Ремонт квартир під ключ в Волгограді ТОВ "Уют-Сервіс"

  1. 10 причин вибрати будівельну компанію "Уют-Сервіс"
  2. * Приємні ціни
  3. * Гарантії
  4. * Договір
  5. * Асортимент послуг
  6. *Юридична особа.
  7. * Професіоналізм
  8. * Мінімум реклами
  9. * Унікальні приклади ремонту квартир
  10. * Ніяких акцій
  11. Ремонт Волгоград:
  12. Орієнтовна ціна вартості робіт:
  13. Розцінки на будівельні роботи:
  14. Р емонт Волгоград - ціни
  15. Косметичний ремонт квартир в Волгограді від 1300 руб. / М2
  16. Стандартний (простий) ремонт квартир в ВОЛГОГРАДІ від 2100 руб. / М2
  17. Капітальний ремонт квартир в Волгограді від 2950 руб. / М2
  18. Євроремонт квартири в Волгограді від 3450 руб. / М2
  19. Елітний ремонт квартир у Волгограді від 5000 руб. / М2
  20. Ремонтні роботи в Волгограді

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шановні жителі Волгограда і Волзького!
Будівельна компанія "Уют-Сервіс - ремонт Волгоград" пропонує
Вам недорого і якісно виконати Ремонт квартири,
з використанням найсучасніших оздоблювальних матеріалів.
Наша компанія виробляє Ремонт квартир в Волгограді під ключ будь-якої складності в
розумні терміни, використовуючи найсучасніші технології.

Гарантія якості на оздоблювальні роботи 12 місяців
Точну вартість ремонту квартири можна дізнатися тільки після огляду квартири і складання кошторису нашими фахівцями.
Дана послуга надається безкоштовно і ні до чого Вас не зобов'язує
Шановні жителі Волгограда і Волзького


10 причин вибрати будівельну компанію "Уют-Сервіс"

*Великий досвід

Ми присутні на ринку міста Волгограда ще з 2008 р За цей період було виконано ремонт в декількох сотнях квартир і комерційних приміщеннях.

* Приємні ціни

Наші ціни - максимально доступні в Волгоградському регіоні. Ми не стверджуємо, що наші прайси найнижчі, але можемо запропонувати найбільш вигідний варіант співпраці. Безумовно, є приватні майстри, які виконають ремонт для вас дешевше. Але вони не зможуть надати ніяких гарантій, наші ж співробітники же дорожать своєю репутацією.

* Гарантії

Ми впевнені в компетентності і професійний досвід наших фахівців, тому надаємо гарантії на всі надані послуги.

* Договір

Всі роботи виконуються згідно з договором. Він складається в письмовому вигляді перед початком робіт. Після закінчення робіт складається акт приймання. Будівельні / ремонтні роботи - обов'язково складається дефектна відомість, яка є основою для складання кошторису.

* Асортимент послуг

Ми виконуємо всі види послуг, які так чи інакше пов'язані з ремонтними заходами і будівництвом. Це може бути створення дизайн-проекту, закупівля матеріалів, виконання, сантехнічних, оздоблювальних, електромонтажних робіт, художній розпис, монтаж спліт-систем і багато іншого.

Чому ми працюємо саме так, надаючи всі послуги в комплексі? Справа в тому, що при здійсненні великого замовлення виникає необхідність звертатися до абсолютно різних фахівців. Одні з них можуть займатися установкою ПВХ вікон, інші - сантехнікою, треті - обробкою і дизайном. Але якщо виникають будь-які недоліки, знайти того, хто виправить їх, досить складно. Саме тому ми пропонуємо комплексний підхід, завдяки якому ви будете точно знати, хто несе відповідальність за виконаний ремонт.

*Юридична особа.

Наша компанія є юридичною особою. Ми працюємо на законних підставах і дорожимо репутацією компанії, тому не боїмося нести відповідальність за всі надані послуги.

* Професіоналізм

Кожен співробітник нашої компанії - це справжній професіонал. Ми дотримуємося той принцип, що кожен повинен займатися вузькою спеціалізацією, тому штат співробітників - це фахівці вузького профілю. Такий підхід в роботі дозволяє заощадити на терміни і вартість послуг.

* Мінімум реклами

Ми не прагнемо збільшити кількість наших клієнтів за рахунок реклами. Наша реклама - це клієнти, які залишилися задоволені наданими послугами. Вони радять наших фахівців своїм знайомим і друзям, і самі звертаються повторно, якщо в цьому є необхідність. Навіть наш сайт повністю створювався самостійно, завдяки чому в вартість послуг не включаються витрати на рекламну кампанію.

* Унікальні приклади ремонту квартир

Ви ніколи не побачите на нашому сайті фото ремонту квартир з інтернету. На сайті представлені тільки наші роботи, причому це лише мала дещиця того, що ми зробили за весь період існування компанії. З іншими фото прикладів виконаних проектів можна ознайомитися безпосередньо в офісі. Також ви зможете виїхати з майстрами на діючий об'єкт, щоб оцінити якість послуг, що надаються.

* Ніяких акцій

Так, не варто дивуватися, що на сайті ви ніколи не побачите величезних знижок і акцій, які так популярні останнім часом. Справа в тому, що наші послуги - це комплекс складних заходів, в який входить величезна кількість складових. Відповідно, в наданих знижки виконавець вже закладає вартість виконання робіт, спочатку обманюючи покупця. Адже ніхто і ніколи не буде працювати собі в збиток. Ми ж спочатку встановили найбільш прийнятні ціни, тому ні акції, ні знижки для залучення замовників нам не потрібні.


Ремонт Волгоград:

Оздоблювальні роботи
Сантехнічні роботи
Електромонтажні роботи
Пластикові вікна (установка безкоштовно)
Дизайн 3D
Натяжні стелі
Ремонт офісів в Волгограді
Дизайн квартир
Художній розпис стін
Виготовлення меблів на замовлення

Орієнтовна ціна вартості робіт:

Ремонт квартир Волгоград Косметичний від 1300 руб. / М2

Ремонт квартир в Волгограді Стандартний (простий) від 2100 руб. / М2

Капітальний ремонт квартир під ключ в Волгограді від 2950 руб. / М2

Євроремонт квартири під ключ в Волгограді від 3450 руб. / М2
Елітний ремонт квартири під ключ в Волгограді від 5000 руб. / М2


Розцінки на будівельні роботи:

Прайс-лист на оздоблювальні роботи 2017

Прайс-лист на електромонтажні роботи 2017

Прайс-лист на сантехнічні роботи 2017

Прайс лист завантажити

Компанія «Уют-Сервіс» була створена в 2008 році в Волгограді Компанія «Уют-Сервіс» була створена в 2008 році в Волгограді. Ми виконуємо будівництво будинків під ключ, сантехнічні, оздоблювальні роботи, всі види електромонтажних послуг. Всі типи ремонту квартир в Волгограді (області) ми здійснюємо якісно і в строк. Це може бути ремонт під ключ або окремі види робіт. Ми готові виконати косметичний і капітальний, євроремонт і стандартний вид ремонтних робіт. Крім цього, наші фахівці мають достатньо досвіду, щоб виконати ремонт класу люкс.

Ми не обмежуємося ремонтом тільки в квартирах. Наші фахівці працюють не тільки з фізичними особами, але з індивідуальними підприємцями, а також з різними компаніями і організаціями. У нашому розпорядженні є все, щоб виконати ремонт в офісі, в магазині або на виробництві. Оплата здійснюється за готівковий і безготівковий розрахунок.

Ремонтні роботи в нашому виконанні - це обов'язкова гарантія.

Про терміни ремонту ...

Для кожного типу ремонту є свій відрізок часу. І цього аспекту потрібно приділити особливу увагу, так як це стосується репутації тієї фірми, яка пропонує свої послуги. Особливо має насторожити той факт, що підрядник пропонує виконати досить об'ємний спектр робіт за мінімальний відрізок часу. Це може бути приводом, щоб поставити під сумнів якість надаваних послуг. Щоб згодом не розчаруватися в надані послуги, необхідно враховувати всі нюанси: від техніки проведення певних робіт, до грамотної перевірки результатів.

У більшості випадків ремонт квартири триває від одного до шести місяців. Поспіх в такому варіанті може відбитися на якості, так як хорошого результату неможливо досягти без дотримання будівельних та ремонтних технологій.
Термін виконання ремонтних заходів при стандартному ремонті квартири:

1-кімн. - від 1 міс .;

2-кімн. - від 1,5 міс .;

3-кімн. - від 2-х міс.

Р емонт Волгоград - ціни

Дуже важливим питанням для власників власного житла є те, у скільки обійдеться ремонт квартири.

Наші фахівці ніколи не стануть брати ціни «зі стелі», але при цьому завжди готові провести якісну оцінку приміщення, яке потребує ремонту. Вони скажуть вартість ремонту квартири в Волгограді тільки після завершення огляду об'єкта і складання кошторисного розрахунку. Такі послуги надаються безкоштовно і не зобов'язують потенційного замовника негайно приступати до ремонту.

Нижче наведені приклади, завдяки яким ви зможете самостійно прорахувати приблизну вартість робіт. Основний фактор формування ціни - це те, що конкретно ви хочете, і які вимоги висуваєте.

У прикладах представлена ​​вартість робіт в 2-х і 3-кімнатній квартирі (панельна новобудова, висота стель - 2,6 м, «під ключ»).

!!! Ціна, зазначена в договорі, незмінна протягом усього періоду ремонту квартир!

!!! Ціни на ремонт квартир в Волгограді наведені в рублях

Косметичний ремонт квартир в Волгограді від 1300 руб. / М2

Що являє собою косметичний ремонт квартир? Просто варіант ремонту, при якому не виконується перепланування, заміна столярних виробів, чорнова підготовка стелі і стін. Також такий ремонт не передбачає заміну в повному обсязі електрики, сантехніки та елементів системи опалення. Мета косметичного ремонту - повернути зовнішній вигляд квартири в первинний стан. При цьому вид обробки не змінюється.

Складність виконання робіт залежить від конструкційних елементів будівлі і / або від початкового якості будівельних / оздоблювальних заходів.

Косметичний ремонт квартири проводиться поетапно:

  • видалення фарби та / або шпалер зі стелі / стін;
  • під чистове оздоблення поверхонь;
  • ремонт / заміна підлогового покриття;
  • оздоблювальні роботи на балконі / лоджії;
  • фарбування радіаторів / стояків опалення;
  • заміна електропроводки (часткова), монтаж нових розеток, світильників, вимикачів;
  • часткова заміна / монтаж сантехніки;
  • облицювання плиткою.

Термін виконання робіт: від 3-4 тижнів до терміну в кілька місяців. У кожному разі він обмовляється окремо і залежить від обраних матеріалів, технології виконання робіт, площі квартири.

Косметичний ремонт квартир в Волгограді - це відмінне рішення для квартири з недавнім капітальним ремонтом. Також такий варіант ідеально підійде для підготовки житлової площі для здачі в оренду або продажу.


Стандартний (простий) ремонт квартир в ВОЛГОГРАДІ від 2100 руб. / М2

Простий ремонт квартири в Волгограді - це демонтажні роботи, вирівнювання поверхонь, фінішна обробка, обклеювання шпалерами, облаштування підлогового покриття, що включає в себе наливна підлога, монтаж лінолеуму, установку плінтуса. Також при такому ремонті проводиться заміна електроточок і сантехніки. Мета ремонту - недорогі і невеликі за обсягом роботи, що виконуються в найкоротші терміни. Такий ремонт являє собою щось середнє між «косметикою» і капітальним варіантом виконання ремонтних робіт.

Капітальний ремонт квартир в Волгограді від 2950 руб. / М2

Капітальний ремонт від косметичного відрізняється дуже сильно.

Капремонт включає в себе заміну і монтаж всіх інженерних мереж, а також оздоблювальні роботи з елементами перепланування. Тут застосовуються тільки сучасні матеріали для оздоблення та будівництва, а також нові методи проведення та технології. Найчастіше роботи проводяться в приміщеннях, розташованих в будинках старої споруди і котеджах.

Метою капремонту є оновлення інженерних мереж і заміна наявних оздоблювальних матеріалів на нові, які мають більш високу якість і функціональність.

Капітальний ремонт квартир включає в себе:

  • демонтаж старого і монтаж нового статі;
  • видалення і будівництво нових перегородок;
  • зняття і нанесення штукатурки;
  • електромонтажні роботи в повному обсязі;
  • установка електроточок;
  • монтаж сантехніки;
  • радіаторів опалення;
  • прокладання нових інженерних мереж;
  • обробка балкона / лоджії;
  • плиткові роботи;
  • установка опалення.

Термін виконання робіт становить від двох до шести місяців. Він залежить від площі об'єкта, складності виконуваних робіт, типу оздоблювальних матеріалів і багатьох інших факторів, в тому числі і технології проведення окремих видів робіт.

При замовленні повноцінного ремонту кожен етап роботи виконується чітко і розмірено, з дотриманням всіх технологічних особливостей процесу. Це дозволяє гарантувати якість виконуваних робіт.


Євроремонт квартири в Волгограді від 3450 руб. / М2

Євроремонт - це приміщення з ідеально рівними поверхнями і високоякісними матеріалами для обробки. Для створення бездоганної геометрії використовуються маяки, тому стіни, підлоги і стелі отримують рівну і гладку поверхню. Для підлоги використовується ламінат, керамограніт або керамічна плитка. Стіни готуються під обклеювання шпалерами або фарбування. Стеля може складатися з гіпсокартонних конструкцій, бути багаторівневим або включати в себе вбудовані освітлювальні прилади.

Євроремонт квартир включає в себе:

  • всі види демонтажних робіт;
  • вирівнювання поверхонь по маяках;
  • фінішна обробка декоративними матеріалами (шпалери, фарба);
  • шпаклівка і штукатурка до досягнення ідеально рівній поверхні;
  • багатошарове фарбування;
  • складні багаторівневі стелі і монтаж стельового плінтуса;
  • стяжка, вирівнювання підлоги, роботи зі штучним паркетом;
  • всі види підготовки, обробки та заміни труб, арок, укосів, дверних прорізів;
  • укладання керамічної плитки (кухня, ванна, коридор);
  • монтаж міжкімнатних конструкцій з добором;
  • установка рейкової стелі в приміщеннях з підвищеною вологістю;
  • роботи з гідроізоляції, установка теплої підлоги у ванній;
  • прихована розводка всіх комунікацій;
  • заміна сантехніки на кухні і ванній кімнаті;
  • монтаж фільтрів для води;
  • вивіз будівельного сміття і т. д.

Елітний ремонт квартир у Волгограді від 5000 руб. / М2

Елітний ремонт квартири - індивідуальні переваги замовника, ексклюзивні матеріали, створення максимального комфорту і функціональності в приміщенні. Ремонт такого класу має на увазі використовувати найсучасніших технологій, а також застосування дорогих матеріалів для обробки поверхонь.

Наші майстри зможуть реалізувати будь-який ексклюзивний проект, який може включати в себе і підлоги з підігрівом, і будь-які варіанти стель, і камін, який дарує тепло і затишок дому, і декоративний камінь, що створює неповторну атмосферу в будинку. Такий ремонт повністю перетворює житлове приміщення, яке нічим не відрізняється від фотографій, розміщених в кращих журналах по дизайну інтер'єру.

Що стосується термінів, а також вартості такого ремонту, то тут відсутні будь-які обмеження. Все залежить від такого аспекту, що саме хоче отримати замовник.

Всі приклади є умовними, тому визначити вартість з їх допомогою можна тільки умовно.

Вартість ремонту квартири в Волгограді можна вважати приблизною (+/- 15%). Основні фактори, які на неї впливають - це висота стель, складність виконуваних робіт, початковий стан поверхонь, площа всього приміщення і багато іншого.

Вартість чорнових матеріалів - це 30-50% суми, витраченої на весь ремонт.

Щоб визначити точну вартість матеріалів, робіт, інших послуг, що включають ремонт квартири, достатньо запросити фахівця нашої компанії, який вислухає ваші побажання, зробить необхідні виміри і розрахує вартість всього ремонту. Послуга надається нашою компанією безкоштовно.

Крім того, ми виконуємо ремонти квартир не тільки у Волгограді, а й в інших населених пунктах області (Михайлівка, Камишин, Червона Слобода, Світлий Яр і т. Д.).

Нашими співробітниками можуть бути виконані будь-які роботи (сантехнічні, оздоблювальні, електромонтажні та ін.) В інших регіонах. Це може бути Москва, Краснодар або будь-які інші міста. Для уточнення інформації звертайтеся за телефонами, вказаними на сайті.

Ремонт квартир в Волгограді Прайс-лист 2017


Ремонтні роботи в Волгограді

Для того щоб ремонт квартир під ключ (Волгоград) був доступним у фінансовому плані, необхідно попередньо спланувати всі свої дії. У новобудовах подібні заходи виконуються набагато простіше, так як фахівці не пов'язані будь-якими сторонніми факторами.

Будь-які заходи, пов'язані з електропроводкою, з монтажем дверей і вікон, з прокладкою інженерних мереж відбуватиметься набагато легше. Крім того, на реалізацію проекту піде набагато менше часу. У тій же ситуації квартири вторинного ринку житла теж можуть бути досить простими об'єктами для майстрів, адже попередні напрацювання можуть скоротити обсяг передбачуваних робіт.

Перед початком будь-якого ремонту необхідно спочатку скласти детальний кошторис. Також потрібно підготувати квартиру до ремонту, прибравши і оберігши від пилу, бруду, які обов'язково будуть присутні при виконанні чорнових робіт, всі меблі, побутову техніку та цінні речі.

Після цього проводяться всі необхідні виміри, які включають виміри загальної площі і кожної окремої кімнати. Всі докладні плани необхідно нанести на папір, а потім промальовується кожна деталь майбутнього інтер'єру. Також план повинен містити місце розташування вбудованих меблів, віконних прорізів, міжкімнатних дверей, електричних точок.

Зазвичай для наочності використовується міліметровий папір і ножиці. Вирізані зменшені трафарети розкладаються на тих місцях, де буде стояти в майбутньому меблі, побутова техніка, кухонне обладнання. В результаті можна побачити зменшену візуальну композицію, яка за своїми розмірах повинна відповідати площі приміщення.

Для тих, хто звик працювати з комп'ютером, планувати ремонт квартир у Волгограді, ціна якого буває абсолютно різною, набагато простіше. Для цього існує безліч спеціальних програм, за допомогою яких реально відтворити 2D або 3D модель.

Коли план буде повністю готовий, в нього потрібно внести такі параметри, як ширина прорізів, пороги, розташування освітлювальних приладів і т. Д. Оздоблення житлових приміщень являє собою досить складний і витратний в фінансовому плані процес. Тому потрібно обов'язково розрахувати свої сили, щоб потім не залишалося жодних недоліків.

В першу чергу необхідно розуміти, що сучасні оздоблювальні матеріали часом значно різняться в ціні. Для деяких замовників дуже важливий такий показник як бренд або використання сучасних технологій для нанесення покриття. Відповідно, ціна подібних матеріалів буде достатньо високою. Наприклад, обробка фактурною штукатуркою вимагає певних знань і професіоналізму, тому без фахівців тут не обійтися. Знову ж вартість робіт буде немаленькою, але вибрати оптимальну ціну за метр ремонту квартир безперечно можна. Потрібно орієнтуватися на так звану «золоту середину».

Після складання кошторису і плану необхідно переходити до чорновим робіт. Вони займають значну частину всього обсягу ремонту. В процесі таких робіт виконується стяжка підлоги, вирівнюються всі поверхні, прибираються або встановлюються нові стіни і різні перегородки і ніші. Також замінюється електропроводка, сантехнічне обладнання, каналізаційні, водопровідні труби, радіатори опалення. Крім того, можуть встановлюватися нові двері і вікна.

У процесі виконання таких робіт обов'язково потрібно уточнити, де саме будуть розташовуватися електроточки, щоб потім не виникало проблем з розміщенням світильників і електроприладів.

Ціна за метр ремонту може відрізнятися і за таким параметром, як вид оздоблювального матеріалу. Це може бути фарбування стін, декоративна штукатурка, обклеювання шпалерами, укладання керамічної плитки. Якщо слідувати логіці, то ремонт краще почати з таких приміщень як ванна і туалет. Останній крок - ремонт виконується на балконі або лоджії. Саме там дуже зручно зберігати різні інструменти, матеріали і робочий одяг.

Виконати сучасний ремонт квартир у Волгограді недорого, ціна його буде максимально комфортною для замовника, можна. Але при цьому потрібно знайти таку компанію, яка б відповідально підходила до вирішення будь-яких питань. Багато хто думає, що самостійне виконання ремонтних робіт - це набагато дешевше і швидше. Але якщо врахувати незнання багатьох аспектів цієї діяльності, то можна неабияк витратитися на непотрібні матеріали і втратити дуже багато часу. Так що краще замовити такі послуги у професіоналів.

Чому ми працюємо саме так, надаючи всі послуги в комплексі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online