найвищі ставки в Білорусі - 11,5-15,95%, Індії - 9,50-11,75 і на Україні - 23,00-28,80%.

Де найдешевша іпотека в світі?

У країнах сходу найдешевшу іпотеку в світі пропонує Японія. Тут можна взяти кредит під 1,21% річних. У Європі найбільш низький відсоток кредитування у Швейцарії - 1,42% річних. Обидві держави входять в топ республік з найнижчою% ставкою для росіян.

Яка найменша іпотека в світі?

Найнижчу процентну ставку по іпотеці в світі пропонує Японія. Взяти кредит у цій країні можна за ставкою 1,21% річних. Деякі банки тут пропонують і зовсім сміхотворний відсоток - 0,5% річних.

Який найменший відсоток по іпотеці в світі?

За даними на грудень 2017 року найбільший маленький відсоток по іпотеці пропонує Японія - 1,21% річних. Під такою ж низький відсоток можна отримати кредит в Фінляндії, у Франції і в Швейцарії.

Які відсотки по іпотеці в різних країнах в 2017?

Взяти кредит на нерухомість можна практично в будь-якій країні, але ставки скрізь різні. Так, в Литві середня ставка становить 2,03% річних, в Тайвані - 2,04%, в Австрії -2,1%, в Монако - 2,3%, в Ізраїлі - 3,0%, в Греції - 3,5%. З обмеженнями і під середній відсоток можна отримати іпотеку в Хорватії - 4,0%, в Італії - 4,0%, в ОАЕ - 5,0%, в Таїланді - 8,7%.

Які ставки по іпотеці в інших країнах?

Іпотечний кредит для росіян країни пропонують під найрізноманітніші відсотки. Ось список деяких з них з середньою процентною ставкою:

  • Великобританія - 4,0%;
  • Угорщина - 5,5%;
  • Іспанія - 2,5%;
  • Кіпр - 4,7%;
  • Монако - 2,3%;
  • Туреччина - 6,0%.

Які ставки по іпотеці в Європі та Америці?

В Америці процентна ставка для росіян становить від 5 до 9% річних. У Європі мінімальна процентна ставка в Швейцарії - 1,42%, максимальна на Україні - 28,80%.

Під скільки відсотків дається іпотека в інших країн?

Кредит росіянам надають багато банків світу під різні відсотки. Найнижчі пропонують Японія - 1,21%, Швейцарія - 1,42% і Фінляндія - 1,53%. Хороші умови кредитування і середню процентну ставку надають:

  • Австралія - ​​3,74-5,37%;
  • Данія - 3,50-3,83%;
  • Іспанія - 2,5-3,95%;
  • Норвегія - 3,41-4,02%;
  • Польща - 3,28-3,79.

Найвищі ставки в Білорусі - 11,5-15,95%, Індії - 9,50-11,75 і на Україні - 23,00-28,80%.

Яка процентна ставка по іпотеці в різних країнах світу?

Кожна країна пропонує кредит для покупки нерухомості під різний відсоток, який залежить від рівня інфляції. Ось приклад з деяким державам:

  • Литва - 2,03%;
  • Тайвань - 2,04%;
  • Австрія -2,1%;
  • Монако - 2,3%;
  • Ізраїль - 3,0%;
  • Греція - 3,5%.

З обмеженнями і під середній відсоток можна отримати іпотеку в Хорватії - 4,0%, в Італії - 4,0%, в ОАЕ - 5,0%, в Таїланді - 8,7%.

документи:

Яка найменша іпотека в світі?
Який найменший відсоток по іпотеці в світі?
Які відсотки по іпотеці в різних країнах в 2017?
Які ставки по іпотеці в інших країнах?
Які ставки по іпотеці в Європі та Америці?
Під скільки відсотків дається іпотека в інших країн?
Яка процентна ставка по іпотеці в різних країнах світу?
Де найдешевша іпотека в світі?
Яка найменша іпотека в світі?
Який найменший відсоток по іпотеці в світі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online