Шлюби між двоюрідними родичами небезпечні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дослідники з Великобританії з'ясували, наскільки небезпечні шлюби між двоюрідними братами і сестрами. У громаді пакистанців, де ця традиція широко поширена, на частку таких сімей народжується більше третини всіх дітей з родовими дефектами.

кревні шлюби кревні шлюби

Високий рівень шлюбів між кровними родичами в пакистанській громаді, яка проживає на території Великобританії, привів до того, що на частку народжуваних там дітей доводиться вже третину всіх випадків родових дефектів. Громада ця налічує багато тисяч чоловік, але, не дивлячись на таку велику кількість, серед цієї етнічної групи все одно вельми поширені подібні кровні шлюби.

Тим часом, шлюб між двоюрідними братами і сестрами збільшує небезпеку появи на світ дитини з родовим дефектом в 2 рази, як з'ясували організатори дослідження Born in Bradford ( "Народжені в Бредфорді") - найбільшого і самого масштабного в Британії вивчення даного питання. Саме в Бредфорді знаходиться найбільша в Британії пакистанська громада.

Член британського парламенту Енн Крайєр різко засудила кровні шлюби. Вона каже, що такі весілля влаштовують представники багатих сімей, які подібним чином хочуть зберегти і примножити свої капітали. Але через таких сімейних союзів між пакистанцями британським медикам доводиться працювати з особливою ретельністю, тому що дітям кровних родичів часто потрібне дороге і тривале лікування через вроджені генетичних розладів.

У період з 2007 по 2011 роки в Бредфорді народилося 11 300 дітей з різними родовими дефектами. З них 45% походили з пакистанських сімей, 40% з родин білих британців, решта - від представників інших етнічних груп. ( ЧИТАТИ ДАЛІ )

Читати в Яндекс.Новости Читати в Яндекс.Дзен

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online