Оголошено результати вступних іспитів за 1 серпня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оголошено результати вступних іспитів за 1 серпня

Ташкент, Узбекистан (UzDaily.uz) - Державний центр тестування 2 серпня оголосив результати вступних іспитів до вищих навчальних закладів Узбекистану, які пройшло 1 серпня 2018 року.

Заступник прем'єр-міністра Азіз Абдухакімов на своїй Facebook-сторінці повідомив, що іспити 1 серпня пройшли в 23 вузах по 154 освітніми напрямами пройшли в 57 спеціально обладнаних будинках з постійним відеоспостереженням.

У вступних іспитах взяли участь 58985 абітурієнтів. При цьому, за його даними, 1393 абітурієнтів не змогли прийнятий участь в іспитах з різних причин, 255 осіб були відсторонені за порушення порядку проведення тестових випробувань.

Найвищі прохідні бали зафіксовані в Ташкентському державному юридичному університеті: на навчання за державним грантом -по напрямку «Юриспруденція» (російською мовою) - 223,5 і на платне навчання - за напрямом «Юриспруденція» (на узбецькій мові) - 176,7 бали.

Абдухакімов зазначив, що середні бали серед абітурієнтів усіх вишів за підсумками першого дня склали 142,9 балів за грантом і 123,7 балів за контрактом.

Вступні іспити до вузів Узбекистану триватимуть до 15 серпня.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online