Як взяти кредит з поганою кредитною історією

  1. Чому банки відмовляють у кредиті
  2. Взяти кредит під заставу майна
  3. Знайти поручителя з чистою кредитною історією
  4. Мікрокредит при покупці побутової техніки
  5. Нотаріальне оформлення позики між фізичними особами
  6. Народити другу дитину і отримати материнський капітал
  7. Рефінансування або кредит на погашення кредиту
  8. Терміновий займ на карту
  9. Як очистити свою кредитну історію
  10. страховка кредиту
  11. Як переконати банк дати кредит
  12. Відсотки за кредитами з поганою кредитною історією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Журнал ПРОФІкоммент вітає вас Журнал ПРОФІкоммент вітає вас. На нашому інформаційному порталі ви завжди знайдете корисну і потрібну інформацію, з вирішенням багатьох життєвих проблем. У цій статті мова піде про кредит. Якщо точніше, то як викрутитися і взяти кредит, коли вже за спиною борги, чорна кредитна історія і небажання банків входити в ваше становище.

Не турбуйтесь! Вихід є! Якщо у вас проблеми з грошима, то ви не єдині в такій ситуації. Таких людей багато, і інші якось викручуються. Як вони це роблять, які є лазівки - читайте далі:

Зміст статті:

Чому банки відмовляють у кредиті

Головний товар будь-якого банку - це гроші. Банк все і всіх міряє грошима. І на людину, яка бере кредит, банк дивиться через призму вигоди. Якщо у людини погана кредитна історія, він є в чорному списку позичальників, то банк вибере для себе - не зв'язуватися з таким клієнтом. Згадайте себе, якщо у вас хтось колись просив гроші. З'являється неприємне відчуття, що взяті в борг гроші можуть взагалі не повернути. Або за ними доведеться ходити, нагадувати про борг, а це не дуже приємно, та ще й винуватим зроблять, що мовляв скнара і т д.

Тому банки вибирають для себе тих позичальників, які відносяться до грошей як грошей, які потрібно повертати, а не як до благодійної акції (читайте також: що робити, якщо нема чим платити кредит ). Але якщо у вас склалася ситуація і ви стали жертвою неприємних обставин (втратили роботу, ненавмисно прострочили платіж і у вас накопичився на нього борг), то вихід взяти кредит з поганою кредитною історією все одно є. Як це можна зробити?

Взяти кредит під заставу майна

Майно може бути будь-яким. Чим його у вас більше - тим краще. Це може бути:

  • Побутова техніка
  • автомобіль
  • Нерухомість
  • бізнес
  • коштовності
  • Оренда квартири

Запропонуйте банку оформити заставу під будь-які цінності, які у вас є. До речі, якщо у вас нічого немає, крім єдиного житла, то вихід із ситуації теж є. Наприклад, у вас можуть бути родичі або знайомі, готові вас на якийсь час, в разі чого, дати притулок, і якщо сума кредиту не дуже велика, наприклад, до 100 тисяч рублів, то ви можете запропонувати банку договір на суборенду вашої квартири. Так банк зможе повернути свої гроші, якщо вам більше нічого запропонувати в якості застави, здаючи вашу квартиру в найм.

Знайти поручителя з чистою кредитною історією

Ще як варіант, можна попросити знайомого або родича, готового виступити вашим поручителем. Якщо він ніколи не брав кредит (або ж брав) і у нього чиста кредитна історія, то банк із задоволенням дасть кредит.

Поручитель - особа, готове взяти на себе зобов'язання з виплати боргів, якщо ви перестанете виплачувати кредит.

Можна сказати, що поручитель - людина, яка бере на себе борги в разі несплати кредиту вами.

Поручитель з чистою кредитною історією підвищує шанси отримання кредитуПоручитель з чистою кредитною історією підвищує шанси отримання кредиту

Тому поручителем повинен виступати людина, бажано, близький, адже він буде в курсі такого стану речей (це потрібно знати: що робити, якщо дзвонять колектори ).

Щоб вашому родичу чи знайомому було вигідно виступати вашим поручителем в банку, ви можете запропонувати йому частину грошей із суми кредиту. Це абсолютно нормально, адже людина усвідомлює свої ризики. Тому не забувайте озвучувати вигоду іншої людини, коли просите його про допомогу в фінансовому питанні.

Мікрокредит при покупці побутової техніки

Багато магазинів оформляють мікрокредити відразу на місці. При купівлі товару потрібно надати тільки паспорт. Хоча може статися і так, що вам відмовлять в мікрокредитування. Але все-таки - шанс є.

Вихід із ситуації для вас наступний. Ви йдете в магазин і дивіться, хто з людей купує хороший дорогий товар. Наприклад, Ж / К телевізор за 50 тис. Ви можете підійти до цих людей і сказати, що можете оформити їх покупку в кредит на себе, якщо вони дадуть вам на руки 45-47 тис. Рублів. Це їм буде вигідно, телевізор їм дістанеться на 5-3 тисячі дешевше. Вони гроші дають вам, телевізор забирають, а покупцем в магазині виступаєте ви, оформляючи на себе кредит. Таким чином ви йдете з торгового центру з кредитом і потрібною сумою грошей. До речі, дізнайтеся, що буде з курсом рубля найближчим часом .

Найкраще, звичайно, якщо покупцями на будь-якої товар будуть ваші родичі, знайомі або друзі. Так ви уникнете неприємної незручності. Тим більше, що така дія дуже привабливо для будь-якого, з ким ви спілкуєтеся. І вам вихід із ситуації, і одного товар дістанеться дешевше.

Нотаріальне оформлення позики між фізичними особами

У нашому суспільстві прийнято, що гроші займаються на чесному слові, та ще й без відсотків. Особливо у родичів, знайомих і друзів. Ситуація, коли просять дати грошей не дуже радує навіть самого близького друга, адже є відчуття, що на цьому і кінець дружбі буде. Але ви можете поступити розумніше.

Попросіть грошей в борг у знайомого або родича під офіційне оформлення позики. Як це буде виглядати? Ви можете звернутися за допомогою до нотаріуса, який нотаріально оформить позику між вами і ваші іншому, як між фізичними особами. У договорі можна прописати терміни кредиту та відсотки при поверненні (дивіться: закон поліпшив умови роботи колекторам ). Це дуже зручно, адже так ви забезпечуєте людини упевненістю в тому, що гроші він отримає, та ще й з відсотками. І ви уникнете неприємної незручності, коли будете просити грошей. Адже так ви як би навіть не просіть, а пропонуєте вигідну угоду.

Нотаріус може оформити договір про кредит між звичайними людьми

Ще одна вагома перевага в тому, що ви можете запропонувати відсотки за таку позику у вигляді певної грошової суми. Наприклад, візьмете 100 тисяч, повернете 105. А якщо ви будете брати гроші в позики у банку, то відсотки можуть бути набагато більшими. Аж до 30% річних. Це означає, що зі 100 тисяч взятих рублів вам доведеться віддати зверху ще 30 тисяч. Тобто всього 130.000 рублів. А есді цю суму візьмете на 3 роки, тоді віддавати доведеться в подвійному розмірі.

Народити другу дитину і отримати материнський капітал

Якщо у вас борги по іпотеці, то ви можете скористатися материнським капіталом. Для цього, якщо ви жінка і у вас немає другої дитини, ви можете його народити. Такий вихід із ситуації не заборонений законом. Ви уникнете неприємної ситуації брати новий кредит і платити за боргами, а також отримаєте можливість зовсім погасити кредит. Читайте актуальну інформацію про материнський капітал: розмір, терміни виплат, документи .

Якщо у вас немає другої дитини, і не хочете народжувати, то ви можете усиновити або удочерити малюка. У такому випадку людина теж має право на материнський капітал. Навіть чоловік може усиновити двох дітей (якщо він самотній) і отримати сертифікат на сімейний капітал (він же материнський капітал).

Якщо ж ви чоловік, то ви теж можете скористатися материнським капіталом в ще одному випадку. Для цього, вам потрібно знайти дівчину і стати батьком її другої дитини, або ж знайти жінку, у якої вже є друга дитина, але вона ще не скористалася материнським капіталом. Згідно із законом, жінка, може направити гроші маткапіталу на погашення іпотеки її чоловіка (який не є батьком її дітей), якщо він зобов'язується оформити по закону частку в нерухомості на дітей своєї дружини.

Рефінансування або кредит на погашення кредиту

Цей вид кредиту спочатку має на увазі погашення попереднього кредиту. Однак у такого виду погашення кредиту є свої явні недоліки. Не дивлячись на те, що ви погасіть наявний кредит, нові умови кредитування будуть більш важкими, так як банку не вигідно ризикувати і давати кредит людині, який вже спочатку прострочив перший кредит.

Тому уважно читайте договір. Адже в ньому можуть бути прописані дуже хитрі комбінації з виплат, що обіцяє ще більшими боргами. Тому гарненько подумайте перед тим, як взяти кредит для погашення кредиту.

Також у вас є можливість з банком, так би мовити, поторгуватися і запитати ставку по кредиту поменше. На це можуть піти, якщо у вас незначні борги за попереднім займу. Також, вам буде до речі знати про сигнали для прогнозу курсу долара і євро .

До речі, щоб уникнути долі стати злісним неплатником, завжди вносите хоч якісь суми на рахунок, навіть якщо не вистачає грошей на погашення всього місячного боргу. Так ви будете показувати банкам, що ви добросовісний позичальник, просто ситуація у вас важка.

Терміновий займ на карту

Якщо у вас є карта банку (будь-якого банку), зайдіть в свій особистий кабінет в інтернеті або в банкоматі і знайдіть функцію «Строковий займ на карту». Більша частина банків надає таким чином кредити до 200 тисяч рублів.

Без застави і поручителів, можливо, у вас є шанс зняти потрібну суму грошей протягом декількох хвилин. Або декількох годин. Можливо, на обробку запиту може піти деякий час. Проте, це ще один варіант, де ви можете випробувати можливість і роздобути гроші в кредит, якщо у вас вже зіпсована кредитна історія.

Як очистити свою кредитну історію

Якщо причиною ваших боргів за попередніми кредитами були помилки банківських співробітників, наприклад, при зарахуванні коштів вони не врахували комісію, що призвело до накопичення маленьких заборгованостей, що перетворилися у великі борги, то вам необхідно це довести в тому банку, в якому ви брали кредит. Для цього знайдіть всі свої чеки з оплатою. На кожному з них повинно бути зазначено ім'я касира або оператора, який проводив операцію. Заявіть про помилку з боку співробітника. Є шанс, що борг по вашому кредиту частково перейде на людину, винного в неправильному зарахування платежу по кредиту.

Увага! Терміново виправити свою кредитну історію неможливо. Навіть якщо ви сьогодні ж погасіть всі сої борги, то з чорного списку банків ви просто так не пощезайте. Тому не бачитеся на пропозиції якихось невідомих компаній за гроші очистити вашу кредитну історію за кілька днів. Швидше за все, це шахраї, які обдурять вас, та ще й візьмуть ваші паспортні дані, які зможуть використовувати на свій розсуд.

Якщо ж ви, наприклад, не знали, що у вихідні дні банки не перераховують кошти на рахунки по кредиту (тобто, оплата по кредиту, відправлена ​​в п'ятницю ввечері, зараховані в понеділок вранці), що призвело до заборгованості, то уважно прочитайте свій договір (також читайте, в чому секрет нормального заробітку , Щоб не допускати в майбутньому прострочень по кредиту). Якщо в кредитному договорі не прописано такого роз'яснення щодо сплати кредиту, то ви теж можете заявити про це порушення. Адже банк вас не попередив про це, а значить обдурив.

Слід заздалегідь приготуватися, що банк не захоче так просто взяти і вам списати борг. Є ймовірність, що доведеться звертатися до суду. Але це якийсь ні-який, але вихід із ситуації і їм потрібно скористатися. Хоча, звичайно ж, для початку, якщо банк не йде вам назустріч при усному заяві ваших прав, напишіть листа на ім'я начальника банку з претензією і проханням врегулювати проблему. На такий лист банк повинен буде вам щось відповісти. З цим листом ви повинні відправитися в суд, якщо у відповіді ви прочитаєте відмову в задоволенні вашої вимоги.

страховка кредиту

При оформленні кредиту банки оформляють страховку на людину. Як би страхуються від непередбачених обставин, які можуть спричинити за собою втрату грошей для організації. Оплата страховки покладається на плечі позичальника. Тому вам слід взяти договір при оформленні попереднього кредиту і уважно вивчити пункти страховки.

Ймовірно, ситуація, яка призвела до того, що ви заборгували банку - виявиться страховим випадком. Наприклад, втрата роботи. Тоді страхова компанія зобов'язана буде погасити ваші борги по кредиту і ви опинитеся абсолютно вільною людиною. Але це потрібно ще знайти і довести.

Швидше за все, доведеться звертатися до суду. Так як зазвичай страхові компанії відмовляють визнавати будь-який випадок страховим (за винятком смерті позичальника, наприклад), тим не менше. У суді ви можете пред'явити довідки, наприклад, що ваше звільнення відбулося з вини роботодавця. Адже коли ви брали кредит, ви планували працювати протягом усього часу у нього (рекомендуємо: як заробити гроші сидячи вдома ). І ви зовсім не винні, що у роботодавця трапилися якісь проблему.

Або ж роботодавець зменшив вам зарплату. Тоді вам потрібно звернутися в банк про збільшення розстрочки платежу. Якщо банк відмовляє, можна теж звернутися до суду. У суді можуть зобов'язати банк, виходячи з обставин, що склалися, виконати вашу вимогу. Адже воно не скасовує виплати по кредиту, а значить не суперечить інтересам банку.

Як переконати банк дати кредит

При діалозі з банком сльози і благання не допоможуть. Кредит дадуть тільки в тому випадку, якщо ви зможете гарантувати банку якусь вигоду (навіть якщо у вас погана кредитна історія). Якщо вам потрібна дуже велика сума, яку можуть дати тільки великі фінансові організації, то слід обзавестися потрібними доводами.

Тут буде доречна приказка «Більше паперу - чистіше ЖО ... кредитна історія». Тому у вас повинні бути різні довідки, що підтверджують поважні причини, чому у вас стався збій в попередніх платежах по кредиту. Наприклад, ви захворіли або настав страховий випадок (дивіться пункт вище), який був виявлений вже, коли борги наросли.

Відсотки за кредитами з поганою кредитною історією

Відсотки за кредитами, якщо у вас заплямована кредитна історія, дуже високі - до 30% річних. Чому? Тому що банк дуже ризикує, видаючи гроші людині, яка вже в перший раз показав себе недобросовісним позичальником. Тому, перш за все, ви повинні розраховувати на свої реальні сили, потягнете ви ще один кредит, навіть якщо погасіть старий, з новими, набагато більшими зобов'язаннями по платежах.

Знизити розмір щомісячних платежів допоможе страховка. Зазвичай, банки при оформленні кредиту, пропонують оформити страховку, але більшість людей відмовляється, так як за неї треба платити.

Також при зверненні в банк за кредитом з поганою кредитною історією, ви можете запропонувати банку варіант, щоб ваш роботодавець безпосередньо перекладав з вашої зарплати суму, необхідну для погашення кредиту. Так, у банку не буде ризику, що ви, отримавши зарплату на руки, не донесете її до банку. Є ймовірність, що банк це розгляне, як перевага і видасть вам кредит зі зниженням кредитною ставкою.

Як це можна зробити?
Як це буде виглядати?
Чому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online