Підземний пішохідний перехід на залізничному вокзалі Хабаровська відкритий (фото)

  1. Підземний пішохідний перехід на залізничному вокзалі Хабаровська відкритий (фото)
31.05.2018

Підземний пішохідний перехід на залізничному вокзалі Хабаровська відкритий (фото)


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Урочиста церемонія пройшла в будівлі станції «Хабаровськ-1». У ній взяли участь губернатор краю В'ячеслав Шпорт, мер Хабаровська Олександр Соколов, керівник Далекосхідної залізниці Микола Маклигін, а також представники Далекосхідної філії ВАТ «РЖД», уряду краю і адміністрації міста. Відкриття переходу приурочено до Дня народження Хабаровська.

Перед запуском в експлуатацію підземного тунелю учасники мітингу поклали квіти до пам'ятника Єрофій Хабарова.

«Дуже важливо для городян, що з відкриттям підземного переходу перспектива розвитку станції« Хабаровськ-1 »не закінчується, і залізничники гідно впораються з будь-яким завданням», - заявив Олександр Соколов.

Підземний перехід побудований в 1970-му році (сам вокзал - в 1960), а в 2009 році був закритий на реконструкцію. Загальна площа переходу понад тисячу квадратних метрів, протяжність - 116 метрів. Будівельники обшили стіни панелями і керамогранитной плиткою, підлогу і сходи виконані з граніту. До послуг пасажирів змонтовані ескалатори, а для інвалідів передбачено ліфт і тактильна плитка. На пасажирських платформах і всередині переходу з'явилися електронні інформаційні табло та покажчики англійською мовою. В рамках реконструкції побудовані 4 нових посадкових платформи, оновлені павільйони, через які виходять пасажири. Загальна вартість проекту оцінюється шістсот сорок один мільйон рублів.

Як розповів Микола Маклигін, надземний перехід теж буде функціонувати, залізничники лише заблокують можливість виходу на платформи. Таким чином, він стане «наскрізним» - з привокзальної площі можна буде потрапити на вулицю Ухтомського. (Сергій Штефан)



Повернення до списку


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online