Прикордонники зупинили українця, який віз з Польщі повний багажник ікон та образів (фото)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вилучені у чоловіка розарії / фото ДПСУ

У пункті пропуску «Рава-Руська» Львівські прикордонники спільно з митниками виявили дорогоцінні предмети церковного вжитку, які можуть мати історичну та культурну цінність. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

Читайте також У поліції розповіли подробиці про схему продажу українців в рабство до Британії

Так, вчора в пункт пропуску «Рава-Руська» в Україну по смузі руху «Зелений коридор» прибув легковий автомобіль «Volkswagen» польської реєстрації, яким керував громадянин України.

Багажник зупиненої машини / фото ДПСУ

«Виходячи з аналізу оцінок ризику, спільна оглядова група ініціювала проведення більш детального огляду автомобіля. Завдяки цьому рішенню, в салоні і багажнику іномарки були виявлені предмети церковного вжитку. А саме 16 ікон, 26 образів, хрестик з ланцюжком і срібні розарії в асортименті », - йдеться в повідомленні.

Прикордонники підкреслили, що вилучені предмети передані співробітникам Державної фіскальної служби.

«Очікується прибуття експертів для проведення експертизи на предмет культурної або історичної цінності», - йдеться в повідомленні. У той же час чоловіка, який їх перевозив, пропустили через державний кордон .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online