Конструктор LEGO Star Wars зоряні війни

  1. Світ «ЛЕГО»
  2. Конструктор «ЛЕГО: Зоряні війни» - Death Star

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На сьогоднішній день розробники відтворили незліченна кількість фантастичних галактик, і всесвіт «Зоряних воєн» - не стала винятком. Більш того, по ній були написані книги, створені мультсеріали, захоплюючі ігри. Однак серія конструкторів «ЛЕГО: Зоряні війни» особливо полюбилася покупцям. І на те є вагомі причини, серія цілком присвячена епохальної саги «Зоряні війни» (режисер - Джордж Лукас).

Світ «ЛЕГО»

На сьогоднішній день розробники відтворили незліченна кількість фантастичних галактик, і всесвіт «Зоряних воєн» - не стала винятком

Подібно кільком десятиліттям назад, в сучасному світі налічуються тисячі шанувальників цієї культової епопеї. У 1999-му році компанія «ЛЕГО», на конструкторах якої виросло багато поколінь, представило шанувальникам цієї популярної кінострічки зоряну серію, в якій кожен набір - це певний епізод «Зоряних воєн». Борозните простори галактики на фантастичних зорельотах і долайте численні кілометри шляху на потужних всюдиходах! У представленій серії можна знайти конструктори для дітей будь-якої вікової категорії, які стануть відмінним доповненням до існуючої колекції або набору деталей. Слід зазначити особливу рухливість випускаються останнім часом деталей, через що стало можливим конструювати фантастичні будівлі і складну техніку.

У всіх наборах цієї космічної серії є якісь особливості - ключові персонажі, космічні кораблі, галактичне оформлення і нові планети, що дозволяє маленьким конструкторам відтворювати найбільш запам'ятовуються сцени з улюбленого фільму. А що цікаво, навіть найнезначніші деталі конструктора виглядають дуже реалістично, внаслідок чого дитина зможе повністю зануритися в світ епічної саги.

В ігрових наборах є спеціальні box - поля, в яких діти можуть зберігати зібрані раніше творіння з конструктора. Тому можна не хвилюватися щодо втрати деяких деталей або виникнення випадкової поломки створеної конструкції. До того ж box - поля дуже прості у використанні - розстебніть блискавку або липучки, розстеліть і покладіть потрібні вам іграшки, після чого знову застебніть і складіть в коробку для ігор.

Конструктор «ЛЕГО: Зоряні війни» - Death Star


Мабуть, серія «ЛЕГО: Зоряні війни» - Зірка Смерті найбільш привертає увагу дітей. Набір у відмінній міру підійде в якості першого конструктора або чергового доповнення в наявну колекцію. Отже, «Death Star» - це база-корабель, на багатоярусних бортах якого розташовується безліч деталізованих пристроїв (ангари, лазерні установки, відсіки зі швидкісними винищувачами, що обертаються вежі і багато іншого).

У конструкторі зібрані 24-ре мініатюрні фігурки «ЛЕГО», 6-ть з них - абсолютно нові, дуже рідкісні моделі, що входять лише в описаний набір. Мова ведеться про фігурці Люка Скайокера, Соло Ханьшуе , найманця дроїд, детектива дроїд, Стара дроїд і Старов Труперсов.


Представлена ​​в «ЛЕГО» Зірка Смерті - це зменшена копія справжньої бази з кінофільму. Її розміри - 41-н сантиметр в висоту, 42-ва сантиметри завширшки. Набір складається з 3803-х деталей і 24-х фігурок.


Беручи до уваги сказане, ви можете приємно порадувати свою дитину новим конструктором «ЛЕГО» з гучної зоряної серії або подарувати дитині на 14-річчя Беручи до уваги сказане, ви можете приємно порадувати свою дитину новим конструктором «ЛЕГО» з гучної зоряної серії або подарувати дитині на 14-річчя. Кожен набір - це дивовижний світ, який дитина здатна самостійно сконструювати, змагаючись з головним персонажем кінострічки - Лукасом в створенні ще більш захоплюючого сюжету. Можете бути впевнені, жодна зоряна іграшка набору «ЛЕГО» не залишить байдужим жодного хлопчика на світі!


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online