Змова на віщий сон на найближче майбутнє

  1. Коли можна читати змову на сон віщий
  2. Який змова можна прочитати, щоб побачити віщий сон прямо сьогодні (в найближчому майбутньому)
  3. Який змова підійде на віщий сон в п'ятницю
admin

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

переглядів:
переглядів:

Ще в Стародавні Часи люди приділяли своїм сновидінням дуже багато часу і надавали снам велике значення. Зазвичай кажуть, що сниться те, про що людина думає; то, що існує і «переробляється» в його підсвідомості. Якщо людину турбують будь-які думки, він думає про події, що сталися в житті, - все це буде і уві сні.

Є також віщі сни. Що це означає? Віщий сон сниться людині «у всіх фарбах і деталях», а після в життя ці події відбуваються. Цей сон буде віщим. Не багато люди мають здатність бачити віщий сон. Але ті щасливчики, кому це вдається, можуть підготувати себе до деяких важливих або не приємним подіям в житті.

Можна також звертатися до магії і її ритуалам, щоб побачити віщий сон Можна також звертатися до магії і її ритуалам, щоб побачити віщий сон. Зробити це не складно, головне - знати особливості і принципи проведення того чи іншого магічного обряду. Також можна задати питання, загадати бажання, а уві сні отримати відповідь на це питання, «розв'язку» вашого бажання - збудеться чи ні. Підсвідомість, якщо ви його правильно налаштуєте, задаючи питання, дасть вам всі відповіді. Але часом інтерпретувати їх дуже складно самостійно, потрібно звертатися до сонникам за розгадками.

Коли можна читати змову на сон віщий

Часом дуже хочеться подивитися своє майбутнє, дізнатися, чого варто чекати від того чи іншого події, людини, дії, який буде результат. На той же ворожіння можуть зважитися далеко не всі люди. Багато просто бояться цього ритуалу. Адже щоб подивитися в своє майбутнє за допомогою, наприклад, гадальних або гральних карт, треба звертатися до ворожки або магу. Самостійно проводити подібні ритуали теж можна, але важливо знати, як все зробити, щоб ворожіння було правдивим. А ось сновидіння, тут нічого небезпечного і складного немає. Так, володіти інформацією потрібно, але певних навичок в цьому мати зовсім не обов'язково.

Для того щоб правильно провести змова на віщий сон, важливо вірним чином до цього обряду приготуватися. Перш за все, ви повинні себе приготувати, кімнату привести в належний вигляд. Що для цього потрібно? Давайте розбиратися. Вечір перед сном повинен бути проведений в тихій, затишній атмосфері. Ви не повинні нервувати або з кимось лаятися. Постарайтеся досягти умиротворення. Можна послухати легку, розслаблюючу, улюблену музику або подивитися хороший фільм. Хтось вважає за краще ввечері зустрічатися з друзями. Це теж можна робити. Але пам'ятайте, що розповідати про те, що ви зібралися проводити обряд, не треба нікому! Все повинно бути конфіденційно.

Налаштуйте себе на позитивний і добрий лад. Для цього можна прийняти теплу розслаблюючу ванну, добре повечеряти, книгу почитати. Можна прийняти ванну з додаванням туди ароматичних масел. Для цього дуже добре походить масло ялиці, екстракт розмарину, лаванди, м'яти. Всі вони прекрасно заспокоюють. Можна перед сном попити теплого молока з маслом або чаю з медом. Загалом, все, що вам може допомогти розслабитися. Це важливо.

Кімнату треба добре провітрити і Окур димом. Підійде для цього сон-трава або висохле алое. Це все можна купити в аптеці або спеціалізованих магазинах. Постіль теж добре б змінити. Щоб сон був повноцінним, чисту білизну треба приготувати заздалегідь. Все погладьте і застеліть. Спати, до речі, в цю ніч краще одному, щоб ніхто вас не відволікав і не заважав.

Важливо пам'ятати, що загадувати на віщий сон можна тільки в ті дні, коли місяць повна. Це повинні бути останні дні повного місяця. Повноцінний, здоровий і міцний сон теж важливий. Спати вам потрібно буде не менше дев'яти годин. Від того, наскільки добре ви до всього підготуватися, і буде залежати успішність проведення даного ритуалу. Якщо сон буде чуйним і коротким, то побачити віщий сон навряд чи вийде. Заснути важливо до настання півночі. Саме після 12 ночі організм починає відпочивати, впадати в глибоку фазу сну, і ось тоді якраз уяву «працює» краще за все!

Якщо ви побачили хороший, дуже важливий для вас сон в інший день, то слід звернутися за допомогою до календаря місячним. Можна взяти і сонник Мюллера, почитати, що «переглянутий» сон вам обіцяє. Іноді навіть найпрекрасніший сон може бути всього лише «роботою» вашого підсвідомості, якщо ви бачите його не в останні дні повного місяця.

Який змова можна прочитати, щоб побачити віщий сон прямо сьогодні (в найближчому майбутньому)

Як ми вже говорили, перед сном важливо добре і максимально розслабитися. Протягом дня краще, звичайно, уникати конфліктних ситуацій, сварок, розбіжностей і розборок. Коли ви вже лягли в ліжко, попередньо виконавши всі, про що ми писали вище, треба прочитати один раз змова. Текст його буде наступним:

«Я лягаю спати на сиенского горах, три ангела стоять у мене в розділах, один бачить, інший чує, а третій всю правду мені скаже - що куплю, а що знайду, може подарунок прийму, нехай то і збуде, а якщо уві сні втрачаю , продаю або віддаю, то нехай такий сон розчиниться ».

Подібні ритуали і змови відносяться до білої магії, тому ніяких наслідків (негативних) для людини не несуть.

Який змова підійде на віщий сон в п'ятницю

Цей обряд рекомендується проводити саме опівночі. Для нього вам знадобиться шматок бавовняної тканини, вирізати треба форму квадрата. Потім в тканину треба насипати солі (трохи). Робити все тільки правою рукою! Це важливо. Покласти туди невеликий шматочок житнього хліба. Загортаєте все в тканину, і кладете «згорток» під подушку. Перед тим як заснути, потрібно прочитати змову. Текст буде таким - «Воскресіння з понеділком, вівторок з середовищем, четвер з п'ятницею, а тобі, субота, дружки немає. Ось тобі хліб-сіль, а мені дай ясний сон ».

Вранці ви прокидаєтеся і починаєте день з того, що говорите «спасибі» суботи за ваш сон. З згортка треба все перекласти в серветку і заховати вдома. Ніхто ваш «секрет» знайти не повинен. Не викидайте мішечок, поки сон не збудеться. В ніч з п'ятниці на суботу, якщо ви провели ритуал правильно і уважно прочитали текст змови, сон обов'язково повинен наснитися.

Після того як ваш сон справдився, сіль потрібно буде використовувати для приготування будь-якого блюда. А ось хліб згодувати пташкам. Це все треба зробити, якщо сон був хорошим, ви задоволені результатом. Всі бажане збулося, ви щасливі. Якщо ж сон був негативним, навіть трагічним, і ці події відбулися у вашому житті, то дії трохи змінюються. Нічого готувати з солі не варто, птахів теж годувати не треба. Все, разом з пакунком, викинути в сміттєвий бак. Саме на вулиці в бак, не в сміттєпровід. Вам треба якомога скоріше позбутися від усього поганого.

Віщі сни бувають не тільки позитивними, приємними, а й негативними. До цього теж треба бути готовим. Якщо ви зважилися-таки «заглянути правді в очі», то страх вами управляти не повинен. Який би сон ви не побачили, зробіть так, як написано. Тоді нічого поганого далі в житті з вами не трапиться. Точніше, сни вже не будуть мати до цього жодного стосунку. Білу магію можна використовувати самостійно, вона «не переслідує» потім людини, і не тягне його за собою все життя. Поганий сон - не означає погане життя. Тому, не хвилюйтеся.

Обов'язково хреститеся, коли лягаєте спати. Добре б і молитву читати, хоча б найпростішу. Підійде «Отче Наш».


Підійде «Отче Наш»

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями:


Корисні статті

Що це означає?
Що для цього потрібно?
Сподобалася стаття?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online