Актор Володимир Гусєв помер в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зірка радянського кінематографа помер на 79-му році життя у себе вдома.

Зірка радянського кінематографа помер на 79-му році життя у себе вдома

Актор помер в ніч з 6 на 7 лютого у власній квартирі в Москві. Приїхавши за викликом медики констатували смерть.

- Найважливішим його бажанням було - померти вдома, в колі близьких, але ні в якому разі не лікарні, - розповіла Life News 77-річна вдова актора.

За словами Валентини Іванівни її чоловік останнім часом просив тільки спокою і тиші.

- В цю ніч він сказав, що хоче трохи поспати, відпочити і закрив очі, - описала останні хвилини життя великого артиста його дружина, з якою він прожив більше 54 років, - я вийшла з кімнати, а потім, коли зайшла, він вже не дихав. Найголовніше, що помер мій чоловік вдома, як і хотів. Коли приїжджала швидка, він завжди говорив, щоб вони зробили все що потрібно в домашніх умовах і відмовлявся їхати в клініку.

На рахунку у Гусєва більше 50 робіт у кіно, серед них такі відомі стрічки, як «Гусарська балада», «Карнавальна ніч», «Москва сльозам не вірить», «Ширлі-мирлі».

Першою картиною, де зіграв Гусєв, став фільм «Випробування вірності». Однак вирішальною стрічкою в житті Володимира Михайловича стала стрічка «Солдат Іван Бровкін», саме там молодого артиста помітили режисери.

- Дуже шкода, це був дуже гарний, великий чоловік, з істинно російським типом особи. Актор з потужною породою, -розповів Life News Валерій Гаркалін, який грав разом з Гусєвим в комедії «Ширлі-мирлі». - Останнім часом його практично не було видно, зате в 50-і роки він дуже багато знімався і був вельми популярний.

Володимир Михайлович не дожив до свого дня народження всього кілька днів - 23 лютого йому мало виповнитися 79 років.

- Він заповів нам поховати його у Москві, не креміруя, - переказав слова Володимира Гусєва його дружина, - Так ми і зробимо. А династію акторів продовжать його онуки.

Life Shot наш оперативний канал в Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online