Як взяти обіцяний платіж МТС: всі способи взяти гроші в борг

  1. Три швидких способу отримати гроші в борг
  2. Послугою можуть користуватися не всі
  3. Особливості послуги «Обіцяний платіж»
  4. «Індивідуальний кредит, як альтернатива»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У сучасній суєті досить складно встежити за витратою коштів. Подібна неуважність призводить до того, що гроші закінчуються в самий незручний момент. І якщо в даний момент часу немає звичних способів поповнення, то ситуація заходить в глухий кут, з якого досить легко вибратися, але далеко не всі знають рішення. Стільникові оператори вже давно придумали способи вирішення даної проблеми. Даючи гроші в борг, вони забезпечують свого клієнта зв'язком на певний проміжок часу.

У даній статті буде розглянута опція «Обіцяний платіж», що надається компанією МТС. Дана послуга дозволяє легко поповнити баланс в потрібний момент. Ми докладно опишемо основні методи отримання грошей в борг, а також розповімо про особливості кожного з них.


Три швидких способу отримати гроші в борг

Гроші на стільниковому закінчилися, а способів швидко поповнити рахунок - немає. У подібній ситуації може опинитися кожен клієнт МТС. І єдине, а також найбільш зручне рішення виниклої проблеми - зайняти необхідну суму у оператора. Для такої фінансової операції буде потрібно підключена послуга обіцяний платіж. Послуга дуже проста в управлінні і має три методи отримання боргу. Варто сказати, що зарахування коштів на абонентський рахунок клієнта відбувається в момент отримання інформації щодо під'єднання послуги. Гроші на стільниковому закінчилися, а способів швидко поповнити рахунок - немає

Послугою можуть користуватися не всі

Використовувати можливості, що надаються в рамках опції обіцяний платіж можуть не всі клієнти МТС. Активація буде здійснена в наступних випадках:

  1. Номер зареєстрований на людину вже більше 60 днів.
  2. Клієнт не має інших заборгованостей по іншим особових рахунках оператора.
  3. У абонента не підключена жодна з опцій: «На повній довірі» і «Кредит».
  4. На номері відсутня обіцяний платіж. Виняток становлять рахунки, які потенційно можуть скористатися «Додатковий обіцяний платіж».

Активувати «Обіцяний платіж» у себе на телефоні можна трьома способами:

  • Найбільш простий з них - використання ussd-команди. Для підключення послуги необхідно ввести [highlight pre_bg_color = "red" hex_bg_color = »» hex_text_color = »»] * 111 * 123 # [/ highlight] і «Виклик». Через кілька хвилин на ваш телефон має прийти SMS-повідомлення з підтвердженням підключення. Другий спосіб - це дзвінок на номер 1113 і виконання отриманих інструкцій.
  • Використовувати USSD-команду [highlight pre_bg_color = "red" hex_bg_color = »» hex_text_color = »»] * 111 * 123 # [/ highlight]. Поїв виконання команди запит буде відправлений на розгляд. Протягом декількох хвилин на ваш смартфон прийде SMS підтверджує отримання коштів в борг.
  • Зателефонувати на номер [highlight pre_bg_color = "red" hex_bg_color = »» hex_text_color = »»] 1113 [/ highlight] і послідовно виконати всі кроки, зазначені роботом-помічником. Метод аналогічний попередньому, але займе трохи більше часу. Але результат буде аналогічним.
  • Особистий кабінет на офіційному сайті оператора дає повне управління над своїм номером, а також дозволяє підключити необхідні послуги. Авторізуемся на сайті і переходимо в розділ «Оплата» після цього вибираємо «Обіцяний платіж» і натискаємо на кнопку «Підключити». Через пару хвилин на ваш телефон має прийти повідомлення, яке підтверджує успішну активацію.

Особливості послуги «Обіцяний платіж»

Може здатися, що ніяких прихованих обмежень у опції немає. Однак, вона має ряд особливостей:

  • Сума позики безпосередньо залежить від кількості витрачених коштів на послуги зв'язку в минулому місяці:

Кількість витрачених коштів Максимальний позику До 300 руб Не більше 200 рублів Від 301 до 500 руб Не більше 400 рублів Більше 500 руб Не більше 800 рублів

  • Клієнт, який взяв гроші в борг, зобов'язаний поповнити свій рахунок на суму, що перевищує розмір платежу протягом трьох днів. Якщо цього не відбудеться, то оператор зробить блокування номера. Блокування доступу до зв'язку буде знята після внесення необхідної суми.
  • Скориставшись командної [highlight pre_bg_color = "red" hex_bg_color = »» hex_text_color = »»] * 111 * 1230 # [/ highlight], можна отримати повну інформацію про вже наявні борги, які потрібно повернути в найближчим часом. Вся інформація надходить у вигляді SMS-повідомлень.
  • Існує альтернативний метод отримання необхідної інформації - дзвінок на номер [highlight pre_bg_color = "red" hex_bg_color = »» hex_text_color = »»] 11131 [/ highlight] і прослуховування голосового помічника, який в аналогічній формі розповість про наявні заборгованості.
  • Підключення здійснюється навіть з негативним балансом, але борг не повинен бути більше тридцяти рублів.
  • Абонент сам встановлює необхідну суму. Є єдиною обмеження - найбільше значення, яке залежить від кількості витрачених коштів на послуги зв'язку.
  • Зарахування грошей на рахунок оплачується з суми платежу, а не коштів, які знаходяться на балансі клієнта.

Поповнення рахунку можна автоматизувати, підключивши «Автоплатёж» і прив'язавши його до своєї банківської картки. Таким чином рахунок поповнюватиметься автоматично при перетині нижньої межі.

«Індивідуальний кредит, як альтернатива»

В рамках послуги надаються ті ж можливості, але з незначними змінами. В рамках послуги надаються ті ж можливості, але з незначними змінами

  • Наприклад, сума першої позики складе 300 рублів, але ліміт можна підвищувати.
  • Максимальна величина також залежить від обсягу коштів, що витрачаються на зв'язок за місяць і становить 36%.
  • Щоб підключити послугу «Індивідуальний кредит» необхідно скористатися командою [highlight pre_bg_color = "red" hex_bg_color = »» hex_text_color = »»] * 111 * 2118 # [/ highlight]. А також можна відправити SMS на номер [highlight pre_bg_color = "red" hex_bg_color = »» hex_text_color = »»] 111 [/ highlight], в якості тексту написати число 2118.
  • Відключення послуги виконується по SMS на номер [highlight pre_bg_color = "red" hex_bg_color = »» hex_text_color = »»] 111 [/ highlight] з текстом 21180.

[toggle title = "Відео інструкція:«]

[/ Toggle]
На цьому наша стаття добігає кінця. У ній були розглянуті всі особливості послуги «Обіцяний платіж», яку надає своїм постійним клієнтам компанія МТС. Сподіваємося, що надана тут інформація була корисна для вас, а також допомогла вирішити всі виниклі питання. Не забувайте уточнювати всю інформацію: ліміти платежів, суми, особливості, номера, команди і інші дані на офіційному сайті стільникового оператора МТС.

(Поки оцінок немає)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online