Статті та аналітика> Ростовська область

  1. Банки люблять малий бізнес
  2. Південь Росії: підсумки 2017 року
  3. Форсайт-сесія «Центр-инвест: 25+»
  4. Малий бізнес для молоді Півдня Росії
  5. Історії успіху молодіжного бізнесу з банком
  6. Моя Стратегія «Новий Ростов 2030»
  7. Інвестиції в майбутнє

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Про банк & Nbsp / Книги, статті та аналітика Про банк   & Nbsp / Книги, статті та аналітика   Банки люблять малий бізнес   Книга містить аналіз взаємодії банків і суб'єктів малого підприємництва

Банки люблять малий бізнес

Книга містить аналіз взаємодії банків і суб'єктів малого підприємництва. На основі даних державної, банківської статистики, результатів рейтингів і експертних опитувань показані проблеми розвитку фінансування малого бізнесу та шляхи їх вирішення.

Детальніше "

Південь Росії: підсумки 2017 року

Банк «Центр-инвест» представляє результати розвитку регіонів роботи підрозділів банку: Ростовська область (РО), Краснодарський край (КК), Волгоградська область (ВО), Ставропольський край (СК), Нижегородська область (НН), в порівнянні з даними за Російської Федерації (РФ) на основі інформації Федеральної служби державної статистики (www.gks.ru)

Детальніше "

Форсайт-сесія «Центр-инвест: 25+»

Ювілей - це завжди свято. У банку «Центр-инвест» звикли зустрічати свята ударною працею. Тому головним заходом святкування 25-річчя стала Форсайт-сесія «Центр-инвест: 25+».

Детальніше "

Малий бізнес для молоді Півдня Росії

В рамках молодіжного форуму Південного федерального округу «Ростов» Голова Ради директорів банку «Центр-инвест», Голова Комісії Громадської палати Ростовської області з розвитку економіки, підприємництва та інновації, професор, д.е.н. В.В. Воскові зустрівся з учасниками та виступив на тему «Малий бізнес Півдня Росії».

Детальніше "

Історії успіху молодіжного бізнесу з банком

Розвиток підприємництва в молодіжному середовищі в останні 3-5 років помітно прискорилося. У нових економічних умовах збільшилася потреба у формуванні нового покоління підприємців, молодих, динамічних, сучасних людей, здатних відігравати активну роль в бізнесі, економіці і в розвитку суспільства.

Детальніше "

Моя Стратегія «Новий Ростов 2030»

Книга є продовженням попередніх видань і виступів автора 1 з питань розробки регіональних стратегій розвитку і конкретизує рішення проблем методичного, інформаційного, організаційного, кадрового, технічного, технологічного і правового забезпечення документів стратегічного планування на прикладі міста Ростова-на-Дону.

Детальніше "

Інвестиції в майбутнє

Банк «Центр-инвест» - приклад соціально-відповідального бізнесу. Інвестиції банку в соціальну сферу перевищили 687 млн ​​рублів.

Соціально-освітні проекти «Центр-інвесту» охоплюють всіх учасників освітнього і наукового процесів -школьніков, студентів, викладачів і молодих фахівців.

Детальніше "


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online