Іпотека ВТБ 24 в Волгограді

  1. Спеціальні умови в Волгограді для отримання іпотеки в ВТБ 24
  2. Куди звернутися для отримання іпотеки в Волгограді: адреси

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кожна сім'я мріє про свою квартиру або приватному будинку. Облаштувати своє житло, вибір походять інтер'єру, предметів меблів, аксесуарів - все це захоплює кожного члена сім'ї. Адже це таке щастя - власне житло.

Але не кожна сім'я має відповідний дохід для придбання квартири, тому доводиться орендувати житло з надією, що одного разу вдасться нарешті запросити родичів і друзів на новосілля. Але час йде, велику суму доводиться щомісяця віддавати за орендоване житло і надії поступово згасають.

Саме тому більшість сімей звертається до допомоги вітчизняних банків, які пропонують різні іпотечні програми.

Банк ВТБ 24 - популярна фінансова організація в Росії (в тому числі в Волгограді ) І входить в п'ятірку низькопроцентних банків Росії (надає іпотеку під 11-14%). Банк ВТБ 24 знаменитий поєднанням лояльних умов для отримання кредиту і довгостроковістю виплат без будь-яких комісій.

Волгоград, плВолгоград, пл.ім.В. І. Леніна, 51

Спеціальні умови в Волгограді для отримання іпотеки в ВТБ 24

  • Позичальник повинен бути зареєстрований у Волгоградській області;
  • На момент погашення іпотечного кредиту - не більше 70 років;
  • Необхідно обов'язкове страхування нерухомості і життя позичальника;
  • Кредит видається на нерухомість вартістю не менше 500 тис. Рублів.

Іпотечні програми і ставки банку ВТБ 24 в Волгограді

Іпотека в ВТБ 24 - вигідний варіант для сімей з будь-яким заробітком, для гос.служащих надається особлива пільгова програма.

  • Заставна нерухомість. За цією програмою ви зможете вигідно придбати власне житло. Банк ВТБ 24 надає квартири з заставного фонду. Квартири надаються в хорошому вигляді. Ви зможете придбати житло за все під 12% річних.
  • Купівля готового житла. Пропозиція пропонує позичальникам взяти іпотечний кредит на придбання квартири, будинку або таунхауса вартістю від 1,5 мл. рублів під 13,5% м річних.
  • Квартира в новобудові. Програма популярна серед молодих сімей завдяки можливості помітно заощадити. Квартира в новобудові значно дешевше покупки готової квартири. Банк ВТБ 24 пропонує іпотечний кредит під 13,5%.
  • Перемога над формальностями. Програма зручна тих, у кого немає стабільного заробітку або трудового стажу, але є можливість заплатити 40% від загальної вартості. Ви можете придбати житло в первинному або у вторинному фонді під 14,5% річних.
  • Іпотека для військових. Пропозиція націлене на учасників НІС. Іпотечний кредит надається військовослужбовцям на строк до 14 років під 12,5% річних.
  • Іпотека з державною підтримкою надається мають потребу в житлі або в збільшенні житлового простору. Претендувати на отримання іпотеки за цією програмою (11% річних) можуть гос.служащие (медики, вчителі) та соціально нужденні.
Волгоград, вул Туркменська, 12

Куди звернутися для отримання іпотеки в Волгограді: адреси

Вам потрібна консультація у співробітників банку ВТБ 24, зателефонуйте - 8 800 100-24-24. Для подачі заяви на іпотечний кредит ви можете звернутися в офіси Волгограда або залишити заявку на сайті.

  • Відділення «Царицинського» - вул. Алея Героїв, буд.4;
  • Офіс «На Комсомольській» - вул. Комсомольська, д. 8;
  • Офіс «На Комуністичної» - ул.Коммунистическая, д. 19д;
  • Офіс «Спартановскій» - вул. Миколи Відради, буд.6.

Якщо вас зацікавили пропозиції банку ВТБ 24, скористайтеся калькулятором . Протягом 5-10 хвилин ви зможете розрахувати іпотеку (щомісячний платіж, тривалість виплати і суму переплати).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online