АТ «Континент проект» введена процедура банкрутства.

  1. А ось набувачам прав на нежитлові приміщення (комерційні площі, гаражі, машиномісця комори і ін.) Варто...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

АТ «Континент проект» - входить Urban Group (Урбан Груп) забудовник житлового комплексу «Сонячна система» (Хімки, Московська обл АТ «Континент проект» - входить Urban Group (Урбан Груп) забудовник житлового комплексу «Сонячна система» (Хімки, Московська обл.).

Урбан Груп 30 травня 2018 року припинила продажі квартир в своїх об'єктах, в тому числі в ЖК «Сонячна система». 1 червня Мінбуд Росії оголосив, що питаннями завершення будівництва об'єктів Урбан Груп буде займатися Фонд захисту прав громадян - учасників пайового будівництва і уряд Московської області.

14 червня Фонд захисту прав громадян - учасників пайового будівництва подав до Арбітражного суду Московської області заяви про банкрутство компаній, що входять в Урбан Груп, в тому числі і заяву про банкрутство АТ «Континент проект».

9 липня 2018 року Арбітражний суд Московської області виніс рішення про банкрутство АТ «Континент проект» і відкрив щодо нього конкурсне виробництво строком на один рік, до 09 липня 2019 року. Конкурсним керуючим призначена Аглінішкене Світлана Анатоліївна, член Спілки АУ СРО «Північна Столиця».

Якщо будинок не побудований і не зданий, необхідно подати конкурсному керуючому заяву про включення вимог про передачу житлового приміщення в реєстр.

Якщо ж будинок вже введений в експлуатацію і квартира передана по акту, то необхідно подати до Арбітражного суду заяву про визнання права власності на квартиру.

А ось набувачам прав на нежитлові приміщення (комерційні площі, гаражі, машиномісця комори і ін.) Варто поквапитися. Рекомендується подати до судів загальної юрисдикції позови про визнання права власності на ці об'єкти, інакше великий ризик їх потрапляння до складу ліквідаційної маси.

Ми займаємося веденням справ по визнанню права власності на нежитлові приміщення, гаражі, машиномісця, комори за позовами до АТ «Континент проект» в Химкинском міському суді Московської області. Також допомагаємо визнати право власності на квартиру через арбітражний суд, якщо будинок зданий в експлуатацію. Дзвоніть за телефонами: 8 985 109-29-31, 8 495 975 77 67.

Справи з даного забудовнику ведуть адвокати:

адвокат Ребриков Андрій Валерійович :

адвокат Сидоров Артем Олександрович :

адвокат Сидоров Артем Олександрович   :

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online