Нафта в обмін на товари - Білорусь та Іран уклали угоду

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 серпня 2018, 8:58 Переглядів: 2 серпня 2018, 8:58 Переглядів:   Фото: Lewis Pratt / unsplash

Фото: Lewis Pratt / unsplash.com.

Білорусь і Іран, який потрапив під санкції США , Домовилися про бартерну угоду "нафту за обладнання". Про це повідомляє агентство Mehr .

"Тегеран і Мінськ домовилися про обмін нафти на промислову техніку", - заявив посол Ірану в Білорусі Мостафа Овейс на зустрічі послів Ірану з керівниками Фонду ісламської революції Mostazafan.

У травні Овейс заявляв, що Мінськ і Тегеран ведуть переговори щодо можливих поставок іранської нафти в Білорусь. При цьому ЗМІ повідомляли, що Білорусь вже купувала нафту в Ірану - під час перебоїв з поставками з Росії. Проблеми були викликані газовою суперечкою Мінська і Москви.

Крім того, як нещодавно заявив міністр енергетики РФ Олександр Новак, Росія теж зацікавлена ​​в програмі " нафту в обмін на товари ". При цьому Новак підкреслив, що Росія офіційно не купувала і не купує іранську нафту, оскільки" досить власної нафти ".

Перший танкер іранської нафти за контрактом був відправлений в середині листопада 2017 року. Поставки йшли через структуру Міненерго Росії "Промсирьеімпорт". Новак тоді заявив, що поставки йдуть не в Росію, а в інші країни, а РФ виступає лише оператором з продажу нафти.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Білорусь і Іран уклали угоду щодо нафти". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online