Чи повинні діти мити підлогу в школі? - топ найпопулярніших новин березня

  1. У березні 2018 року журналісти інформаційного агентства «Чіта.Ру» написали для вас майже 1000 новин,...

У березні 2018 року журналісти інформаційного агентства «Чіта.Ру» написали для вас майже 1000 новин, ми вибрали для вас 10 найпопулярніших серед некомерційних текстів.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На 10-му місці відгомони лихих 90-х і 2000-х. Ми якось призабули, яку роль в житті регіону грали організовані злочинні угруповання, як багато бандитів було у владі, скільки нинішніх крайових, міських і навіть федеральних чиновників пройшли через їх банкети і як часто ці принизливі в общем-то фотографії епохи залітають на сторінки крайової газети «Вечорка». Ну, ось, нагадування - слідчі встановили причетність 10 членів банди «Ключевський» до 12 вбивств.

В історії цієї багато крутиться навколо гаража зі зброєю, який належав обласної тоді ще філармонії, яка розташовувалася в нинішньому «Мегаполісі» на вулиці Богомягкова. Орендував гараж депутат міської думи Олексій Гуськов - чоловік Марії Гуськової, дочкою тодішнього міністра культури регіону Галини Сироватки, який в результаті отримав 8,5 років колонії суворого режиму за розбій у складі групи, а також незаконний оборот зброї.

На дев'ятому місці комерційна взагалі-то новина, просто плашка «На правах реклами» поставлена ​​руками, і система видає мені її в числі звичайних новин. Я був її відсунув, але потім подумав, що гріх не показати тенденцію. Повідомлення про те, що в новому медцентрі в Читі шукають лікарів різних спеціальностей, прочитали майже 10 тисяч чоловік.

Багатопрофільний центр оголошував пошук лікарів різних спеціальностей і, треба думати, у організаторів нової клініки не було проблем з набором персоналу. На жаль для безкоштовної охорони здоров'я, середні зарплати в якому на папері прагнуть в космос, а в реальності мало не падають, тенденція перетікання кращих лікарів в комерційні центри - це наше минуле, сьогодення і, ймовірно, майбутнє. По-крайней мере, до тих пір, поки благополуччя фахівців в бюджетному охороні здоров'я не перестануть вимірювати ефемерними середніми зарплатами.

Новина на восьмому місці - ще одна демонстрація невибагливою реальності, на цей раз в освіті. Забайкальський крайовий суд був змушений розглядати справу відносно вчителя молодших класів, яку один з батьків звинуватив в тому, що вона змушувала якогось нещасного дитини забиратися в класі. Чоловік (!) Вимагав з вчительки компенсації за психологічне і фізичне насильство над дитиною в розмірі 200 тисяч рублів, самої дитини перевели на індивідуальне навчання. Позов доморощеного юриста, слава богу, не задовольнили, а ось позов вчительки про захист честі і гідності був задоволений в повному обсязі. З'ясувалося, що документ про можливості залучення дітей до збирання в класі тільки з письмового дозволу батьків був виданий в школі вже після того, як вчителька дозволила собі зробити це святотатство - змусила маленьку дитину працювати руками.

Це, на жаль, сумна і трохи лякає реальність, коли працюють за 10-20 тисяч рублів вчителі змушені принижуватися перед своїми учнями, маючи досить невеликий арсенал інструментів для вибудовування власного авторитету. З цього приводу написані мільйони статей, зняті Фільми , Але ситуація не змінюється, і ці ось подавачі позовів її тільки посилюють.

Втім, якесь світло в кінці тунелю є. Нинішній міністр освіти Росії Ольга Васильєва, яка недавно, до речі, гостювала в Забайкальському краї, вважає можливим повернення хоча б до деяких традицій радянської школи. Розгорнутий матеріал про це недавно вийшов на «Меле», де зібрав майже 300 тисяч переглядів і 20 тисяч расшаріваніє в Facebook. Міністр вважає за необхідне моральне виховання, єдиний стандарт освіти, трудове виховання, учнівські виробничі бригади і прибирання (о Боже!) Шкільних приміщень. Якщо цю моторошну жінку не приберуть з посади, можливо вона дійде і до скасування ЄДІ. Хоча ні, тут вже її ніякі регалії і скріпи не врятують.

На сьомому місці новина про загибель хлопчика від удару струмом.

дитина заліз в трансформаторну будку, отримав удар струмом і загинув. Основні претензії до господарів трансформатора - він був відкритий. З цього приводу розслідується кримінальна справа.

На шостому місці ще одна сумна новина - повідомлення про те, що 28-річна Катерина Сідініна, тіло якої знайшли 18 березня, замерзла по дорозі додому.

За попередніми даними слідства, жінка переплутала дорогу і пішла в іншу сторону від свого селища Абагайтуй в Забайкальському районі. Її тіло знайшов 13-річна дитина. У Сідініной залишилися двоє неповнолітніх дітей.

новина про виявленні тіла жінки була на четвертому місці.

На п'ятому місці звістка про розглядах навколо ринку «Сонячний», в яких беруть участь засновники ринку, в тому числі відомий в Читі підприємець Андрій Помулев і дружина колишнього глави комітету з управління майном мерії Чити Валерія Юмашева. У числі засновників був також перший заступник глави адміністрації губернатора Сергій Трофимов, який вже схопив за цю історію догану . Як в числі засновників великого читинського ринку виявився прямий родич глави комітету з управління майном, який, імовірно, брав рішення про виділення земельної ділянки під ринок - питання, відповідь на який навряд чи хтось колись знайде. Шукати його пізно хоча б тому, що навіть якщо Юмашев і посадив свою людину в засновники ринку за позитивне рішення по землі, то термін давності за таким потенційно можливого кримінального злочину вже закінчився. Тому тепер засновники, мабуть, просто ділять власність, і це, як видно, цікаво десяткам тисяч людей.

Не зайвим у цьому зв'язку буде нагадати про те, яким ласим шматком є ​​для різного роду чиновників посаду керівника комітету з управління майном в Читинської мерії. Вона так само приваблива, як потворні часом справи цього відомства. І, треба ж, в 2018 році цю посаду зовсім по заслугах зайняла дружина заступника керівника адміністрації Чити Олександра Глущенка! Боляче багато дружин в цій історії, так? Так!

На третьому місці повідомлення про зіткнення в центрі Чити японської іномарки і БТР-а.

Дивно, але водій Nissan Wingroad, незважаючи на вимогу поступитися дорогу при виїзді з другорядне дороги на об'їзну трасу в районі кладовища, не надав перевагу в русі бронемашині. Найменше, ймовірно, в аварії постраждав БТР.

У першому ж коментарі до новини злі язики заявили, що це непогано: «Одним неадекватний на дорозі менше буде».

На другому місці сумне повідомлення про смерть в Читі колишнього міністра територіального розвитку Олександра Бутирській.

Лідером нашого негласного рейтингу є циркач з чоловіком на спині.

Цирковий адміністратор записав жалісливі відео про те, як поліція перешкодила йому отримувати медичні процедури: «Мене протягом 30 хвилин ось ці два величезних поліцейських мужика і з ними ще жінка, вони мене втрьох вичитували. Постійно говорили мені, що ми не туди оселилися, що тут не можна займатися сексом, всі мої пояснення навіть ніхто слухати не хотів. Тобто нас реально взяли за гомосексуалістів ».

Поліція, до речі, у відповідь заявила , Що ніякого масажиста взагалі не було, а співробітники приїхали після скарги на різкий хімічний запах - кажуть, що так пах крем для масажу!

Андрій Козлов 2018-04-04 11:06 04 квітня 2018Боляче багато дружин в цій історії, так?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online