Банкрутство (захист боржника або стягувача у процедурі)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бажаєте порушити процедуру банкрутства щодо недобросовісного контрагента? До Вас пред'явили претензії? Потрібна захист при банкрутстві? Проблеми процедури банкрутства на стороні боржника або на стороні стягувача можна вирішити за допомогою професійного юриста, який працює в цій галузі - нашого адвоката з питань банкрутства .

Вас хочуть довести до банкрутства конкуренти чи вороги? Практика показує, що вимоги кредиторів часто не обгрунтовані, в наслідок, в ході судового розгляду, не підтверджуються. Ми допоможемо протистояти процедурі банкрутства Вашого бізнесу.

УВАГА: якщо ви є звичайним громадянином і не займаєтеся підприємницькою діяльністю, але Вам стало проблематично оплачувати кредити, то Вас має зацікавити нашу пропозицію щодо супроводу процедури банкрутство фізичних осіб .

Ви вирішили отримати борги за допомогою процедури банкрутства, покарати боржника раз і назавжди шляхом його ліквідації? Ми і тут готові встати на захист Ваших прав та інтересів. Основною метою порушення ліквідаційного процесу є отримання грошових коштів шляхом стягнення боргу.

З ахист при банкрутстві і наш адвокат з питань банкрутства:

  1. Факт неспроможності у всіх випадках несприятливо впливає на Ваш імідж, при цьому, не залежно від організаційно-правової форми ведення бізнесу. На відновлення зіпсованої репутації необхідна велика кількість часу. Більш того, керівники ліквідованої фірми при подальшому працевлаштуванні в більшості випадків зустрічаються з труднощами, адже не кожен готовий довірити свої кошти директору, який раніше допустив банкрутство очолюваного підприємства. Дізнайтеся все напрямку процедура банкрутства ІП (Індивідуального підприємця), а також тонкощі процедури ліквідація за допомогою банкрутства організацій усіх форм власності, і тільки після цього починайте діяти.
  2. Гарантії задоволення грошових вимог відсутні. Не дивлячись на прагнення до виплати належних кредиторам грошових коштів в повному обсязі, як правило, переважна більшість домагань залишаються без уваги. У зв'язку з цим важливо пам'ятати, що причиною порушення даного процесу виступає неплатоспроможність компанії. Отже, ще до надходження відповідної заяви до судових органів боржник не мав достатньо активів для сплати коштів за боргами. Уже в першому процесі у стягувачів постають питання оспорювання угоди боржника кредитором при процедурі банкрутства, тому важливо проаналізувати фінансову сторону боржника і прийняти правильне рішення.
  3. За результатами банкрутства керівник юридичної особи або засновники можуть бути притягнуті до відповідальності. Видами такої виступають як матеріальна, так і кримінальна відповідальність. У першому випадку кримінальне законодавство під загрозою покарання забороняє здійснювати навмисне банкрутство. Наш адвокат не раз учакствовал в захисті керівника від відповідальності в справах про навмисне банкрутство і готовий проконсультувати Вас в даному питанні. У другому випадку необхідно говорити про субсидіарну відповідальність, яка полягає в «перекладі» боргу компанії на її виконавчий орган, а так же засновників, яка менш страшна для керівника в порівнянні з кримінальною відповідальністю, але теж не є позитивною стороною справи для боржника (читайте докладніше по даній темі нашу статтю субсидіарну відповідальність засновника (директора) по посиланню).

ЧИ ПОТРІБНО БАНКРУТСТВО?

Визнання суб'єкта підприємницької діяльності неспроможним вигідно як для боржника, так і для кредитора.

Для першого - це спосіб захисту від неправомірних, незаконних вимог Для першого - це спосіб захисту від неправомірних, незаконних вимог. У зв'язку з цим важливо знати, що в разі ініціювання процедури банкрутства, боржнику призначається арбітражний керуючий, покликаний оптимізувати роботу підприємства за допомогою стягнення боргів, оскарження раніше укладених угод, реалізації майна боржника. Будучи професіоналом, фахівцем у своїй галузі керуючий досягне максимально можливого позитивного балансу компанії.

Більш того, нерідко банкрутство для боржника є єдиним виходом з масиву фінансових заборгованостей, бо в разі відсутності коштів для погашення боргів, такі визнаються погашеними. При цьому, можливість відкриття нового бізнесу не втрачається. В даному випадку можна говорити про "відновлення бізнесу».

Для другого - це можливість стягнути з контрагента заборгованість за договором, а так же оскаржити підозрілі угоди, укладені боржником з іншими особами, тим самим збільшивши платоспроможність боржника і задовольнивши свої домагання. Не менш важливим є факт призупинення господарської діяльності боржника після порушення справи про банкрутство. Отже, витрати особи, його активи і пасиви «заморожуються». Можливість передачі майна афілійованим особам виключається.

Так само, не маловажним важелем впливу на боржника є процедура притягнення до відповідальності директора та засновників підприємства до кримінальної відповідальності. Страх перед покаранням у вигляді позбавлення волі (стаття 196 - до 6 років) в 98% випадків спонукає винних осіб до вчинення дій по вирішенню розбіжностей з кредиторами шляхом задоволення вимог або укладення мирової угоди в рамках процедури неспроможності.

Дії адвоката з питань банкрутства в частині захисту при банкрутстві:

  1. Глибокий, скрупульозний аналіз фактичного фінансового стану компанії-боржника
  2. Аналіз правових ризиків настання відповідальності керівника і засновників
  3. Вживання заходів по виходу з процедури банкрутства
  4. Дії по досягненню консенсусу, укладення мирової угоди
  5. Ініціювання процедури
  6. Оскарження угод боржника, особливо якщо вбачається повернення виведених активів
  7. Захист інтересів боржника

ДІЯЛЬНІСТЬ НАШИХ АДВОКАТІВ ПО БАНКРУТСТВА

  • Надаючи послуги в сфері неспроможності, адвокати нашого бюро оцінюють реальний майновий стан зобов'язаного особи, а не «юридична», «документальне», що дозволяє достовірно визначити рівень платоспроможності Вашого контрагента, вирішити питання про ініціювання процедури, підготувати мотивоване і обґрунтовану заяву про визнання боржника банкрутом .
  • Багаторічний досвід юридичного супроводу боржників в ході банкрутства, захист інтересів кредиторів на різних стадіях процесу дозволяє нашим адвокатам прораховувати, наперед кожне наступне рішення опонента, тим самим завжди перебувати в найбільш вигідному положенні.
  • Співпраця з професійними аудиторськими фірмами гарантує об'єктивність і професійність послуг, що надаються. Фахівці даної області встановлюють наявність або відсутність економічної доцільності та обґрунтованості укладення тієї чи іншої угоди боржником, правильність відображення таких в бухгалтерській звітності, тим самим, встановлюючи підстави для порушення кримінальної справи відносно керівників і власників компанії.
  • Адвокатський статус наших співробітників надає право захисту довірителя в рамках кримінального судочинства. Кваліфікація і досвід в даній сфері гарантує надання кваліфікованої юридичної допомоги від перевірки повідомлення про злочини до виконання і оскарження вироку суду.

АДВОКАТ РАДИТЬ: якщо Ви не впевнені у фінансовій надійності супротивної сторони договору, зробіть дії щодо порушення процедури банкрутства сьогодні, бо з баланс боржника кожен день підлягає зміні. Не допустіть «виведення активів», інакше отримання законних засобів стане для Вас найбільшою проблемою, просто зателефонуйте нам по телефону + 7 912 67 88 131 і домовтеся про консультації з питань банкрутства.

Читайте також напрямки роботи нашого адвоката з питань банкрутства:

Все в АКЦІЇ аналіз банкрутства - спеціальна пропозиція

Дізнайтеся докладніше з питання наслідки банкрутства ТОВ за посиланням

Дізнайтеся докладніше з питання   наслідки банкрутства ТОВ   за посиланням

PS: Якщо Ви не знайшли відповідь на своє питання, уточніть інформацію через пошук по сайту або рубрикатор послуг. Крім того, Ви можете позначити проблему по телефону: +7 (343) 345-80-80 або заповнивши форму:

КОРИСНО: підпишіться на канал в YouTube, щоб отримувати безкоштовно поради адвоката і мати можливість розібрати своє питання через коментарі до роликів

Бажаєте порушити процедуру банкрутства щодо недобросовісного контрагента?
До Вас пред'явили претензії?
Потрібна захист при банкрутстві?
Вас хочуть довести до банкрутства конкуренти чи вороги?
Ви вирішили отримати борги за допомогою процедури банкрутства, покарати боржника раз і назавжди шляхом його ліквідації?
ЧИ ПОТРІБНО БАНКРУТСТВО?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online