У людини практично немає шансів вижити в падаючої з високого поверху кабіні ліфта

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Доктор науки Адріан Ньюман, фізик: «Припустимо, що все троси ліфта обірвалися, і припустимо, що ліфт падає зі швидкістю, скажімо, 40 миль на годину - ви нічого не можете зробити, щоб пом'якшити удар Доктор науки Адріан Ньюман, фізик: «Припустимо, що все троси ліфта обірвалися, і припустимо, що ліфт падає зі швидкістю, скажімо, 40 миль на годину - ви нічого не можете зробити, щоб пом'якшити удар. Більш того, при такій швидкості падіння, у вас навіть не буде часу подумати, не кажучи про те, щоб діяти.
Ви закінчите, як млинець ». І це все? А що щодо підстрибнути? «Для чого?» Щоб пом'якшити удар. «Це не найкраща ідея. Ви падаєте вниз на швидкості 40 миль на годину, якщо ви вирішите стрибати - вам весь час буде здаватися, що вже пора стрибати. І яка буде швидкість вашого стрибка? 4 милі в годину? 5 миль в годину? У кращому випадку, ви падаєте зі швидкістю 40-5 = 35 миль в годину. Вас розплющить.
Подивимося з іншого боку. Скажімо, межа швидкості - 100 футів в секунду. Навіть якби ви були Олімпійським атлетом, ви були б здатні підстрибнути зі швидкістю 10 футів в секунду. Таким чином, ви тільки знижуєте межа швидкості до 90 футів в секунду. Це можна порівняти із стрибком з 20 поверху замість 22 ». І що тоді робити? Може бути, триматися або притиснутися до стінки? «Це нормально на маленькій швидкості, такий, як 5-10 миль в годину, і зігнуті в колінах ноги не увіткнути в вас, але в падаючому з високого поверху ліфті це марно. Краще, щоб разом з вами в ліфті їхали дуже товсті люди, які, в разі падіння, як подушки пом'якшать ваш удар. З іншого боку, ліфт з товстими людьми швидше впаде ».

джерело

І це все?
А що щодо підстрибнути?
«Для чого?
І яка буде швидкість вашого стрибка?
Милі в годину?
Миль в годину?
І що тоді робити?
Може бути, триматися або притиснутися до стінки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online