«О'кей» і «Азбука смаку» отримали нагороди за СТМ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

3591 перегляд

Приватні марки рітейлерів відзначені в різних номінаціях на міжнародній галузевій виставці «Власна Торгова Марка» (IPLS), що проходила в Москві.

«О'КЕЙ» отримала найвищу нагороду в номінації «Краща   СТМ   непродовольчих товарів »в економ-сегменті, а також визнана лауреатом відразу в двох номінаціях -« Краща СТМ в економ-сегменті »і« Відповідальний підхід до СТМ » «О'КЕЙ» отримала найвищу нагороду в номінації «Краща СТМ непродовольчих товарів »в економ-сегменті, а також визнана лауреатом відразу в двох номінаціях -« Краща СТМ в економ-сегменті »і« Відповідальний підхід до СТМ ».

Приватні марки "Абетки смаку" отримали нагороди в декількох номінаціях. Експертне журі визнало марку «Просто Азбука» переможцем в номінації «Краща СТМ продовольчих товарів». Бренд Selection названий «Кращим СТМ в преміум-сегменті», а лінійка готової кулінарії «Смачно Дітям» стала лауреатом в номінації «Інновації в СТМ».

У минулому році компанії також були удостоєні високої оцінки експертів рітейлу. «О'кей» став лауреатом премії в номінації «Краща власна торгова марка в сегменті продуктів харчування »,« Просто Азбука »удостоїлася премії Private Label Awards за кращий дизайн упаковки, а лінійка готової кулінарії« Вважаємо Калорії »стала переможцем в номінації« Свіжі продукти харчування ». Обидва рітейлера заявили про плани вивести в 2017 році нові позиції під ВТМ.

Премія Private Label Awards проводиться за підтримки Державної Думи РФ, Міністерства промисловості і торгівлі, Міністерства сільського господарства, Торгово-промислової палати Росії, Асоціації компаній роздрібної торгівлі, Союзу незалежних мереж Росії, Руспродсоюза і ін.

Раніше про успіхи на виставці «Власна Торгова Марка» повідомляли «Діксі» і «Ашан» .

Retail.ru

Поділитися публікацією: Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online