ФОК з басейном планують побудувати в районі Ново-Передєлкіно в 2019 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: ТАСС / YAY   Фізкультурно-оздоровчий комплекс з басейном збираються відкрити в районі Ново-Передєлкіно влітку 2019 року

Фото: ТАСС / YAY

Фізкультурно-оздоровчий комплекс з басейном збираються відкрити в районі Ново-Передєлкіно влітку 2019 року.

Голова Мосгосстройнадзора Олег Антосенко заявив, що дозвіл на будівництво видано. Об'єкт з'явиться за адресою вулиця Федосьіно, корпус 440, повідомляє Агентство "Москва" .

Площа чотириповерхової будівлі складе 8,9 тисячі квадратних метрів, повідомляє прес-служба Мосгосстройнадзора. На першому поверсі будуть знаходитися вхідний хол, спортзал, технічні приміщення і парковка на 30 машино-місць. На другому поверсі розмістяться технічна зона басейну, роздягальні та спортзал. Третій поверх займуть басейн і зона спортивних залів. На четвертому поверсі будуть технічні приміщення. Проект благоустрою включає висадку кущів, влаштування газонів і установку зовнішнього освітлення у вечірній і нічний час.

У 2019 спорткомплекс з басейном побудують також в районі Східне Ізмайлово, в 2018-м такий комплекс відкриють на півдні столиці. Фізкультурно-оздоровчий комплекс з двома басейнами з'явиться і на північному сході столиці. як пояснив глава московського департаменту будівництва Андрій Бочкарьов, до кінця 2018 року в Москві введуть в експлуатацію 13 нових спортивних об'єктів, зведених на кошти міського бюджету.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online