Магазин Обі Волгоград

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний час на території Волгограда функціонує тільки один єдиний фірмовий магазин ОБІ В даний час на території Волгограда функціонує тільки один єдиний фірмовий магазин ОБІ. Однак, навіть одного магазину достатньо, щоб запропонувати жителям Волгограда великий каталог товарів, необхідних для роботи на дачі, для виконання ремонтних робіт в квартирі або для будівництва заміського будинку. Створювати унікальні інтер'єрні рішення з магазином ОБІ (Волгоград) дуже просто, тому що в ньому можна знайти оригінальні оздоблювальні матеріали, штукатурки і шпалери всіляких вітчизняних і закордонних виробників.

Не менш просто підібрати і інтер'єрне рішення для дачного будинку, незалежно від його класу. Для споживача, який звик обслуговуватися в магазинах економ класу, ОБІ пропонує оптимальні варіанти оздоблювальних матеріалів - товари мають прийнятною якістю, і при цьому, ціни на них влаштують будь-якого покупця. В каталозі ОБІ є все для будівництва, в тому числі і для обробки фасадів. Чи збираєтеся ви будувати дачу або елітний заміський будинок, мережа запропонує вам все, що необхідно, в тому числі і технічне обладнання, яке знадобиться в ході кладки цегли, виконання штукатурки або кріпленні панелей сендвіч-панелей.

Оригінальні товари в каталозі від ОБІ - це надійна і якісна продукція найвідоміших брендів, які протягом своєї історії заробили прекрасну репутацію на європейському ринку. Чи хочете ви купити товари догляду за домашніми тваринами, або ж господарські товари, не сумнівайтеся в своєму виборі, тим більше що в ОБІ (Волгоград) працюють професійні консультанти - вони зможуть проінформувати вас по будь-якого питання в рамках будівництва, оздоблення, покриття для підлоги, меблів, освітлювальних приладів і іншого.

Демократичні ціни на всі групи товарів, прекрасна транспортна прихильність, чудове обслуговування, доставка і сервісне обслуговування - це лише частина переваг, які отримує клієнт ОБІ в Волгограді. Не варто забувати, що, приїхавши на власному авто, вам не доведеться шукати місце, де його можна поставити, так як біля ОБІ (Волгоград) є автостоянка для клієнтів. В общем-то, компанія продумала весь сервіс, щоб залучити жителів Волгограда в магазин ОБІ.

[Wp-yandex-maps id = 4]

- з м Волзький: на марш. таксі № 159

- з р-ну Спартановка - № 73, № 59

- з ТРЗ - № 9

- від Палацу Спорту - № 7К

- від Пл. Леніна - № 7

- з р-нів Ворошиловський, Тулаков - № 7а / 41, від Річкового Порта - № 100

- з р-н Кіровський - № 80

з 8.00 до 23.00

[Nggallery id = 1 template = galleryview images = 0]

[Nggallery id = 1 template = galleryview images = 0]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online