ТОРГИ НА РЕАЛІЗАЦІЮ МАЙНА

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Торги на реалізацію майна можуть проходити як в рамках процедур банкрутства та ліквідації підприємства, в тому числі за рішенням суду або виконавчих органів влади, так і в рамках добровільної відчуження частки майна підприємства його власниками (учасниками, акціонерами).

Виділяють наступні види торгів з продажу та відчуження майна:

Відкритий аукціон з відкритою формою подання пропозицій про ціну

Відкритий аукціон із закритою формою подання пропозицій про ціну

Відкритий конкурс з відкритою формою подання пропозицій про ціну

Відкритий конкурс із закритою формою подання пропозицій про ціну

Відкриті торги за допомогою публічної пропозиції

За останній час система будь-яких торгів, в тому числі і на реалізацію майна зробила крок вперед, і тепер такі торги проводяться в електронній формі. Доступ до торгів по реалізації майна боржників відкритий усім як юридичним, так і фізичним особам. Для цього необхідно зареєструватися на сайті електронної торгової площадки, де проходять необхідні торги.

Найчастіше таким способом можна не вдаючись до хитромудрим операціях отримати цікавить вас майно за помірними цінами. Причому в якості майно збанкрутілого боржника не завжди поступається новим об'єктам цивільного товарообігу.

Базові норми про проведення торгів по реалізації майна боржника в електронній формі встановлені в Федеральному законі від 26.10.2002 N 127-ФЗ «Про неспроможність (банкрутство)». Порядок проведення відкритих торгів в електронній формі затверджений Наказом Мінекономрозвитку Росії від 15.02.2010 №54. Технічні особливості механізму електронних торгів регулюються регламентами і правилами електронного торговельного майданчика, де вони проводяться.

Звичайні торги, що проводяться наживо, інформація про яких розміщується у пресі, проводяться за таким же принципом.

На електронному майданчику організатор формує заявку на електронні торги. Оператор майданчики бронює в системі місце для проведення аукціону в конкретний день і час.

Термін подання заявок на участь у відкритих торгах становить не менше 25 робочих днів з дня опублікування та розміщення повідомлення про проведення торгів. Потенційний учасник торгів подає на майданчик заявку, зміст якої встановлюється в повідомленні організатора і регламенту проведення торгів на майданчику. Якщо заявка не відхилена організатором і не відкликана учасником вона проходить підтвердження, після чого учасник має право подавати пропозиції за ціною.

Торги з реалізації майна боржників проводяться у формі аукціону. Конкурс використовується лише для реалізації специфічних активів і об'єктів. Перемагає той, хто запропонував найбільшу ціну. За цією ціною він і зобов'язаний купити майно, що реалізується. Після придбання майна, переможцю повертають завдаток, який він сплатив спочатку, щоб брати участь в торгах.

Резюмуючи сказане, торги на реалізацію майна - ще один спосіб збільшити придбання майна для компанії, зберігши при цьому активи і час.

Резюмуючи сказане, торги на реалізацію майна - ще один спосіб збільшити придбання майна для компанії, зберігши при цьому активи і час

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online