Режисера фільму «Бригада-2: Спадкоємець» заарештували за підозрою в шахрайстві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні, 25 червня, "Известия" написали про те, що після допиту у слідчого за підозрою в шахрайстві на 48 годин був затриманий кінорежисер і співвласник компанії "Тріада-фільм" Денис Алексєєв.

За даними видання, кримінальну справу було порушено за заявою партнера Алексєєва - співвласника За даними видання, кримінальну справу було порушено за заявою партнера Алексєєва - співвласника   Тріади-фільм Олександра Иншакова який стверджував, що Денис Алексєєв намагався викрасти у нього фірму за допомогою фальсифікації даних в держреєстрі "Тріади-фільм" Олександра Иншакова який стверджував, що Денис Алексєєв намагався викрасти у нього фірму за допомогою фальсифікації даних в держреєстрі.

- Сьогодні Алексєєв був доставлений до слідчого на допит, де відносно нього була винесена запобіжний захід - "затримати на 48 годин". Після цього режисерові стало погано з серцем, і він був доставлений в 20-у міську лікарню. Де він знаходиться до цих пір, - заявило джерело в слідчих органах.

Слідчий комітет по Москві вже порушив кримінальну справу за ст. 170.1 КК ( "Фальсифікація єдиного державного реєстру юридичних осіб") проти Алексєєва. Співвласник "Тріади-фільм" Олександр Іншаков стверджував, що Денис Алексєєв намагався викрасти у нього фірму за допомогою фальсифікації даних в держреєстрі.

12 березня цього року на загальних зборах співробітники ТОВ "Тріада-фільм" прийняли рішення про ліквідацію кіностудії. Щоб провести цю процедуру, співвласники компанії призначили ліквідатора та затвердили на посаді гендиректора режисера Дениса Алексєєва, творця фільму "Бригада-2: Спадкоємець". Протокол зборів був представлений в столичну податкову інспекцію №46 для внесення змін до реєстру юридичних осіб. При цьому Іншаков і Трещев стверджують, що не брали участі в зборах, на якому було прийнято рішення про ліквідацію, і не призначали довірених осіб.

Сам Денис Алексєєв незабаром після цього в інтерв'ю "Известиям" розповів, що розбіжності з партнерами почалися з прем'єри фільму "Бригада. Спадкоємець".
- Ми з Іншаковим навіть стояли в різних кутах сцени, тоді він навіть не вітався зі мною за руку. Спочатку мені це було незрозуміло, але потім, на початку лютого, я вперше побачив "аудиторів", які назвалися представниками Иншакова. Вони сказали, що особисто я повинен їм $ 2 млн готівкою, погрожували переслідуванням мені і моїй родині. Моєму батькові, який дозволив розмістити офіс "Тріади-фільм" безкоштовно в своєму особняку, запропонували заплатити ці гроші за мене або віддати у власність цілий поверх належного йому будинку. Мені стали дзвонити з погрозами, сім'ю довелося відправити за кордон, - розповів "Известиям" Денис Алексєєв.

Іншаков також стверджував, що Алексєєв причетний до розтрати понад 100 млн. Рублів, зібраних на виробництво картини "Бригада. Спадкоємець".
- Для експертизи фінансових документів ми залучили фахівців, які мають досвід виробництва фільмів і знайомі з розцінками на роботи, - розповів "Известиям" співвласник компанії Олександр Трещев. - І з'ясували, що частина грошей була вкрадена, а частина - сплачено за роботи, вартість яких виявилася завищена.

Пізніше Слідчий комітет по Москві порушив другу кримінальну справу за фактом махінацій навколо компанії "Тріада-фільм". Справу за ч. 4 ст. 160 КК ( "Розтрата в особливо великому розмірі") було порушено 28 травня цього року. Мова в ньому йде про нецільове використання 1 млн рублів, які були отримані компанією в вигляді субсидії Мінкульту на виробництво і прокат вітчизняного фільму "Містер Ікс".

Ця сума була перерахована Мінкультом на розрахунковий рахунок "Тріади-фільм" на підставі угоди, укладеної 27 серпня 2012 року. При цьому цілі, на які були виділені гроші, не входили в генеральну кошторис на виробництво фільму, яку раніше затвердив департамент кінематографії і модернізаційних програм.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online