«РЕАЛЬНІ ПРИЧИНИ БАНКРУТСТВА ЗАБУДОВНИКІВ»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У зв'язку з кризою для зниження витрат світло в кінці тунелю буде вимкнений

У зв'язку з кризою для зниження витрат світло в кінці тунелю буде вимкнений.

Стали ще більш беззахисною?
У березні-квітні 2014 року США, Євросоюз, Нова Зеландія, Японія та інші країни ввели перші санкції проти Росії через приєднання Криму до Росії щодо конкретних осіб, груп осіб і компаній, які не мають відношення до життів простих українців.

А саме: заборона на в'їзд до цих країн цих осіб, заморожування їх активів, а також заборона на ділові операції з останніми. Після чого Росія почала відповідати своїми і, вже мають безпосереднє відношення до всіх нас санкціями. І обопільний кому санкцій стала наростати з гіпер швидкістю.

Так у, і без того проблемній економічної ситуації - «МАМИ», з'явився широкоплечий, списку санкцій «ПАПА». І ту ж ми почули перший крик новонародженого - ВАЛЮТНОГО КРИЗИ. Він викликав значне зниження курсу рубля щодо іноземних валют, привів до збільшення інфляції, а потім до зниження реальних наявних доходів населення і споживчого попиту. І посилився великою діркою в бюджеті нашої країни.

Хотілося б подякувати за такі грандіозні результати по будівництву нової Великої Росії наше мудре уряд суперпрофесіоналів, а також фінансові організації на чолі з ЦБ Росії.

Зате Крим няш-маш, ось з Сирією тільки затримка вийшла. Правда, як стверджують наші військові піар-експерти, щодо Сирії так і було задумано ще чотири роки тому, коли «наші» або зовсім не наші відмовили в допомозі Асаду. А вибух аеробуса з нашими туристами над Сінаєм, на думку тих же експертів-військових аналітегов, один з елементів «Хитрого» плану.

Мал. 1
Як нам виживати при наступному розкладі?
Падіння доходів населення.
Систематично доходи росіян почали падати з листопада 2014 року. У 2015 році зниження реальних доходів продовжилося: за січень-серпень доходи впали на 3,1%, причому в серпні - на 4,9%. Згідно з даними аналітичної служби компанії ФінЕкспертиза в Росії темпи зростання інфляції за рік (з квітня 2014 року по квітень 2015 року) перевищили темпи зростання заробітної плати в 4 рази: базова інфляція з квітня по квітень склала 17,45%, а зростання номінальної заробітної плати - 4,34%.

У м.Києві за підсумками перших семи місяців 2015 року кількість зареєстрованих прав на нерухомість скоротилося в порівнянні з минулим роком на 8%, іпотечних угод стало менше на 27%. А за даними колекторського агентства "Секвоя кредит консолідейшн» на 1 серпня в Омській прострочена заборгованість по іпотеці виросла.
Збільшення витрат населення.
Мал. 2, 3, 4, 5, 6 Інфляція.
У 2014 році інфляція досягла 11,4% замість запланованих 5% в річному численні. За планами Мінекономрозвитку інфляція (ІСЦ) в 2015 повинна скласти 12,2% в річному вираженні, однак все місячні показники інфляції рік до року в першому півріччі перевищували 15%.
Будівельний ринок постраждав від цього в першу чергу, так як тут є безліч сполучних факторів. Це і металопрокатний промисловість, цементні заводи, видобуток ресурсів, таких, як мармур, вапняк, пісок ...

У 2014 р. середня вартість звичайних будматеріалів для будівництва будинків підвищилася на ...%, в 2015р. вартість зросла на 20-25%.
Якщо зробити їх вартість, нижче, тоді весь будівельний ринок, а точніше будматеріали природним чином впали б у ціні. Зараз це неможливо. Інвестори просто кинули свою розвивається промисловість. Ціни всього лише за один місяць підскочили, на 20%. Це ж торкнулося і видобутку піску, щебеню, каменю, тобто ресурсів, які необхідні для створення будівель і зокрема бетонних конструкцій. Банкрутство великих компаній.
За даними Центробанку від кризи найсильніше постраждали такі галузі економіки: будівництво, видобуток корисних копалин, транспорт і зв'язок. На думку аналітиків Forbes, в I кварталі 2015 року будівництво підтримувало ВВП країни за рахунок «старих» добудовуються об'єктів.
Так, в січні-травні 2015 р Росії було введено в дію 28 млн. Кв. м житла - на 22% більше, ніж роком раніше, і на 73% більше, ніж в середньому в січні-травні в 2007-2013 рр. Обсяг робіт за видом діяльності «Будівництво» за період з січня по серпень знизився на 8,1%, а в серпні - на 10,7%.
Таким чином, число компаній-банкрутів в Росії за перші три місяці 2015 року зросло на 22%, до 3765, повідомляє Єдиний федеральний реєстр відомостей про банкрутство. Кредитори висувають їм вимоги на 48,4 млрд. Руб.
Тільки за березень банкрутами визнали понад 1,5 тис. Будівельних фірм. Це другий максимальний показник за весь час моніторингу (ведеться з 2011 року).

З січня по серпень в м.Омську ліквідовано 2 372 підприємства. Згідно обліку організацій в складі Статистичного регістра господарюючих суб'єктів здійснюється органами державної статистики за відомостями, що надаються територіальними органами ФНС Росії з Єдиного державного реєстру юридичних осіб
Показник першого кварталу - не межа. Число банкрутств у Росії продовжить рости, впевнені експерти.

Як кажуть експерти, зростання банкрутств сприятимуть і інші причини:
- вступили в силу в кінці січня зміни до законодавства про банкрутство, прийняті в умовах відсутності будь-якої допомоги з боку кредитного ринку країни.
- всі позови пайовиків і кредиторів подані раніше на компанії, які і так зазнавали фінансових проблеми, обрубати гілку на якому сиділи позивачі.

Ситуація могла б стабілізуватися в разі якщо б зростання, попиту на нерухомість залишився б на колишньому рівні, але це не можливо, з огляду на вищезазначене соціальне і економічне становище населення. За експертними оцінками, попит на квартири на первинному ринку впав під час кризи на чверть.

У I півріччі 2015 року інвестиції в житлове будівництво впали на 11%, в тому числі в II кварталі - на 15% рік до року.
Найбільші проблеми на ринку нерухомості були обумовлені різким падінням попиту населення на житло в 2015 р через девальвацію рубля, зниженням реальних доходів, високою інфляцією і подорожчанням іпотечних кредитів.

Далі закони економіки працюють однаково в усіх сферах. Якщо замість пайовиків взяти, наприклад, клієнтів банку, де одні захочуть в один період забрати всі свої вкладення, а інші перестануть робити вклади, то банк тут же збанкрутує. Але при такому розвитку ситуації, держава для себе дозволило обмежувати або зупиняти зовсім видачу грошових коштів, що логічно. А ось забудовникам такого не дозволили. А економіка - суха наука.

І ті, кого радує падіння нерухомості в ціні проти законів економіки, знайте: «Нерухомість падає в ціні - значить закупівля і видобуток ресурсів для будматеріалів стає просто не рентабельними - попит перевищує пропозицію - ресурси різко злітають у ціні - будівельні витрати перевищують кошторису - будівництво встає ... »

ВІД ЕКСПЕРТІВ КОМПАНІЇ ТОВ «ДЖАСТ ФІТ ЛАЙФ»

Стали ще більш беззахисною?
Як нам виживати при наступному розкладі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online